Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

http://www.najnakup.sk/Porovnaj_hojdacky-a-smykacky_LAUBR-SPORT-Detsky-dreveny-hupaci-konik_309641.html?d=2

 

Nieco na tento styl by sa mi pacilo, a je aj dost velky :)

no neviem sice ci by sa tam vosli vsetky podpisi, ale gro asi hej, ked sa nebudu pisat prilis velke pismena :)

 

Ten by nebyl špatný :teehee: Podpisy (nebo aspoň iniciály) by se tam asi vešly, jen nevím, jak to chceš zorganizovat? to by musel někdo stát s koníkem u vchodu ?

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Ten by nebyl špatný :teehee: Podpisy (nebo aspoň iniciály) by se tam asi vešly, jen nevím, jak to chceš zorganizovat? to by musel někdo stát s koníkem u vchodu ?

 

no to este neviem, asi jedine tak stat pri tom vchode , popripade by sme mohli obehnut ludi ked budu stat vonku a sa tam zhromazdovat, kto bude chciet sa tam podpise, kto nie, tak nech nie :wink2:

Ale je to zatial len moja uvaha, bola by som rada keby sa vyjadrila aj Sunshine, Jacksie a Trifi + zuzapanic co si o tom myslia

Inak popripade by som mohla poziadat kamarata, on robi s drevom, vyrezava veci atd. ze by nam ho mohol vyhotovit podla nasich predstav. :)

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

Presne si to vystihla, ze ho vyuzivaju snobi a malomestiaci.:thumb_yello:

Ja tu znacku naozaj nemusim, ale tie topanky co som sem dala ma chytili za moj zmysel pre boty :blush-anim-cl:(taka ta kontrolka v hlave, wow, tie by som hned brala :teehee: )

 

shirl, tu kontrolku poznam velmi dobre:teehee:...neprestane svietit pokial nie je objekt zaujmu v mojom vlastnictve:roftl:

Link to comment
Share on other sites

Ja hudobny sluch mam, zdedila som po tatkovi :)

Ten klavir ma laka a poslednych par mesiacov uz uvazujem naozaj vazne, ze by som to skusila... Len klavir nemame doma, cize neviem, kde by som cvicila :(

To je len dobre, ze ma tvoja dcera tolko zaujmov, ked bude starsia nebude to lutovat :thumb_yello: Ja som sa do hudobnej dostala nahodou :teehee: Mama ma raz vzala na koncert a ja som povedala to sa chcem naucit :)

A co sa vytvarnej tyka to je tiez super. Ja nemam v sebe nejake citenie pre kreslenie, ale sem tam cosi nakreslim, ked ma chyti nalada.

 

Pridavam moj posledny vytvor

 

:thumb_yello:...btw, ako by asi vyzeral clovek, ktory v sebe zmysel pre kreslenie ma:wink2:

 

je to uplne vydarene:thumb_yello:...MIKU si este neskusala:wink2:?

Link to comment
Share on other sites

:wub2:

muchas gracias, it's shining, it's shining (both)! :)

 

vyšší moc zabrala a dneska po několika přeháňkách konečně ten Oskar vykouknul; sice nesměle, ale přece :):clap:

 

jacksie, tak to je fajn:thumb_yello:...odra uz poslucha - teda mam pocit, ze ta rieka sa vam tam vyliala:mf_rosetinted:

 

u nas je dnes krasne...vychutnavam si slniecko...a u vas?

Link to comment
Share on other sites

jenom tak jsem si tu brouzdala tématem a našla jsem tohle, psáno 16. září... :naughty:

 

 

 

:teehee::wink2:

 

to je uz davna velmi davna minulost:naughty:

 

Barunka jednoznacne dobre lobovala:wink2: a to sa pisal rok 2008, mam pocit februar...cca 1 a pol roka mu trvalo urobit najlepsie rozhodnutie vo svojom hudobnom zivote:naughty:

Link to comment
Share on other sites

to věřím, že bylo, určitě to byl hodně citlivý moment :) nebudu se snažit popisovat Mikovu reakci, protože tu si můžeš plně vychutnat tady, ale to dojetí je prostě nádherné :wub2:

v plánu prý sice bylo zvednout srdce až při WAG, ale některé zmátlo intro Rain, takže je zvedli už tehdy :wink2:

 

Portugalci a hlavně Španělé mi přijdou jako celkově pohodoví a sympatičtí lidé (většinou), je pravda, že toho temperamentu by na mě bylo někdy asi trochu moc, kdybych se v jejich společnosti vyskytovala delší domu, ale jinak - v malých dávkách rozhodně neuškodí :naughty::) jakou frázi myslíš? :naughty:

 

já tedy plány papeže taky nesleduju, ale za to víc než často sleduju Mikův Twitter (frekvence cca mých 100 otevření stránky/1 Mikův příspěvek :blush-anim-cl:) a on se tam o přítomnosti papeže zmínil... ale tak, že si z toho můžeme vybrat svoje :naughty:: Sorry Campo Pequeno! People all over the city are freaking out celebrating the Fica victory. Amazing atmosphere. Oh and the Pope is in town

 

:wub2:...chvilku som mala pocit, ze zabudne i spievat...skvele...toto sa mi na nich paci...oni su neskutocne spontanni a temperamentni...z toho pohladu je to super...len v zivote su i ine oblasti a ich povestna frazicka "no problem" sa stava byt hodne alergickou:mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

mimochodom tak som premyslala, ze by sme Mikovi v Prahe mohli dat velkeho plysovaho medveda s podpismi vsetkych co budu v arene...co myslite? (mne by sa miesto medveda pacil aj dreveny hupaci konik, ale ja som zatazena na kone ) Keby tam aj kazdy napisal len svoje iniciali, ved dve pismena nikoho nezabiju a nestoja ani vela casu :) Keby tomu medvedovi dame nejaku karticku a napiseme venovanie? Nie nejake melancholicke verse, ale nieco originalne a pod to datum + Praha

co si o tom myslite? bolo by to realne, alebo je to az moc "pritiahnute za vlasy" ?? Viete, aby mal pamiatku na Prahu a na fanusikov, naozaj od vsetkych :)

 

darcek to je skvely napad...uz sme to tu rozoberali...len horsie bude asi nieco originalne vymysliet...konik vyzera super...viem si ho dokonca predstavit ako sa snazi nan posadit:teehee: on je toho rozhodne schopny...len si treba uvedomit, ze ten konik nie je najmensi :naughty: a ako doplnok pocas koncertu to nebude ziadna sranda...a tiez porozmyslat, ci s tym vobec pustia dnu...:mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

kreativita+topanky= originalne Mikabotky :thumb_yello:

 

a to karovane sako, co sme tu tak obdivovali, je z Tokia... Viete ktore myslim, to krasne farebne, co sme vsetky chceli :D Povedal, ze je japonske a kupil ho v jednom butiku :D Tak hor sa do Tokia na nakupy :teehee:

A vlastne pridam link, nech sa pozriete, mozno ste to uz aj videli, len ja som pozadu :)

milujem tu pasaz ked si tam zacne notit Madonnu :wub2:

 

ja bezne nakupujem v tokiu:teehee:...dakujem za typ:wink2:...ale vies, ze ku tomu saku sa da dostat i jednoduchsim sposobom:naughty:

Link to comment
Share on other sites

to nieje pravda...ja som chodievala oblecena ako saso a nebol problem..

napriklad na strednom Slovensku je to uplne normalne....ked som dosla do Senca vsetci ti dementi raperski na mna kukali jak na dementa a nadavali mi normalne....a zas v Bratislave je to uplne normalne...

proste...umelci sa musia obliekat nejak inak:D :D

 

len zasa ty ani nie si chlapec:wink2:...alebo ano:shocked:

Link to comment
Share on other sites

pridavam sa :) Ja som tiez zo SR a idem do Prahy tak sa vidime.. Ale zato suhlasim,ak by na Slovensku tak chodil niekto obleceny,vsetci by sa na neho pozerali ako na idiota. To je dost smutne :/

 

zdravim do kosic:wink2:...vsetci nie, len ti, ktori maju predsudky:wink2:

Link to comment
Share on other sites

tak pridi do Trencina uvidis ako budu na teba pozerat. Je to tu dost konzervativne, minule som si dala podkolienky k sukni a ludia v autobuse sa na mna pozerali, ako by v zivote nic take nevideli :shocked:

 

shirl, bavime sa o trencine meste mody:shocked:...alebo i to je uz minulost:shocked:

Link to comment
Share on other sites

No tak mozte udavat trendy znova, vobec mi to nebude vadit :thumb_yello: Mozes mi nieco navrhnut :)obohatim si satnik.

No tak vies, 100 kg nie je problem, ked americanky ktore maju 100 kg nosia minisukne na diskoteku..ehm ehm...

Ale ano mas pravdu, a kazdy by si pomyslel preboha to je gay, alebo je dnes maskarny ples? (alebo nieco podobne) Nie je to tak celkom nositelne pre bezny zivot, ale zasa keby si z toho my zeny vezmeme vzor, nejake farebne kombnacie... :naughty: A moja mama ma tusim, ze alergiu na Miku, vzdy ked si pozeram na notebooku videa, alebo co, tak ma poznamky: to zasa pozeras toho spevaka? alebo: Ved on nespieva on len skrieka. Tak moje reakcie, su, maminka nestaraj sa :naughty:

 

americanky su special:wink2:...tam snad pod 100 kg nikto ani nema...iba ti, co hraju vo filmoch:naughty:

 

sranda, ze zrovna gayovia su ti, ktori maju naj citenie pre esteticno a krasno:wink2:...mali by si od nich brat viaceri priklad:wink2:

 

mamina este asi nestihla objavit krasu MIKU:wub2:...btw, kolko ma rokov? u nas maju tiez viaceri na neho alergiu:naughty:...a vobec netusim preco :fisch:

Link to comment
Share on other sites

Presne, Bata v Maxe, je najlepsi obchod v TN s topankami, citas mi myslienky :teehee: A v Deichmane pri Tescu si uz bola? Maju tam pekne topanky, aj za celkom ok ceny, ale mne sa zdaju nekvalitne (niektore)

Moj ex priatel, to je zlozite, nejako to neklapalo, tak som to nechala tak a teraz si zijem ako slobodna, nezavisla zena :wink2:

 

 

poviem ti, ze i v porovnani s batom v avione max ma jasny prim:wink2:

 

dozadu ku tescu moc nechodim...a asi zrovna pre tie iste dovody co pises - kvalita je posunuta trocha inde:wink2:

 

spravna volba, vztah musi byt komfortny pre oboch, ak to nie je to, po com si tuzila, kompromisy to nezachrania...:wink2:...tak zdravim nezavislu zenu:thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Ty mas povinnosti zienky domacej a ja povinnosti poslusnej dcery, co uprace cely byt :naughty:

Popozeraj spoje, pojdem potom vziat listky, a dorovname sa potom ked ti ich dam (bola vyplata z new yorkeru, tak si to mozem dovolit :teehee: )

 

ano ano, dohanam zameskane z celeho tyzdna:naughty: mame cca 3-poschodovy domcek, co sa upratovania tyka, tak si to uzivam:wink2:...esteze je to pre mna super relax:wink2:

 

shirl, takze tie spoje su:

 

5.6.2010 o 9.10 z TN a 20.10 z Brna...tak, ak budes mat cas skoc ich kupit, vyrovname sa v sobotu:wink2:...a vrela vdaka:thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

shirl, tu kontrolku poznam velmi dobre:teehee:...neprestane svietit pokial nie je objekt zaujmu v mojom vlastnictve:roftl:

 

presne, presne...Problem je vsak v tom, ze ja mam slabost na vysoke topanky, ale neviem v tom chodit, pretoze som mala pred par rokmi zlomeny clenok cize po cca 30 som dochodila :sneaky2:

A este horsie je ked topanky niekde vidim, su krasne, ale viem, ze by som pre ne nemala vyuzitie :aah::original:

Ale slusnu zbierku aj tak doma uz mam :wink2:

Link to comment
Share on other sites

:thumb_yello:...btw, ako by asi vyzeral clovek, ktory v sebe zmysel pre kreslenie ma:wink2:

 

je to uplne vydarene:thumb_yello:...MIKU si este neskusala:wink2:?

 

Dakujem za pochvalu :blush-anim-cl:

 

Miku som este neskusala, ale hadam by som aj mohla skusit ked najdem tu pravu fotku :) mas nejaku co by bola dobra na zvecnenie? Niekde kde mu je pekne vidno do tvare. :)

Link to comment
Share on other sites

darcek to je skvely napad...uz sme to tu rozoberali...len horsie bude asi nieco originalne vymysliet...konik vyzera super...viem si ho dokonca predstavit ako sa snazi nan posadit:teehee: on je toho rozhodne schopny...len si treba uvedomit, ze ten konik nie je najmensi :naughty: a ako doplnok pocas koncertu to nebude ziadna sranda...a tiez porozmyslat, ci s tym vobec pustia dnu...:mf_rosetinted:

 

myslis, ze by nas s tym dnu nepustili? :shocked: Ved to nezabalime cele, len dame stuhu aby bolo vidno co to je...nech si nemyslia ze tam ideme spravit teroristicky utok s takym velkym balikom :naughty:

To ma tiez mata, ze by bol problem s uschovou, ale keby sme poprosili SBS ze by to polozili na podium, hned ako by Mika prisiel na podium by to zbadal (to je nerealne ale malo by to dobry efekt :teehee:)

Veru uzemnila si ma, co sa mojho napadu tyka. Ale stalo by to zato, vidiet ako sa tam na nom hupe :blush-anim-cl:

Este ma tak napadlo, ze by sme mu dali po niekom poslat k nemu do satne este pred zaciatkom koncertu (to by slo, ci ani nie? )... Mohli by sme tam napisat, Thank you very much that you come to Prague, your fans (vsetky podpisy na tom konikovi)

Nie je to sice take originalne ako tie srdcia, ale zasa toto by bola aj pamiatka, ktoru so moze niekam doma dat :)

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

ja bezne nakupujem v tokiu:teehee:...dakujem za typ:wink2:...ale vies, ze ku tomu saku sa da dostat i jednoduchsim sposobom:naughty:

 

no vidis, ked nabuduce pojdes, ozvi sa rada sa pridam :naughty:

Link to comment
Share on other sites

ano ano, dohanam zameskane z celeho tyzdna:naughty: mame cca 3-poschodovy domcek, co sa upratovania tyka, tak si to uzivam:wink2:...esteze je to pre mna super relax:wink2:

 

shirl, takze tie spoje su:

 

5.6.2010 o 9.10 z TN a 20.10 z Brna...tak, ak budes mat cas skoc ich kupit, vyrovname sa v sobotu:wink2:...a vrela vdaka:thumb_yello:

 

Pre teba je upratovanie skvely relax? :shocked: ja to neznasam (iba ked sa mam ucit tak zrazu aj upratovanie je celkom fajn :naughty: )

 

Ok, plati v pondelok ich idem kupit, este jedna otazka, byva ti v zadu v autobuse zle? (ci nemam radsej vziat listky niekde v predu)

Link to comment
Share on other sites

americanky su special:wink2:...tam snad pod 100 kg nikto ani nema...iba ti, co hraju vo filmoch:naughty:

 

sranda, ze zrovna gayovia su ti, ktori maju naj citenie pre esteticno a krasno:wink2:...mali by si od nich brat viaceri priklad:wink2:

 

mamina este asi nestihla objavit krasu MIKU:wub2:...btw, kolko ma rokov? u nas maju tiez viaceri na neho alergiu:naughty:...a vobec netusim preco :fisch:

 

mama bude mat co chvila 50. Naozaj ho nemusi :teehee:

 

Inak vcera bol Mika na MTV :)(ale zasa len v Cesku )

Link to comment
Share on other sites

Jo a vsetkym ceskym prispievatelom gratulujem k dobremu vysledku posledneho zapasu a postupu na semifinale v hokeji !!! :toot: Dufam, ze sa umiestnite co najlepsie (ked uz SR reprezentanti su doma, tak drzim prsty aspon Vam ) :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy