Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

Náááhodou...

 

Já poslouchám Rammstein taky :fisch: Ono se strašně moc lidí diví, jak je tak zdánlivě neslučitelný hudební vkus vůbec možnej, ale... jde to :thumb_yello: Nemluvě o tom, že moje hudební knihovna obsahuje i tvrdší věci než Rammstein a toho Eminema bys tam našla taky :) (Ale Moravanka má smůlu.. :teehee: ) ... Jak jsem říkala, díky téhle mé vlastnosti pro mě něco jako "neslučitelný hudební vkus" neexistuje... musím říct, že je docela sranda někdy lidi šokovat tím, co všechno poslouchám :roftl:

 

Jinak takovej strejda poslouchající Moravanku a Eminema zní přece jenom dost vtipně, ale proč ne :teehee:

 

Já se musím přiznat, že Rammstein poslouchám taky :teehee: (ale Moravanku teda ne :naughty:)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

myslim, ze protekciu zazijes priamo na mieste:wink2: nechaj sa prekvapit:teehee:

 

a co sa tyka vyhrania vstupeniek...pocitam, ze Barunka je prva kandidatka na vyhru:naughty:...este sa snad nestalo, aby nebola uspesna:wink2:

Moooi? :mf_rosetinted: To, že jsem pákrát něco vyhrála znamená, že se účastním hodně soutěží... ne, že vyhraju všechno, na co šahnu :wink2:

 

Už jsem zmínila to tričko, co jsem tu před pár týdny vyhrála? :teehee:

Link to comment
Share on other sites

tato situacia s volnym listkom mi je velmi dobre znama:naughty:...tiez som mala povodne ideu pozvat niekoho z mojho okolia, ale vzhladom na situaciu tu v cz&sk som pochopila, ze je to uplne zbytocne...vystacime si same a nikto sa nebude citit byt navyse:wink2:...

Jedna z dalších nesčetných nepsaných výhod fanklubu.. :wink2:

 

Takhle to dělá docela dost lidí, že na ten koncert jdou sami, protože ví, že tam na někoho známýho vždycky narazí...

 

zvláště když jdou už po třicátédeváté... :wink2:

 

:teehee:

Link to comment
Share on other sites

tak tak...naozaj prijemna atmosfera:blush-anim-cl:...ani mi to nepride, ze s podaktorymi sa este osobne nepoznam:wink2:...

 

a tesim sa sem vzdy:blush-anim-cl:

 

A už ani tohle není pravda... :teehee: Za chvíli se tu budeme znát už opravdu všichni :) Mám pocit, že na tom pražským koncertě bude fakt úplně každej, kterej má co dočinění s CZ&SK :)

I když jak se to vezme, "znát"... ani po jednom dni to není stoprocentní.... ale tak určitě se známe líp než předtím :teehee:

 

Jinak já si někdy říkám, jak strašně moc času trávím tady... normálně bych to měla uvádět jako regulérní koníček... na druhou stranu proč ne.... když je mi tu s váma tak dobře... :)

Link to comment
Share on other sites

Trifi, myslim, ze na zaciatok je to dobra strategia:thumb_yello:...pozri, pri najhorsom ta s nim odfotime pri podpisovani, pripadne pri predavani darceka...len nieze sa na neho vrhnes:naughty:

 

btw, kolko merias?

 

Takhle to dělá hodně lidí - vyfotit se při podepisování :thumb_yello: ...

myslím, že ten snímek, jak se Trifi vrhá na Miku by byl k nezaplacení :roftl: Představuju si to jako sérii několika snímků, od toho jak Trifi skáče až po to, jak na Trifi skáčou bodyguardi :roftl:

Akorát by to bylo k nezaplacení doslova - ta kauce za Trifi a ta hromada peněz, kterou bychom daly za přemlouvání Miky, aby se k nám ještě někdy vrátil :teehee:

Link to comment
Share on other sites

ach tie pavuky:mf_rosetinted:...vsetky kocky v mojom okoli maju z nich fobiu...v podstate i ja:blush-anim-cl:...tiez vsak az od urcitej velkosti a zjavu...sice ma nejako zvlast neparalyzuju, odpor vsak vzbudzuju...ale ja sa bojim celkovo hmyzu...brrrrrrrr

 

trifi, s tou buducnostou je to mozno na ine debatne kruzky, ale zasa stale je tu moznost zvolenia spravneho smeru:wink2:...horsie je, ked ta prenasleduje minulost:mf_rosetinted:...tu uz nezmenis...

 

a pozri ja som bojko vseobecne:teehee:...fobia z vysok...fobia z davov - a to idem na koncert:naughty:...spominany problem suvisiaci s prehnanou cistotnostou...mam pokracovat:roftl:

 

plne ta chapem:thumb_yello:

 

Já teda taky asi neznám nžádnou slečnu, která by se pavouků nebála... jednou jsme kvůli pavoukovi na zdi měly poplašnou akci na škole v přírodě.. :roftl:

 

To je fakt, že minulosti se nezbavíš... ale budoucnost je zkrátka často hodně děsivá.. zvlášť když máš pocit, že tě v ní nic dobrého nečeká :blink: .. To je potom teprve strašák :wink2:

 

Takže říkáš, že žádný sraz na Empire state building nebude :mf_rosetinted: ...

Link to comment
Share on other sites

...s radostou zacinam den...a nielen preto, ze som ranne vtaca...jednoducho sa tesim, ze si tu precitam par riadkov od ludi na rovnakej frekvencii..

 

vidis, s tym postojom ku beatles sme na tom hodne podobne...z mojho pohladu je tu zopar skladieb, ktore maju pre mna caro...no nie je to urcite ziadny fenomen...a hlavne ja som hodne alergicka na Paula...ale pssssssst...viem, ze vela skladieb je autorsky jeho, ale nieco mi na nom nesedi......paradoxne pre mna ma ovela vacsi hudobny vyznam DOORS (viem viem su to americania, ale to i ja mam zopar vynimiek:naughty:...ked pocuvam ich skladby dnes a uvedomim si, ze maju viac ako 40 rokov, pridu mi strasne hudobne nadcasove...a jimmy bol rozhodne osobnost s velkou charizmou...

 

pozri, este je tu stale moznost, ze po prazskom koncerte MIKU nikto nedostane spat a stane sa z neho prazak

 

trifi, ked koncert, tak len MIKA...cely ten boj, co musim zvladnut sama so sebou i mojim puritanskym okolim som ochotna urobit len kvoli nemu...robbieho vidiet nazivo musi byt neuveritelne tiez...ale nie je to natolko silne ako v pripade MIKU...MIKA mi je ako clovek blizsi (teda jeho prejavy)...ja som skor placha a taka jemnocitna:blush-anim-cl:...robbie je pre mna z tohto pohladu jasny zivel:roftl:...takze, snad chapes co tu chcem napisat...v podstate dalsi namet na diskusiu :-)))

 

Je to super způsob, jak vstávat :thumb_yello: Já si taky vždycky říkala, že se budu budit dřív a udělám před školou něco příjemnýho, ale nikdy jsem se nedokázala dokopat vstát... já jsem vlastně v celoroční hibernaci... to, že jsem občas vzhůru je opravdu z čirého donucení mysli, která mi říká, že prospat život není normální :mf_rosetinted:

 

Jsme na tom zase podobně... ja od Beatles mám ráda docela dost písniček, ale nikdy jsem z nich nebyla nějak "odvařená"... faktem je, že takových umělců je fakt málo... ke mě se Beatles nikdy nedostali jako osoby.. možná je to proto, že jsem jejich slávu nezažila... všechno, co po nich zůstalo do dnešní doby je de facto kromě hudby už jen různé konspirační teorie, pomluvy a propírání jejich "špinavýho prádla" na veřejnosti... ale přesto je jejich hudba fajn :wink2:

Co na tom Paulovi asi bude? :teehee:

 

Doors... co se na to dá říct? You know that it would be untrue, you know that I would be a liar if I was to say to you, girl, we couldn't get much higher,

come on baby, light my fire ... :mf_rosetinted: Jim je rozhodně jedna z těch nadčasových osobností... sranda, když se tak nad tím zamýšlím, tak o jeho životě taky nějaký ty skandály znám, taky jsem ho nezažila a přesto na mě působí líp než Beatles.. nevím proč. A tady se rozhodně potvrzuje, že u mě je jedno, jestli z USA nebo VB, hlavně, že je hudba tam, kde má být.. :wink2:

 

Že by Mika ráno po koncertě řekl "Kašlem na Londýn, odteď bydlím v Holešovicích... kašlu na nakupování na Oxford street, odteď už jen Hypernova.." :roftl::roftl: ... nějak tak si nedokážu představit jedinou věc, která by ho natolik okouzlila, kterou doma nemá :teehee:

Link to comment
Share on other sites

trifi, si ma predbehla:mf_rosetinted:...i mna zaujala tato kombinacia...

ale v podstate i v mojom hudobnom repertoari by sa asi nasli hodne zaujimave a pre druhych nepochopitelne kombinacie:naughty:

 

strasne sa mi paci momentalne stromae:blush-anim-cl:...alors on danse...

 

 

takze shirl, pochval sa, co este pocuvas?

 

No, Stromae je trochu odklon od toho, co by člověk od tebe čekal, ale zase je to menší "extrém" než třeba něco jako Finntroll... :naughty:

 

Ta hudební rozmanitost je nejlepší :teehee:

 

Jinak bych tomu Stromaeovi virtuálně nafackovala, ta jeho písnička se na člověka lepí jako oblečení v dešti... čím dál tím víc a víc :mf_rosetinted: ... má fakt svoje kouzlo ... :thumb_yello:

 

Dneska ji poslouchám už asi tak po páte :teehee:

 

A propos, nedokážu si Alors on danse pořádně vyložit... co to má přesně znamenat? Slovníky a překladače jsou takový dost nejednoznačný :-)

Link to comment
Share on other sites

no teraz uz ani nie, toto posledne cd co maju je nic moc... Ficala som na tom celu strednu, aj prvy rok na vyske (to uz mal mika prve cd, cize som si to striedala :biggrin2:) Na kocerte sme boli, bolo to super, ohniva show a tak, efekty, bol to zazitok :thumb_yello:

Ani mne to nepride normalne, ale....proste je to tak :blush-anim-cl::naughty:

Ich pocuvam aj koli nemcine, hlavne koli vyslovnosti...

Neviem som divna :biggrin2: A este dodam ze moja najoblubenejsia skupina je Lifehouse a Garbage...

A mika to je osobnost...a jeho pesnicky (Kick ass, we are golden, big girl you are beaufiful..atd) mi pripominaju mna z mojich teen casov, je to hudba ktora mi je blizka :) A javi sa ako super clovek aj mimo podia.. :thumb_yello:

 

Vidíš... tak to já jsem si na něm svoje našla... fakt je, že takovým klasikám jako Mutter nebo Reise Reise se to nevyrovná... ale pár momentů to má.... třeba taková Waidmanns heil je naprosto dokonalá :fisch:

Který písničky se ti od nich třeba líbí? Ať mám představu.. :wink2:

 

Divná rozhodně nejsi. Myslím, že jestli si přijdeš divná, nad mým playlistem by tě asi trefil šlak :naughty: ... za vše svědčí to, že jsem taky měla letos jít na Rammsteiny.. (což nakonec ale nevyšlo) a o pár dní později na swingově/jazzový orchestr Ondřeje Havelky :fisch: ..

Lifehouse a Garbrage můžu taky jedině schválit.. Shirley z Garbage mě vždycky jakýmsi způsobem fascinovala... jedna z koček, který ví co chcou a vymykají se stereotypu... energická.. zkrátka :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

ano rozhodla som sa nebrat nikoho nezainteresovaneho:teehee:...ked pojdeme spolu viacere, viac si to i uzijeme...:fisch:

 

ak ho barunka niekde nestihne vyhrat:naughty:...nie zartujem...myslim, ze je to fajn napad, aspon ti neprepadne:wink2:

Zatím taková soutěž nikde nebyla.

 

Zatím. :mf_rosetinted::das:

Link to comment
Share on other sites

Nevím jestli znáš soutěž Fear Factor, dávají ji už delší dobu na COOL, je to v kostce o tom že soutěžící plní různé úkoly od adrenalinových jako skákání ve výškách až po "fobiové" jako zasypání škorpiony :biggrin2:

No a zrovna nedávno tam měli úkol sníst živé (SNÍST ŽIVÉ! ) pavouky, a to fakt hnusné až se na ně dívat nedalo :shocked: Jsem myslela že uvidím podruhé oběd :naughty:

 

Jasně, tyhle filozofické otázky tu nemá cenu řešit :wink2: Ale možná jsi to trefila naprosto přesně: jde o to mít směr a co víc - mít sílu tím směrem jít :mf_rosetinted: Já zatím šlapu v bludném kruhu :blush-anim-cl:

 

O tom fear factoru jsem tolikrát slyšela... doteď jsem nepochopila, proč se na to všichni dívaj... bylo mi už tolikrát popisováno, co všechno tam dělali... při tom všem se mi navalovalo jen to číst... a stejně tak těm, kteří se na to dívali? Proč si tohle děláte, lidi? Brrrr :blink:

 

Ono z toho bludného kruhu chce asi vystoupit.. a zkoušet všechno možné... jediným způsobem jak se vymanit z bludného kruhu je dělat v životě změny... a vystoupit ze své "comfort zone"..:wink2: Nerada poučuju jako bych spolkla všechnu moudrost světa, ale začíná se mi čím dál tím víc potvrzovat, že tomu tak fakt je :)

 

EDIT: Ale aby se neřeklo, já jsem z mé budoucnosti momentálně víc než zmatená... bez nadějných vyhlídek... a teď mi kamarádka píše, že jede na rok do USA (což jsem už věděla, i s tím, že tam už zůstane navždy) a že dostala stipendium deset tisíc dolarů (aniž by se o to snažila) ke studiu na prestižní škole v New Yorku... to si pak člověk říká, že jí to sice přeje, ale na druhou stranu "a co sakra já" :fisch:

Edited by Barunka
Link to comment
Share on other sites

Kdybych netrpěla upířím syndromem, taky bych byla ráda ranní ptáče

 

On měl Paul i dost zvláštní vztah s Michaelem... nejprve kamarádství a docela průměrný duet, pak se ale nedokázal přenést přes odkoupení práv na skladby Beatles... Prostě se nestarám o dění kolem něj

DOORS znám jen podle názvu tahle skupina mě celý život nějak míjela, takže to budu muset napravit a něco si od nich poslechnu.

 

Jasně, chápu :wink2: Vždyť já bych taky šla raději jednou na Miku než pětkrát na Robbieho :blush-anim-cl: Ale aspoň na jeden koncert z příštího tour se s kamarádkou chystám, to bych si neodpustila Třeba bude v Bratislavě a to neříkej že bys nešla Ale já jsem skromná, mě by stačily třeba Drážďany nebo Vídeň, prostě něco poblíž...

 

Jinak včera jsme omylem poslala link na jiné video Advertising Space :blush-anim-cl: Je taky good, ale tohle je prostě nej

Jenom 2 poznámky: Zadek securiťáka a ukradený sekt :naughty::teehee: A ještě jak na konci mluví o tom jak je těžké skládat písničky oblečený :lol3:

Prostě Robbie přesně ví co si může dovolit a za co ho fanoušci zbožňují :mf_rosetinted:

 

 

Ajo, to je fakt.. ty a sunshine sice spíte obě tak čtyři hodiny, ale každá jindy :teehee:

Mně se náhodou Say Say Say docela líbí... nevím... je to pro mě taky jedna z klasik :fisch: Teda nepatří mezi top, ale mám ji ráda :-))

Ha, no myslím, že když jsi ochotna zajet i do Německa, tak to už můžeš rovnou do Berlína :thumb_yello: .. Berlín.. ten mi chybí :-) ..

 

:roftl: No jo... Robbie se vlastně proslavil i tím, že Escapology (nebo které to bylo) nahrával nahej, že :naughty:

Link to comment
Share on other sites

boze moja mama je mimo uplne..jej o tom koncerte hovorim uz dva tyzdne..proste ze tam idem..a ze nech mi to zaplati..a ona ze dobre blabla..a teraz mi povie ze si myslela ze si robim srandu a ze ma nepusti:D:D ze sa tam opijem...jeziiis..no ved by mi to skusila zakazat :starwars:

 

Slečno... nemyslím si, že by tvá maminka byla "úplně mimo" ... a myslím, že pokud chceš, aby tě tam pustila, je jí třeba ukázat trochu zodpovědnější přístup než "To by sis mohla zkusit mi to zakázat." ... Taktéž mi cosi našeptává, že ji tím laserovým mečem nepřesvědčíš, ani kdyby byla z klanu Jedi.

Link to comment
Share on other sites

neviem, ci sa ti to bude pacit, predsa doors je hodne specificky:naughty:...no za pokus to stoji

 

robbie je bozsky:wub2:...absolutny kral podia...neuveritelne, co mu dokazu fanusikovia akceptovat:teehee:...myslim, ze tu bolo dobre vidiet, co som ti chcela opisat ako rozdiely medzi nim a MIKOM...predstav si MIKU, ze sa sprava ako robbie:roftl:...a ten zadok u mna zabodoval...:thumb_yello:

 

inak asi som ti este nespominala, ze mam slabost na tohto actora:blush-anim-cl:...pripajam video, ktore milujem...:wub2:...mozno to bude posobit ako moravanka a eminen, ale pre mna je to :wub2:

 

hugh singing and dancing

 

btw, hugh je clovek s neskutocne velkym srdcom:blush-anim-cl:

 

Podle mě Doors nejsou ani tak úplně specifičtí... jen se zkrátka už silně vymykají tomu, co je běžné dneska... předpokladem je prostě mít nějaký vztah k těm "oldies" (brr.. nerada tohle slovo používám)

 

Mika chovající se jako Robbie ... a ještě i opačně, Robbie chovající se jako Mika... :roftl: U obou je zkrátka to, co dělají, součástí jejich "image" a to je z velké části to, co se jejich fanouškům líbí... ale taková výměna by .. no, asi dost lidí odlákala, ale dost taky přilákala :roftl:

 

A nemluvě o tom, že je to zkrátka fešák :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

dámy moje milé zlaté, musím opět konstatovat, že vás nestíhám :naughty: ale čtu poctivě! :)

 

před chvilkou jsem přišla z kina, kde jsem se zhlédla Kick-Ass a i přes všechny předcházející podezíravé pocity ho shledávám super filmem :) věděla jsem, že by Mika neudělal takový dobrý song k nějaké blbině... :wub2: opravdu to tváří jako nějaký nový žánr; sama za sebe - jakožto za laika - mám taky pocit, že něco takového tu ještě nebylo. no, a to, že jsem si při závěrečných titulkách mohla vychutnat Miku pěkně nahlas při akustice kinosálu nebyla třešinka, ale přímo meloun na dortu :blush-anim-cl::teehee:

 

Už se taky řadím mezi lidi, kteří Kick Ass viděli... a musím říct super, super, super! Plně souhlasím :wink2: A přesně tak, u sledování jsem se báječně pobavila a taky měla pocit, že něco takovýho tady už dlouho nebylo, jestli vůbec :-) Je super, že vybrali zrovna Miku, aby natočil stejnojmenný song... je vidět jak na tom, tak na filmu, že jeho tvůrci zkrátka poznají kvalitu :teehee:

 

Tak jsem si vzpomněla na

, ve kterém je interview v rádiu s herci z toho filmu, které mi ukázala Martinka, ... a někde ke konci dělají oba herci velmi osobité provedení Miky... :roftl: Tak jsem si vzpomněla, že tak nějak bychom asi vypadaly i my při pokusu o zpěv té písničky :teehee:
Link to comment
Share on other sites

pozri prave si to vymenovala:wink2:...ono to 8 hodin v podstate ani nebude...musime ratat i presuny:naughty:...

 

donesiem krabicu marlenky a budeme maskrtit:roftl:

 

Kde byla Marlenka? :sneaky2::mf_rosetinted:

 

:roftl::roftl:

Link to comment
Share on other sites

tak to ste tam museli mat nejaku perlu...zakomplexovanu hviezdu:naughty:...

 

ja som svoj akademicky tyzden prezila v akciovom opojeni v TN:blush-anim-cl::wub2:...a na matury som isla s cistou myslou...:naughty:...a to doslova...mladost je velmi zaujimavym obdobim zivota...a ja mam velmi zaujimavu povahu...vyznamne zivotne okamihy jednoducho preplavam:naughty:...myslim, ze je to nejaka obranna reakcia mojho organizmu :mf_rosetinted:...dlhodobo to studujem...niekto ma tremu...strach...nervozitu...a niekto jednoducho upadne do letargie:teehee:

 

Zajímavé... tak to asi maturity nebyly moc náročné :blink: ... Já se taky nerada z věcí stresuju, ale když si vybavím, že celá naše třída opravdu nebyla od Bohnic daleko, hrozily jak nervové, tak fyzické kolapsy... v maturitním týdnu se nikdo nedostal k ničemu jinému než učení, učení učení... tak si tak říkám, že jsi buďto geniální, nebo jste měli o moc jednodušší maturity než my :teehee:

S čistou myslí tam ze školy pár lidí šlo taky... a byli povyhazováni...a to i někteří, kteří se opravdu učili...

Link to comment
Share on other sites

shirl...tak tomu ver...:blush-anim-cl:...absolutne neskutocny pocit, ked ho mas na dotyk:blush-anim-cl::wub2:...jednoducho slova stracaju opodstatnenie...:blush-anim-cl:

 

tesim sa tesim na repete v prahe...:fisch:

 

Přesně tak... :wub2:

I když.... já si vždycky říkám, "musím mu něco říct!", takže ze mě často vypadne nějaká blbost... přemýšlí, že bych se ho tentokrát zeptala na nějakou totální blbost... aby se třeba pobavil... a rozhodl by se do Prahy už znovu nepřijet ještě předtím, než by se na něj stihla vrhnout Trifi :roftl: Uvidíme :teehee:

 

Vždycky jsem si nějak tak představovala ten moment - skupinka cz&sk fanoušků s Mikou... no teď tam budeme mít kamarádky... :mf_rosetinted:

Nevadí, nesmíme si to tím nechat zničit a hlavně prosazovat (mnou velmi neoblíbenou, ale nutnou) zásadu.. být tak trochu svině :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Náááhodou...

 

Já poslouchám Rammstein taky :fisch: Ono se strašně moc lidí diví, jak je tak zdánlivě neslučitelný hudební vkus vůbec možnej, ale... jde to :thumb_yello: Nemluvě o tom, že moje hudební knihovna obsahuje i tvrdší věci než Rammstein a toho Eminema bys tam našla taky :) (Ale Moravanka má smůlu.. :teehee: ) ... Jak jsem říkala, díky téhle mé vlastnosti pro mě něco jako "neslučitelný hudební vkus" neexistuje... musím říct, že je docela sranda někdy lidi šokovat tím, co všechno poslouchám :roftl:

 

Jinak takovej strejda poslouchající Moravanku a Eminema zní přece jenom dost vtipně, ale proč ne :teehee:

 

Barunka si moj clovek :wink2:

Ono sa to mozno naozaj zda divne Mika/Rammstein - ale nieco to do seba ma. Pre mna je dolezita v ich hudbe aj nemcina - nic nie je lepsie ako sa ucit z textov pesniciek - prekladat slovicka, ktore v nich najdem a nerozumiem im. takto som sa vela naucila aj z anglictiny Avsak tento posledny album co rammstein vydal mi moc nesedi... Till ma sice stale slusnu charizmu, ale nejako sa mi nepaci ten styl akym hudbu spracovali. :blink:

A preco Mika, to nemusim ani pisat, je to vsetkym jasne :blush-anim-cl:

Link to comment
Share on other sites

myslím, že ten snímek, jak se Trifi vrhá na Miku by byl k nezaplacení :roftl: Představuju si to jako sérii několika snímků, od toho jak Trifi skáče až po to, jak na Trifi skáčou bodyguardi :roftl:

Akorát by to bylo k nezaplacení doslova - ta kauce za Trifi a ta hromada peněz, kterou bychom daly za přemlouvání Miky, aby se k nám ještě někdy vrátil :teehee:

 

Prepac Trifi, dufam, ze si to nevysvetlis zle, ze sa bavim na tvoj ucet a nechem ta ani urazit, ale nemozem si pomoct - predstava SBS+Trifi+kaucia+Mika by bola velmi zaujimava :teehee::roftl: Vlastne ta predstava je velmi zaujimava keby si tam predstavim hocikoho z fora :roftl:

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

Aaaa cítím se zahlcena :roftl: Nestíhám číst!!! :shocked:

 

Ale chtěla jsem určitě reagovat na to tričko - přijde mi to jako super nápad, sice to tu už určitě bylo, ale je to aspoň něco, co vydrží. Ale ty vlajky bych dala spíš obě dopředu a dozadu se popodepisovala, aby to nevypadalo, že jedny upřednostňujeme :biggrin2:

Link to comment
Share on other sites

 

Že by Mika ráno po koncertě řekl "Kašlem na Londýn, odteď bydlím v Holešovicích... kašlu na nakupování na Oxford street, odteď už jen Hypernova.." :roftl::roftl: ... nějak tak si nedokážu představit jedinou věc, která by ho natolik okouzlila, kterou doma nemá :teehee:

 

Barunka dnes sa ti dari :roftl: :roftl: Neviem ako je v CR, ale u nas na SR by ho mozno okuzlila "ochota" nasich predavaciek v Hypernove. :aah:

Link to comment
Share on other sites

Aaaa cítím se zahlcena :roftl: Nestíhám číst!!! :shocked:

 

Ale chtěla jsem určitě reagovat na to tričko - přijde mi to jako super nápad, sice to tu už určitě bylo, ale je to aspoň něco, co vydrží. Ale ty vlajky bych dala spíš obě dopředu a dozadu se popodepisovala, aby to nevypadalo, že jedny upřednostňujeme :biggrin2:

 

Pardon, dala jsem se do odepisování na příspěvky, které mi unikly během našeho maturitního šílenství :teehee: Sama ten thread šíleně zamotávám, vím, ale tak... holky jsou zvyklý na to, že to tu slušně zahlcuju (a doufám, že jim to nevadí), tak teď si k tomu vyškolím ještě tebe :teehee:

 

Tričko zní dobře, ale ještě se k němu vyjádřím až se dostanu ke konci :teehee:

Link to comment
Share on other sites

Aaaa cítím se zahlcena :roftl: Nestíhám číst!!! :shocked:

 

Ale chtěla jsem určitě reagovat na to tričko - přijde mi to jako super nápad, sice to tu už určitě bylo, ale je to aspoň něco, co vydrží. Ale ty vlajky bych dala spíš obě dopředu a dozadu se popodepisovala, aby to nevypadalo, že jedny upřednostňujeme :biggrin2:

 

Souhlasím s vlajkami vepředu :wink2:

 

Ještě mi přítel navrhoval kšiltovky se světýlkama, že prý kdybychom s nima mávaly tak by to bylo to nejlepší aby nás viděl :biggrin2:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy