Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

je to zvláštní no... četla jsem, že portugalské fany (které mám od toho gesta na posledním lisabonském koncertu nějak ráda :) ) při čekání na koncert oslovila nějaká kolemjdoucí a psala se, proč mají na rukou ta čísla a oni odpověděli, že kvůli show... ona na to: "show? papeže?" (v době Mikova koncertu byl v Lisabonu papež, ale to asi víte :) ) - ":shocked: ne, ne, ne! Miky!" - "Mi... koho? :blink:" ... :roftl:

 

:naughty::naughty:

Link to comment
Share on other sites

shirl, neviem, ci pozeras ocko alebo czech MTV, tam teraz hodne hraju kick ass:wub2:...aspon nieco:sneaky2:

 

ano poznam, ale stale je to v CR a nie na SR :sneaky2:....

trocha ma to mrzi, pretoze ked mozu hrat nejake smejdne pesnicky v radiu ala Jay Sean, tak teda Mika by mohol byt na dobrych umiestneniach v hitparadach. Napriklad aj v skole ked som mala Notebook a pustala som nejake pesnicky cez prestavku (aby sme tam nezaspali), a medzi nimi bola aj Rain, skoro vsetci spoluziaci? A to kto spieva?? :shocked: to iste platilo aj o touches you. :biggrin2: myslim, ze urcite by sa to v radiach uchytilo. Nuz, vivat slovenske radia :(

Link to comment
Share on other sites

:shocked:...shirl, tak dufam, ze dnesok sa uz nesie v optimistickejsom duchu:wink2:...na jeden den bolo toho dost...

 

pozeram, ze mas psika...a aku rasu?...vyzera na riadneho specialistu:naughty:

 

ja som mala vcerajsok uplne v pohodicke...bola som sa zrelaxovat na masazi:blush-anim-cl:...a potom uz len bezne skolske aktivitky mojej malej star:naughty:...pripravovali sme sa na volnu disciplinu - dnes ide na skolske kolo "spravne dievca"...a bude hrat na klaviri a flaute:wink2:...tak som mala taky minikoncert :fisch:

 

No dnesny den sa crta v celkom svetlych farbach (ak si odmyslim pocasie)

Moj havkac sa vola Timo, je to yorkshire terier a je extremne zivy :bleh: Ma svoje specialne naviky, o tom by som vedela pisat hadam aj hodiny co dokaze :naughty:

Tak dufam, ze to "spravne dievca" bude prave tvoja star :thumb_yello: Priznam sa, ze hrat na klaviri bol vzdy moj sen, ale nejako sa mi to nevydarilo. Totiz ked som ako 6 rocna bola na prijimacich skuskach na zakladnej umeleckej skole, tak som sice skusky spravila, ale nevzali ma, lebo uz mali vela deti...Tak som skoncila na akordeone. Aj ked to nelutujem, snad raz sa na hodiny klavira zapisem :)

Link to comment
Share on other sites

40 min peso:shocked:...waw...to mas moj obdiv...ale zasa idealny cas na rozjimanie...a zamyslanie sa nad vsetkym podstatnym i tym menej:wink2:

 

dakujem za ponuku:thumb_yello:...ked naberiem odvahu, dohodneme detaily:wink2:

 

Odvahu? Tu ti netreba, prides, nasedlam ti kona a ides :teehee: (to bol vtip) Kedykolvek sa mozeme dohodnut, nasedlam kona a mozem ta povodit (a aj dceru ak pride :) )

 

Rada chodim pesi s MP3 na usiach, dobre sa pritom premysla. Hlavne v lete na vecer, mam rada taketo prechadzky. Je to pre uzasny relax :)

Link to comment
Share on other sites

Děti moje :naughty::)

 

Tak jsem dospala potřebný deficit na to, abych mohla fungovat aspoň základně a jak jsem slíbila - než se vrhnu na další várku učení na příjmačky, hodlám odpovědět na všechno, na bych odpovědět mohla a chtěla, ale nestihla jsem to. Připravte se na ohromující jízdu, v jejíž půlce budete již tak vyčerpaní, že mě nebudete mít rádi a budete chtít založit svůj vlastní normální thread s podtitulem "Barunce vstup zakázán", a která bude tak rozsáhlá a legendární, že mě zařadí ještě do maturitních osnov a že to vydám jako sbírku s názvem "Bxfftkmwg", jako pomstu všem následujícím generacím :mf_rosetinted:

 

Good to be back :wub2:

Link to comment
Share on other sites

P.S. Teď jsem si všimla, že s vyjímkou toho jednoho večera, kdy jsme se tu sešly všechny a pár dalších příspěvků, jsem vynechala 100 (!!!!) stran... půlku našeho threadu... :shocked:

 

To bude extrém :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Dennik zo zivota Krasona aneb Jednoduchym som sa uz narodil:wink2:

Vím, že tenhle příspěvek jsem už četla, ale ať hledám, jak hledám, tak svou reakci na něj najít nemůžu. Tak kdybych odpovídala na něco už podruhé, tak mi to odpusťte... :blush-anim-cl:

 

Každopádně....

 

 

:lmfao: :lmfao: :lmfao::lmao: !!!!! :lmfao: :lmfao:

 

To mě dostane vždycky, když to slyším.. :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Barunka, ono na tom pravdy asi nieco bude...tie negativne geny su jednoducho silnejsie:mf_rosetinted:...ale to prizna asi kazdy...si ma normalne sokovala tou tvojou maminou...myslim, ze len par rokov dozadu si sa dozvedela o klaviri...nemala nikdy tendenciu ta ku nemu priviest???...nehrali ste nikdy spolu?...ja osobne zastavam filozofiu, ze kazdy vztah je zalozeny na diskusii...ked si nemas s niekym o com podebatit...nemas s nim ani o com zit...tym, len chcem povedat, ze diskusia, rozhovory, debatne chvilky su podstatou vztahu....tym sa spoznavame...tym dokazeme pochopit spravanie

toho druheho...aby som sa uplne nestratila v tom, co tu pisem, len dodam, ze si samovychovu zvladla uplne na jednotku...tie prakticke malickosti este dobehnes:wink2:

 

a Niagara bude...bez toho by to predsa nebolo uplne:roftl:

 

Vůbec nikdy. :boxed: (Neměla tendence mě přivést ke klavíru nebo tak.) Naše domácnost je taková.. jiná. Nevím, jestli jsem ti vyprávěla... možná spíš ne, podle toho, jak to tak vypadá... ale to je vhodný na nějakou osobnější chvilku... :wink2:

To, co říkáš o komunikaci, s tím se 100% shoduju... na tom je založeno všechno... důvěra, zábava, řešení problémů... mlčením se nic nevyřeší...

u nás je tahle část značně narušená, ale ještě takovým způsobem, že já svým rodičům říkám téměř všechno, kdežto oni mi neříkají nic...

 

Takhle to fungovalo vždycky a je to zaběhlý a až do asi před 4-5 roky mi nedocházelo, že z jejich strany je tohle hrozně špatně... a zhruba tak poslední dva roky mi to strašně vadí. Tyhlety tendence ve stylu "nic jí nebudeme říkat" má především můj táta a chápu, že když je člověk dítě, je to poměrně normální, ale oni se z tohohle schématu nebyli schopni uvolnit... a proto o svých rodičích nevím ani věci, který považuju za nezbytný vědět... Pak dojde k situacím, že se člověk něco dozví nějakým způsobem a nestačí se divit... a máš pocit, že jsou ti čím dál tím víc cizí, když ti nejsou schopni říkat. A ještě se oni urazí, když jim ty něco neřekneš. Byť jen maličkost.

 

A abych si neodporovala, vím, že by možným řešením bylo si s nimi o tom promluvit, ale abych pravdu řekla, je těžký řešit problémy s někým, kdo se komunikaci vyhýbá a staví tě tím do velmi nepříjemné situace... a ke všemu, změnu by to nepřineslo. Naši jsou zkrátka takoví a já už s nima spíš bohužel nehnu... :(

 

Jinak na dotahování detailů se budu snažit zapracovat.. :wink2:

Link to comment
Share on other sites

on teda nejstarší má ke 40 a nejmladší je o 10 let starší než já, ale všichni už teda "roztáhli křídla" a žijí svoje vlastní a od mého podstatně odlišné životy (samozřejmě ve vší slušnosti :wink2:) :)

 

no, tomu se asi neubrání nikdo, je to prostě ten přirozený první dojem :)

ale tady byla situace taková - měli jsme něco probírat ve dvojici a kamarádka mi řekla něco hodně vtipného, co by se ale nedalo nějak rozšířit, a on k nám zrovna přišel "na poslech", tak kamarádka tedy rychle změnila téma, ale já jsem dálpokračovala v nezřízeném "chlamání", na což mi bylo řečeno, že prý je na mě vidět, že si nerozumím + psychologický rozbor proč to tak je :roftl: já nevím, jestli bych byla schopná někomu něco takového říct z pozice autority po tom, co ho vidím podruhé :dunno: ... sice je to taková malá situace, ale ta zase pro mě utvořila druhý a trvalejší dojem z něj :)

 

Tak to je pochopitelný, v rozmezí od 26-40 let je zkrátka doba, kdy už i ti poslední začínají vlastní život... :wink2: Spíš bych se divila, kdyby tomu bylo naopak... :naughty:

 

Je jasný, že sis po tomhle o panu učiteli musela udělat představu... jen hlupák soudí někoho po dvouminutovém projevu... a vůbec nechápu, jak se vlastně dostal k tomu, že si nerozumíš :roftl: Na to by se skoro dalo odpovědět, že jeho psychologická analýza coby "učitel" nebude o moc lepší :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Ooo...beriem!...MIKAlogia bude brnkacka...aspon vyuzijem nadobudnute pedagogicke vedomosti i zrucnosti:biggrin2:...a mozno sa dostaneme i k hlbkovej analyze osobnostnych profilov:mf_rosetinted:...tak pozor:roftl:

:naughty: ...

 

Já bych řekla, že tvým hlavním vyučovacím předmětem bude rozbor Mikových fotek :teehee:

Link to comment
Share on other sites

1249304780.jpg

 

:wink2:...prisiel mi tento jeho ksichtik uplne "in" do dnesneho rana...taky sibalsky:wink2:

No to teda není jenom šibalský výraz, to je přímo "dirty" šibalský výraz... :naughty: Nevím jak jinak bych to hezky vyjádřila v češtině... každopádně, dobrá fotka, o tom žádná :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Ne-e, Smer ma naozaj neoslovil :naughty: Já celkově zaujímám k politice takový, ehm, řekněme "rebelský" postoj (jsem členem ZeitGeist Movement), takže na mě kampaně v Česku ani nikdy jinde nezabírají...

Vtip je ale v tom, že tehdy v Žilině mi ta hosteska cpala ty noviny proto, že is myslela že jsem ze Slovenska... Jsem jí řekla "Ďakujem" tak přesvědčivě, že by 9 z 10 lingvistů nepoznalo rozdíl

 

Baru kapela Betonový bez? Tak to je nářez... Obří broskev proti tomu zní docela nevinně, jako název symfonického orchestru :naughty: Ale jedna mikulovská skupina se jmenuje U nás se svítí a to je taky docela síla :naughty:

Ale bezu se určitě skvěle hrálo když jste jim tam v první řadě spaly :aah:

 

Teda musím se přiznat, že o Zeitgeist Movement jsem nikdy neslyšela, tak jsem si v rychlosti přečetla vaše programové body :wink2: Vypadá to na dost pokrokový myšlenky, u některých si nedokážu představit, jak by toho šlo dosáhnout a čím nahradit.... no zkrátka, budeš mi o tom muset povykládat na srazu víc :teehee:

 

Dáme si na srazu battle ve slovenštině? Já proti tobě a Martince (taky napůl Slovenka) ... sunshine a shirl budou dělat rozhodčí... :mf_rosetinted::roftl:

Ale ne, věřím, že jsi opravdu přesvědčivě zněla :thumb_yello: Tohle já bohužel asi neumím, i když mě celý roky učitelka zpěvu peskovala, že vyslovuju hlásky moc slovensky :roftl: ( :confused: )

 

Nářez to je. Ale těm jsme v první řadě nespali, to byli "Sporto" ... u Betonovýho bezu jsme nebyly v první řadě, takže jsme jen v tichu a míru umíraly ve stoje.... a modlily se za záchranu našich ušních bubínků... :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

Ehm, a protože jsem dost neprozřetelně slíbila něco ve verších :naughty: tak spním slib i za cenu toho, že ot bude asi největší trapnost v historii toho to fóra :aah:

 

Napadlo mě to zcela spontánně protože jsme si z chaty přivezla angínu a tak jsem o tom nemám sílu hlouběji přemýšlet (naštěstí... :naughty:)

 

Ring, ring! I see you,

no idea what to say...

Just lying, nothing to do,

dreaming about better way...

 

Mika makes me happy,

no need a reason why,

even if I´m not sad person,

sometimes makes me cry.

 

Ano je to krátké a hrozné, please no comment :naughty:

 

"No comments", she said,

underestimating her own work,

but I simply have to do that,

that's my very own quirk :teehee:

You've got a talent, that's for sure,

don't be afraid to post even more :thumb_yello:

 

Trapný to nebylo a je super, jak jsi dodržela slib :)

Link to comment
Share on other sites

ja tomu hovorim, ze je to elixir mladi...tajna zbran, ktora mi nedovoli starnut:teehee:...a neskutocna deviza do kazdeho necasu:wink2:...len niekedy ma desia tie silne kontrasty s realitou:mf_rosetinted:

 

waw, tak to mas super...a myslim, ze english so spanielcinou mas skvelu kombinaciu - da sa povedat celosvetove pokrytie:wink2:...bola si uz i niekde na vymnennom pobyte?...u nas v PU je gymnazium zamerane prirodovedne, ale uz som si v prestihu robila prieskum skol v okoli pre moju michalku...a zatial vyhrava francuzske bilingvalne gymnazium v trencine...tak uz len, aby sa i ona stotoznila s touto myslienkou:naughty:

Takže jen naše gymnázium bylo tak na nic v rámci zahraničí... :roftl: :roftl:

 

To potěší. :fisch:

 

Jinak věřím, že když Michalku k francoužštině přivedeš, bude na věc mít i ona stejný názor - bien sûr :wink2:

Link to comment
Share on other sites

já bych řekla, že to je přesná definice... možná bych se ho měla pokusit získat zpátky v plném "rozsahu" pravda, ten kontrast je vždycky taková facka... ale ani tak bych se své představivosti nevzdala

 

je pravda, že je to asi kombinace, která se nejvíc využije teda kromě toho, co se týče naší školy. protože je sice strašně "prestižní" a jazyková :naughty:, ale připadá mi, že někdy se skoro zapomíná, že se tam nějaký předmět jménem "španělština" vůbec učí :sneaky2: to, že máme na šp. a předměty s ní související na škole jen jednoho profesora (i když kvalitního), taky o něčem svědčí :naughty: hlavně, že v Německu a ve Francii máme partnerskou školu v každých "Kotěhulkách" (to přeháním) ... ale je pravda, že Španělé se k nám na školu moc nedostanou... teďka tam máme na výměnném pobytu jednoho Mexičana, ale s tím si taky moc nepokecám, protože je to takový "tequila, tequila" (zkrátka klasický Mexičan :naughty:), takže nemáme moc společných témat :naughty:

já sama konkrétně o výměnném pobytu uvažovat nemůžu, protože rodiče nechtějí mít doma někoho cizího, takže případné pobyty v cizině budu muset vyřešit jinak :)

 

výběr školy je super :thumb_yello: a jestli ho sválí i Michalka, tak to bude ideální :-) možná že se do té doby někde v blízkosti objeví i další možnost :-)

 

Aspoň ty školy v Německu a Francii, u nás na škole nebylo skoro nic... :sneaky2:

 

Ale chápu, pro tebe jako španělštinářku to moc význam nemá. Škoda, že nebydlíš v Brně, tady je španělský gymnázium, to by bylo jako ušitý :thumb_yello:

Já mám v "Budějicích" známou a ta chodí taky na španělský gymnázium a ti mají nějaký to intercambio každou chvíli. Nemluvě o bandě mladých hezkých Španělů, kteří se vydávají za profesory. :naughty:

 

Ale vždycky je způsob, jak se do zahraničí dostat, když víš kam a když jsi schopna tomu něco obětovat. :thumb_yello:

 

Jo a zajímavé spojení s těma Kotěhulkama s Německem a Francií.

Co takové Katzenhüttel u Berlína, či snad nebo Chatenhûtel u Paříže... :lmfao:

Edited by Barunka
Link to comment
Share on other sites

Sunshine no určitě bys měla celoživotní zážitek kdybys mě při Love Today o víkendu viděla :naughty::roftl:

Pro představu stačí nastínit že hrálo DVD no a při mém milovaném intru Love Today jsem nejprve imitovala bubny :naughty: a pak prostě zpívala s Mikou a při "Gonna make you a loveeeeeeer" jsem udělala pózu jako Mika :aah: (škoda že nebyl po ruce deštník :naughty:) No prostě jedním slovem: crazy...

 

Teď už začínám chápat, proč po tobě sunshine na srazu to love today intro chce :roftl: No tak teď se jedině přidám do skupiny, která bude skandovat "Trifi, do toho, Trifi, do toho" :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Jinak máš pravdu, avatar už moc aktuální není, ale tak člověk se nefotí s Avril každý den takže je pro mě dost vzácný. (Tak nějak tajně doufám, že ho za tři měsíce nahradí aktuální foto s Mikou )

Už mi tolik lidí mi řeklo ať to s těmi vlasy nevzdávám že to spíš chci splnit pro ně abych je nezklamala, ale kdybysme si je mohly prohodit, věř mi že hned ráno ti je posílám expres... Vlnité vlasy jsou super když je máš odmalička a alespoň polodlouhé, mě bohužel rodiče v deseti ostříhali nakrátko a teď to vydržet je boj s mým egem - momentálně nenávidím zrcadla

Ale jinak jsi napsala velkou pravdu - lidem uniká štěstí protože ho pořád měří očima druhých, štěstí je o radosti k každodenních maličkostí a ze svého já

 

 

Studentská léta mám už "dávno" za sebou (si připadám jak důchodce...) a moje působení je momentálně dost "volné" protože jsem dala zhruba před půlrokem výpověď (dělat supervisora v automobilce bylo na první pohled lákavé, ale ten stereotyp mě ubíjel) a hledám si něco co by mě opravdu bavilo. Nemám problém přiznat, že mi nejde o to rychle něco najít, protože to platilo minule a dopadlo to takhle... Myslím, že práce člověka prostě musí aspoň trochu bavit a naplňovat, v dnešní době jdou lidé do všeho aniž by na tohle vůbec pomysleli...

Odmalička se motám v žurnalistice, už jako osmiletá jsem zaklepala na dveře místního týdeníku Hlas Pálavy že bych jim chtěla přispívat, lol... a táhne se to se mnou dodnes. Prošla jsme toho celkem dost, psala jsme pro celostátní deník Rovnost což bylo úžasné, bohužel ale s novým vedením omezovali počty v krajských redakcích a černý petr jako na jednoho z nejmladších členů týmu vyšel na mě... Ale občas ještě píšu filmové recenze třeba pro filmové weby nebo časopis Pevnost. Mezitím jsme přes léto pracovala i jako průvodkyně a rok tak jako úředník sázkové kanceláře. Ehm, takže tolik zhruba můj prefesní život

Kromě hudby, filmů a seriálů je další moji vášní třeba sport (tenis, stolní tenis, házená, florbal, curling) a taky vesmír - třeba takový Gama záblesk je něco co mě naprosto fascinuje

 

A snad ještě taková zvláštnost - mám slabost pro hady, což hodně lidí nechápe

 

Tak nevím jak jsem se trefila do toho co jsi chtěla zhruba slyšet, kdyžtak se klidně ptej...

 

 

Děkuju, s angínou bojuju statečně, už poznávám svůj hlas Pitím to asi nebylo, spíš okolnostmi...

 

 

A děkuju za pochvalu asi nehrozí že bych něco takového ještě někdy slíbila, fakt nejsem básnický typ

 

 

Pravda je, že tvůj avatar upoutá pozornost. A vůbec se ti nedivím, že si ho tam chceš nechat. První, co jsem si řekla, když jsem ho viděla, bylo "Tyjo, ta je tam snad s Avril!", takže účel plní :mf_rosetinted:

 

Máš úplnou pravdu, že člověka práce musí bavit, jak se říká, "najdi si něco, co tě baví a nikdy nemusíš do práce" :thumb_yello: Na druhou stranu není u všech možné, aby trávili čas hledáním něčeho, co je baví, bohužel... takže máš štěstí, že k tomu tu příležitost máš. Hlavně doufám, že se ti to podaří :thumb_yello:

 

Ta tvoje žurnalistická kariéra je zajímavá :) Asi bych měla doma prohledat starý rovnosti :teehee::naughty: A před tvou odvahou coby osmiletá se opravdu klaním :shocked: Musím se přiznat, že jsem si od tebe přečetla filmovou recenzi na Hannah Montanu a líbila se mi, ale k tomu ještě později... a taky jsem v komentářích na csfd narazila na jeden tvůj, tak jsem si dokonce pročetla všechny, cos tam napsala :teehee: Máš hezký styl psaní s dobrou mírou nadsázky, moje gusto.. :thumb_yello:

 

A mít slabost pro hady rozhodně není obvyklý, ale každý z nás má něco, co se ostatním může zdát zvláštní nebo až nepochopitelný, ale to je přesně to, co nás činí zajímavými :wink2:

 

Šmarja, já takhle filozofuju i ve dvě ráno.. :lmfao::doh:

Link to comment
Share on other sites

tak tomu hovorim zazitok:thumb_yello:...mohol ta aspon niekto zo zucastnenych natocit na telefon a potom by sme sa i my mohli pokochat...alebo si radsej pockam na zive predvedenie:wink2:

 

trif, co sa tyka zrazu...zatial je vsetko otvorene...kazdy navrh sa ceni...ten prvy oficialny, ktoreho som sa zucatsnila s barunkou v blave bol viacmenej o klebeteni...vobec sme sa nepoznali, tak to bolo jedine riesenie ako sa dozvediet o sebe viac a vyslo to...usta sa nam nezastavili a cely den nam bol malo...viacmenej sme si vegetili pri kavicke, nejakom tom dzuse...a samozrejme dobrom obediku:wink2:...klasika, ked sa stretnu kocky, ktorych spaja niekto ako je :wub2: MIKA...no samozrejme vsetko sa bude odvijat od mesta a miesta, kde sa stretneme...dvd-cka nosim so sebou ako povinnu vybavu - pre istotu:wink2:...ale myslim, ze ty mas bohate skusenosti s podobnymi stretkami, takze mozes poradit:wink2:

 

To byl první oficiální i neoficiální... :thumb_yello:

 

A oficiálně zafungovalo a vedlo k druhýmu neoficiálnímu... :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Kocky, viem, ze uz ste tu TBWKTM rozoberali...ale teraz som zistila, ze ja som sa vlastne este ani nestihla vyjadrit...podelit sa o dojmy...tak idem napravit zameskane...uplne na zaciatku, este pred vydanim boya som stale rozmyslala, co nam MIKA naserviruje...nevedela som si ho vobec predstavit v zmenemom style...a tak som bola rozradostnena, ked mi prvy krat boy hral v usiach...prvy pocit bol zvlastny...zmiesany...ako ked sa clovek na nieco strasne tesi a potom, ked to uz ma mu pride vlastne smutno, lebo vie, ze uz pocit tesenia pominul...to bol i moj pocit...zrazu som mala nove cd v rukach a euforia mala fazovy posun...ale iba taky malinky...... niektore skladby su uplne na prve pocutie...v podstate sa ich ani neda zbavit :-)) ked si spomeniem, aka elektrika mnou prebehla pri BLUE EYES......az je to nepredstavitelne...a trva to stale...mam ju do konca i ako zvonenie...je to pre mna jednoducho zivotabudic...TOY BOY :wub2: je pre mna asi najsilnejsia skladba celeho albumu, co sa tyka textu...neviem, pride mi to ako nieco co clovek musi zo seba dostat...a prisla mi ta skladba velmi velmi smutna...obsahovo...v podstate je jedno, preco je z cloveka outsider...pocity su vsak rovnake...takze TOY BOY je pre mna uplny top...a v spojeni s hudbou...krasa...mozem len lezat a rozjimat a obcas i nejaku tu slzicku pustit::...trifi, mam pocit, ze ty si tu spominala I SEE YOU...tak mozno je to nieco podobne...inak I SEE YOU je jednotka pre mojho manzela, hned ked pocul CD, prave tuto oznacil ako najvydarenejsiu...vtedy som ho moc nechapala, pre mna bola taka skryta...no ked som ju pocula live...uplne ma dostala...neskutocne...nikdy nepochopim, ako dokaze dat tym pesnickam tolko citu...tolko uprimnosti...emocii a tolko dokonalosti v hudobnom prejave...fakt, az na zivo som odhalila krasu nielen I see you....ale i takeho Dr. JOHNa...clovek by ich kludne mohol prehliadnut na CD, no na zivo je to nerealne...zimomriavky citim este teraz...RAINOM sa dokazem unasat uplne do bezvedomi...a takto mozme pokracovat do nekonecna...jedine co viem, albumy su pre mna neporovnatelne...kazdy ma nieco ine do seba a kazde potesi inu cast mojho ja...mojho dna...:-))) jacksie, vidis, to je ta permenantna euforia, ktoru sme uz spominali:wink2:...

aj ked som nespomenula vsetky skladby, nebude to tym, ze by si to nezasluzili...jednoducho dnesok patri vymenovanym:blush-anim-cl:...a k niektorym sa zasa uz ani nic napisat neda:blush-anim-cl:

 

kocky...krasny den zelam...uzite si ho pekne po sekunde v spolocnosti tych, ktorych mate radi:wink2:

 

Já jsem se k tomuhle tématu taky ještě pořádně nevyjádřila... tak jdu taky na to :wink2:

 

V zásadě budu asi dost opakovat to, co jsi psala ty, ale máš zkrátka pravdu...

 

já když jsem nové album poprvé slyšela, tak jsem nějaký zvláštní pocit neměla... ani nevím, čím to bylo... snad jsem byla i trochu zklamaná... ale na druhý poslech jsem ho byla schopna pořádně vnímat a začít postupně oceňovat jednotlivé skladby.. hnedka jsem si zamilovala Blue eyes stejne jako ty... to je přesně jedna z těch písniček, byť textově ne až tak pozitivní, dokážou člověka neuvěřitelným způsobem nabudit....

 

Stejně tak jsem potom začala zbožňovat Toy boy, Blame it on the girls... a pak už to šlo ráz na ráz. Ale musím se přiznat, že nejvíc se mi album pod kůži vrylo po koncertu... nějak tak mě dostalo přes maturitu :naughty: Některým písničkám to trvalo dýl, některým míň, ale teď už si mě získaly 100% všechny.... a TBWKTM je už 100% jedno z těch alb, které si můžu poslechnout vždycky, za každých okolností, ať se děje co se děje.. :)

 

Toy boy je opravdu silná písnička... přesně ten jeho příběh... člověk to s ním prožívá.... navozuje úžasnou atmosféru těch hraček, jako by je tam člověk opravdu slyšel.. a přitom text s jinou symbolikou....

 

A musím říct, že I see you jsem taky ocenila hlavně až po koncertě... jak říkáš, Mika má neuvěřitelnou schopnost se do svých písniček vžít a i když nevíš, o čem přesně zpívá, cítíš, že k těm písničkám tu vazbu má... a je to neuvěřitelně znát... a vtáhne člověka do toho s sebou :blush-anim-cl: A to je jedna z věcí, který si na umělcích moc moc cením...

 

Po LICM se mi ani nechtělo věřit, že je jedna osoba schopna vytvořit jiná, ale přesto stejně úžasná alba... Mika zkrátka posouvá hranice toho, co je možné a co ne.. :teehee:

 

Nad tímhle by se ještě dalo rozjímat dlouho... :blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

Hihi, tuším že na to živé provedení nebudu zrovna ve správném rozpoložení : Já jsem dost... hledám to správné slovo... nechci říct stydlivá ale prostě mám v sobě takový divný pocit když se vidí ms někým poprvé Myslím že na Love Today live to bude chtít víc srazů

 

 

Ohledně formy srazu bych nerada cokoliv navrhovala protože bych se tím stavěla do pozice nováčka (nováček z pohledu Mika-srazů, nikoliv fanouškovství :)) který rozumuje a to nemají nikde rádi :naughty: Proto jsem raději chtěla v pozadí sledovat jak se to vyvine :biggrin2: Každý má jinou představu, někdo by rád jenom mluvil a mluvil, někdo by si zase pustil DVD a prožíval tu dokonalost společně společně :wub2:

 

Pro mě je hlavní že vás konečně poznám :) A co u toho budeme dělat je fakt vedlejší - teda pokud vás nenapadne jít na metalový koncert :naughty::naughty:

 

No, takhle jsem se cítila při prvním oficiálním srazu... sice jsem čekala, že to bude skvělý, ale přece jenom. Byla jsem se dvěma lidma, který jsem nikdy neviděla a který jsou ve věkový kategorii, která se většinou cítí, jako že se s někým 16letým (panejo, to zní tak hrozně dávno :shocked: ) buďto nebaví vůbec anebo když už jo, tak jediným tématem je škola... ale po už po dvou hodinách srazu jsem se cítila tak, že bych z fleku dala i to intro k Love today :roftl:

 

Zkrátka má pointa je... však uvidíš až na srazu budeš :mf_rosetinted::fisch:

 

Počkej... už chceš říct, že mám ty lístky na festival Brutal assault vyhodit... :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

Tak to mě moc těší že fandí Avril :) (jde vidět, že má vkus :biggrin2:) Avril jsme tu kdysi rozebíraly s Barunkou, shodly jsme se vlastně na tom že má skvělou hudbu, kterou si poslední dobou dost hnojí svým vystupováním a image... Ale něco mi říká že s novým albem se Avril zase hodlá trochu usměrnit a vrátit se k tomu, co z ní udělalo to čím je. Já si pořád stojím za tím, že se uvnitř nezměnila, jenom totálně přestřelila styl propagace posledního alba...

 

Hodně v to doufám... měla potenciál... už nový CD s napětím očekávám... :thumb_yello:

 

Musím ale říct, že se mi strašně nelíbí její nová písnička k Alence. Hodně lidí říká, že to je docela dobrý a taky jsem jednou zapla óčko a zrovna to tam bylo ukázané jako vítěz hitparády....

 

Ta melodie sama o sobě asi nebude tak úplně špatná, ale nechci být zlá, ale hlas Avril v téhle písničce mi vážně rve uši neuvěřitelným způsobem... v refrénu především... prvně jsem si myslela, že to bude tím, že Avril vysoko všeobecně nezpívá, ale pak jsem se zamyslela a to vlastně není pravda. Třeba v Keep holding on je posazená dost vysoko a tam mi ty výšky přijdou zvládnutý docela dost dobře... tak nevím kde je chyba, každopádně tu písničku vždycky přepínám, protože je fakt až nepříjemý ji poslouchat.. :blink:

Link to comment
Share on other sites

 

Jujky, jsem se taky nějak rozepsala, tak je mi hloupé ještě přihazovat něco k TBWKTM, ale nedá mi to...

 

Třeba tuhle akustickou verzi WAG miluju a pořád si ji musím zpívat a přehrávat v hlavě, hlavně to intro je něco nadpozemsky dokonalého :blush-anim-cl:

 

 

 

Pořád a pořád znova žasnu nad tím, jak si Mika dokáže vyhrát se svou vlastní hudbou a s detaily, ať už jde o Love Today, We Are Golden nebo třeba I See You, ale to zase příště :)

 

 

Musím se přiznat, že ještě teď tohle pro mě byla novinka.... a jako vždy, jsem okouzlena... :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy