Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

Tak je cas, aby sme si zariadili vlastne radio :teehee: Nuz ja by som rada vedela, ako by sa tvarili napriklad na takom expresse, keby tam zatelefonujem, ze chcem dat zahrat pesnicku od Miku - we are golden. Ktovie ci by vobec vedeli o koho sa jedna :sneaky2:

 

skvely napad...:thumb_yello:muselo by mat pokrytie i na moravu, aby nase susedky mohli tiez pocuvat tu dokonalost:blush-anim-cl:

 

co sa expressu tyka, tak radsej nechci vediet reakciu:mf_rosetinted:...napriek tomu, ze je to moje oblubene radio - vlastne jedine, ktore pocuvam rano - hemendex (kvoli moderatorom:blush-anim-cl: su totiz presne moja krvna skupina, teda hlavne dodo - vodnar sa nezaprie:teehee:) - jednoducho, ked akoze bolo velmi kratke obdobie, co hrali we are golden, tak sa uplne odbavovali na mikovi...:mf_rosetinted:...vraj ta pesnicka posobi psychopaticky pretoze prechadza z vysok do sepkania atd...a najviac si doberali jeho vyslovnost "we are golden"...vraj tak nikto iny nedokaze vyslovit iba MIKA...no co ti budem hovorit, radsej som ich vtedy moc nepocuvala...

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vtip, no dnes srsim humorom. :naughty:

Hadam som spravila aj dnesnu skusku, nebolo to tazke ale :sweatdrop: Najhorsia bola posledna otazka, tu som si precitala mozno raz ked som sa ucila, cize na skuske som si zostrojila udaje podla seba :teehee: Myslim, ze aj som sa trocha trafila do temy, ale no ved uvidim...

 

blahozelam:thumb_yello:

 

vyzera to, ze uz si free :wink2:...teda, ak sa nemyslim...myslim, ze pocas studia je to asi naj pocit....

 

shirl, a co listky do brna, uz si pozerala? resp. uz si si ich kupila?...daj mi vediet a dohodneme sa co a ako...den d sa blizi :fisch:

Link to comment
Share on other sites

ked uz hovoris o topankach, tieto okukujem uz dlhu dobu,

 

aj ked je to Ed hardy, ktoreho ja moc nemusim, tieto topanky su super :)

 

mimochodom ako sem mozem vlozit odkaz, aby to presmerovalo priamo na stranku?

 

ed hardy je hodne lahko identifikovatelny...to je jedine, co mi na nom vadi:mf_rosetinted:...a druha vec je, ze to u nas vyuzivaju hlavne snobi a malomestiaci...nieco na styl, pozri ja mam eda hardyho:naughty:...

 

shirl, co sa odkazu na stranku tyka, je to uplne jednoduche...je to tretia ikonka od vkladania obrazka...taka modra zemegula...insert link...jednoducho na to kliknes, vlozis skopirovany odkaz stranky a hotovo:wink2:

Link to comment
Share on other sites

Vůbec nikdy. :boxed: (Neměla tendence mě přivést ke klavíru nebo tak.) Naše domácnost je taková.. jiná. Nevím, jestli jsem ti vyprávěla... možná spíš ne, podle toho, jak to tak vypadá... ale to je vhodný na nějakou osobnější chvilku... :wink2:

To, co říkáš o komunikaci, s tím se 100% shoduju... na tom je založeno všechno... důvěra, zábava, řešení problémů... mlčením se nic nevyřeší...

u nás je tahle část značně narušená, ale ještě takovým způsobem, že já svým rodičům říkám téměř všechno, kdežto oni mi neříkají nic...

 

Takhle to fungovalo vždycky a je to zaběhlý a až do asi před 4-5 roky mi nedocházelo, že z jejich strany je tohle hrozně špatně... a zhruba tak poslední dva roky mi to strašně vadí. Tyhlety tendence ve stylu "nic jí nebudeme říkat" má především můj táta a chápu, že když je člověk dítě, je to poměrně normální, ale oni se z tohohle schématu nebyli schopni uvolnit... a proto o svých rodičích nevím ani věci, který považuju za nezbytný vědět... Pak dojde k situacím, že se člověk něco dozví nějakým způsobem a nestačí se divit... a máš pocit, že jsou ti čím dál tím víc cizí, když ti nejsou schopni říkat. A ještě se oni urazí, když jim ty něco neřekneš. Byť jen maličkost.

 

A abych si neodporovala, vím, že by možným řešením bylo si s nimi o tom promluvit, ale abych pravdu řekla, je těžký řešit problémy s někým, kdo se komunikaci vyhýbá a staví tě tím do velmi nepříjemné situace... a ke všemu, změnu by to nepřineslo. Naši jsou zkrátka takoví a já už s nima spíš bohužel nehnu... :(

 

Jinak na dotahování detailů se budu snažit zapracovat.. :wink2:

 

troska si mi to uz naznacila v minulosti...len som si nevedela predstavit, ze je to az take sirokospektralne...nooooo, kazdy mame iny pohlad na vychovu, to je pravda...len mi to pride divne vzhladom na to ako ti doveruju - nemaju problem ta v 16 samu pustit do anglicka letecky a na druhej strane si pre nich dieta...to je pre mna ten nepomer...ale ako hovoris, je to asi na osobne debaty...tak drzim palce, aby si si z nich priklad nebrala:teehee:

Link to comment
Share on other sites

No, takhle jsem se cítila při prvním oficiálním srazu... sice jsem čekala, že to bude skvělý, ale přece jenom. Byla jsem se dvěma lidma, který jsem nikdy neviděla a který jsou ve věkový kategorii, která se většinou cítí, jako že se s někým 16letým (panejo, to zní tak hrozně dávno :shocked: ) buďto nebaví vůbec anebo když už jo, tak jediným tématem je škola... ale po už po dvou hodinách srazu jsem se cítila tak, že bych z fleku dala i to intro k Love today :roftl:

 

Zkrátka má pointa je... však uvidíš až na srazu budeš :mf_rosetinted::fisch:

 

Počkej... už chceš říct, že mám ty lístky na festival Brutal assault vyhodit... :sneaky2:

 

Barunka, takze ty si mala obavy z nasho veku:naughty:...teda teda....ti hovorim, ze clovek je tak mlady ako sa citi:wink2:...a ja to vidim tak na cerstvych 17:roftl:....asi to bude tym, ze sa tohto veku nechcem vzdat:mf_rosetinted:...

 

mozes saportnut trifi a date si to intro love today spolocne:wink2:...

Link to comment
Share on other sites

Priznam sa, ze hrat na klaviri bol vzdy moj sen, ale nejako sa mi to nevydarilo. Totiz ked som ako 6 rocna bola na prijimacich skuskach na zakladnej umeleckej skole, tak som sice skusky spravila, ale nevzali ma, lebo uz mali vela deti...Tak som skoncila na akordeone. Aj ked to nelutujem, snad raz sa na hodiny klavira zapisem :)

 

shirl aj moj, tomu ver...len mne okrem klavira chybala este jdna podstatna malickost - hudobny sluch:teehee:...takze, si to vynahradzam aspon teraz...:wink2:

co sa hudobnej skoly tyka, u nas je situacia rovnaka...klavir je najproblematickejsi...tazko sa tam da dostat...vela deticiek sa tam hlasi...ked sme boli na prijimackach a videla som, ze skoro vsetci uz co to vedeli zahrat, resp. ich rodicia hrali a samozrejme mali doma klavir...tak som hned vyplnila prihlasku i na flautu - pre istotu:teehee:...no a zabrali ju na oboje...bola som stastna ako blcha...myslim, ze minimalne prvy stupen by mohla casovo zvladat oba nastroje...potom sa uvidi...len teraz otravuje, ze chce ist i tancovat...asi sa prestahujeme do zus-ky...:naughty:...je tam ako doma, lebo jedno cele poobedie ma i vytvarnu:teehee:...len dufam, ze jej tento umelecky smer vydrzi co najdlhsie:wink2:...

 

a ako som uz spominala, akordeon znie super tiez...myslim, ze je troska malo medializovany, resp. sa mu nedostava tolko pozornosti ako by si zasluzil...co som mala tu moznost vidiet na koncertoch, vsetky vystupenia boli skvele:thumb_yello:

 

vidis, jacksie chce zacat s gitarou, a ty mozes s klavirom:wink2:...nikdy nie je neskoro....

Link to comment
Share on other sites

Děvčata, pokud máte už teď dost, tak vězte, že jsem teprve odpověděla na 5 stran příspěvků a chybí jich ještě téměř 100 :teehee:

Dnešek se ukázal býti dnem poměrně vytíženým, což jsem nečekala, tak jsem zdaleka nepostíhala to, co jsem chtěla.. takže poračování zítra a já se moc těším... tohle mi chybělo :wink2::wub2:

 

barunka, nejako ta tych 5 stran zlomilo:teehee:

 

a ako dopadla rozlucka?...planujete i nejake dozvuky?

Link to comment
Share on other sites

to znie zaujimavo...a aku?...ja knihy milujem:blush-anim-cl:...slabost mam pre svetovu klasiku, ale davam priestor i mladym autorom so sucasnosti:wink2:...taka zmeska vsetkeho...a asi poezia ma prim:blush-anim-cl:

 

lepsie to vyjst ani nemohlo:thumb_yello:...drzim palce, aby si to postihala:wink2:...to len pre pripad, ze by zasa zasahovala vyssia moc:teehee:...a potom nezabudni - rano pred tesla arenou :fisch:

 

Tak to co já překládám je odpočinková literatura - rodina se třemi dětmi co jela 4 roky okolo světa v obytňáku a napsali o tom knížku...Já jsem v překladech začátečník, takže tohle je pro mě sousto tak akorát :teehee: Na klasiky bych si netroufla :blink:

 

Je před Teslou nějaký sraz, ke kterému bych se mohla přidat? Ale jen kdyby vám to nevadilo, nechci se vnucovat, vím, že tu jsem nováček :wink2:

Link to comment
Share on other sites

aj ja:wink2:...kde si ich vypatrala?

 

su niekde dostupne?

 

 

hm..to som na facebooku na fanusikovskej stranke jeho..teda..nevim jak sa to vola...vo fotkach..a daka baba tam napisala ze kontaktujte ma:D

je to hned na zaciatku fotiek:D

Link to comment
Share on other sites

nieeeeee...vymenovane divy nemusim:mf_rosetinted:...ale v nakupovani som odbornik specialista...hlavne co sa topanok tyka:teehee:...to neodolam nikdy...:blush-anim-cl:...preco sa pytas?

 

Och len tak co by asi povedala na tieto boty :wink2:

Hej topanky, to je aj moja slabost, teraz maju u Bata super vyber :teehee:

Moj ex priatel vzdy nado mnou krutil hlavou, naco mi tolke topanky su... Hold, chlap nikdy nepochopi zensku radost, ked si kupi nove topanky :naughty:

Link to comment
Share on other sites

hm..to som na facebooku na fanusikovskej stranke jeho..teda..nevim jak sa to vola...vo fotkach..a daka baba tam napisala ze kontaktujte ma:D

je to hned na zaciatku fotiek:D

 

mimochodom, taketo topanky si mozes dat spravit, len potrebujes fotku zo vzorom. V kazdom dobrom fotolabe, by to mali vediet spravit.. Ja som davala tak robit, uz salky, tricka, mikiny pre kamosky s roznymi fotkami ked mali narodky, cize topanky asi nebudu tiez problem :)

Link to comment
Share on other sites

skvely napad...:thumb_yello:muselo by mat pokrytie i na moravu, aby nase susedky mohli tiez pocuvat tu dokonalost:blush-anim-cl:

 

co sa expressu tyka, tak radsej nechci vediet reakciu:mf_rosetinted:...napriek tomu, ze je to moje oblubene radio - vlastne jedine, ktore pocuvam rano - hemendex (kvoli moderatorom:blush-anim-cl: su totiz presne moja krvna skupina, teda hlavne dodo - vodnar sa nezaprie:teehee:) - jednoducho, ked akoze bolo velmi kratke obdobie, co hrali we are golden, tak sa uplne odbavovali na mikovi...:mf_rosetinted:...vraj ta pesnicka posobi psychopaticky pretoze prechadza z vysok do sepkania atd...a najviac si doberali jeho vyslovnost "we are golden"...vraj tak nikto iny nedokaze vyslovit iba MIKA...no co ti budem hovorit, radsej som ich vtedy moc nepocuvala...

 

 

Fiha, no to bolo asi v tom obdobi ked som bola vo Svajciarsku, cize toto som nepocula, netusila... No nech sa strcia... a prave to We Are Golden ako Mika vyslovuje je najlepsie :blush-anim-cl: Ze psychopaticke, psychopaticke pesnicky ma potom asi dost spevakov/spevaciek... Ale vies co je najlepsie, ze ked mal prve pesnicky, este z LICM tak ho ospevovali, ze je to velmi talentovany mlady spevak s dobrou rozsahou hlasu...atd. To si pamatam, lebo prave vtedy som sa rozhodla si stiahnut Cd z internetu, a neskor som si kupila original.

Toto je jedna vec co mi na SR vadi, ze su tu dost obmedzene nazory. Co sa tyka aj oblecenia, keby vo Svajciarsku chodil obleceny niekto na styl Mika, nikoho by to neprekvapilo. Keby si tu nejaky chlap da cosi podobne na seba..No comment, aku pozornost by okolo seba vzbudil. :shocked:

Link to comment
Share on other sites

blahozelam:thumb_yello:

 

vyzera to, ze uz si free :wink2:...teda, ak sa nemyslim...myslim, ze pocas studia je to asi naj pocit....

 

shirl, a co listky do brna, uz si pozerala? resp. uz si si ich kupila?...daj mi vediet a dohodneme sa co a ako...den d sa blizi :fisch:

 

Vies, ze zrovna vcera ma napadlo, ze ci mam listok kupit aj tebe, aby sme si sadli vedla seba? Ved by sme sa potom dorovnali... Planovala som ich ist v pondelok kupit a vzala by som rovno aj spatne listky, nech mame pokoj, ze nas autobus odvezie aj spat :) ( Cize ktorymi spojmy chceme ist? Pre istotu sa pytam este raz :bye: )

Free...ach no to este nie...posledna skuska bude okolo 8.6. Som dost nahnevana, mohla by vyvesit termin aj skor :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

ed hardy je hodne lahko identifikovatelny...to je jedine, co mi na nom vadi:mf_rosetinted:...a druha vec je, ze to u nas vyuzivaju hlavne snobi a malomestiaci...nieco na styl, pozri ja mam eda hardyho:naughty:...

 

shirl, co sa odkazu na stranku tyka, je to uplne jednoduche...je to tretia ikonka od vkladania obrazka...taka modra zemegula...insert link...jednoducho na to kliknes, vlozis skopirovany odkaz stranky a hotovo:wink2:

 

Presne si to vystihla, ze ho vyuzivaju snobi a malomestiaci.:thumb_yello:

Ja tu znacku naozaj nemusim, ale tie topanky co som sem dala ma chytili za moj zmysel pre boty :blush-anim-cl:(taka ta kontrolka v hlave, wow, tie by som hned brala :teehee: )

Link to comment
Share on other sites

Barunka, takze ty si mala obavy z nasho veku:naughty:...teda teda....ti hovorim, ze clovek je tak mlady ako sa citi:wink2:...a ja to vidim tak na cerstvych 17:roftl:....asi to bude tym, ze sa tohto veku nechcem vzdat:mf_rosetinted:...

 

mozes saportnut trifi a date si to intro love today spolocne:wink2:...

 

presne, presne, nezalezi na veku ,ale ako sa citis :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

shirl aj moj, tomu ver...len mne okrem klavira chybala este jdna podstatna malickost - hudobny sluch:teehee:...takze, si to vynahradzam aspon teraz...

co sa hudobnej skoly tyka, u nas je situacia rovnaka...klavir je najproblematickejsi...tazko sa tam da dostat...vela deticiek sa tam hlasi...ked sme boli na prijimackach a videla som, ze skoro vsetci uz co to vedeli zahrat, resp. ich rodicia hrali a samozrejme mali doma klavir...tak som hned vyplnila prihlasku i na flautu - pre istotu:teehee:...no a zabrali ju na oboje...bola som stastna ako blcha...myslim, ze minimalne prvy stupen by mohla casovo zvladat oba nastroje...potom sa uvidi...len teraz otravuje, ze chce ist i tancovat...asi sa prestahujeme do zus-ky...:naughty:...je tam ako doma, lebo jedno cele poobedie ma i vytvarnu:teehee:...len dufam, ze jej tento umelecky smer vydrzi co najdlhsie:wink2:...

 

a ako som uz spominala, akordeon znie super tiez...myslim, ze je troska malo medializovany, resp. sa mu nedostava tolko pozornosti ako by si zasluzil...co som mala tu moznost vidiet na koncertoch, vsetky vystupenia boli skvele:thumb_yello:

 

vidis, jacksie chce zacat s gitarou, a ty mozes s klavirom:wink2:...nikdy nie je neskoro....

 

Ja hudobny sluch mam, zdedila som po tatkovi :)

Ten klavir ma laka a poslednych par mesiacov uz uvazujem naozaj vazne, ze by som to skusila... Len klavir nemame doma, cize neviem, kde by som cvicila :(

To je len dobre, ze ma tvoja dcera tolko zaujmov, ked bude starsia nebude to lutovat :thumb_yello: Ja som sa do hudobnej dostala nahodou :teehee: Mama ma raz vzala na koncert a ja som povedala to sa chcem naucit :)

A co sa vytvarnej tyka to je tiez super. Ja nemam v sebe nejake citenie pre kreslenie, ale sem tam cosi nakreslim, ked ma chyti nalada.

 

Pridavam moj posledny vytvor

post-19081-142983684924_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

:teehee::blush-anim-cl:

 

4841cbfc8908b605cccb6f3.jpg

 

ne, tahle se mi moc nelíbila... :mf_rosetinted::roftl:

 

ne jenom tuhle, ale všechny, mi amor, všechny!!! :wub2: popředu i pozpátku, hrubě i něžně, vážně i bláznivě, v ničí náruči, v mojí náruči... :blush-anim-cl: (s tričkem, bez trička... :blush-anim-cl:) a tímto oficiálně končím nahlédnutí do mých pubertálních myšlenek :naughty:

Edited by Jacksie
Link to comment
Share on other sites

pre vsetky usmev, ktory uplne odzbroji...:wub2::wub2:

 

 

1106095.jpg

 

 

jacksie, to je taky specialny pre teba sunshinovsky:teehee:

 

:wub2:

muchas gracias, it's shining, it's shining (both)! :)

 

vyšší moc zabrala a dneska po několika přeháňkách konečně ten Oskar vykouknul; sice nesměle, ale přece :):clap:

Edited by Jacksie
Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy