Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part II


Barunka

Recommended Posts

  • Replies 4.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Vidíš... tak to já jsem si na něm svoje našla... fakt je, že takovým klasikám jako Mutter nebo Reise Reise se to nevyrovná... ale pár momentů to má.... třeba taková Waidmanns heil je naprosto dokonalá :fisch:

Který písničky se ti od nich třeba líbí? Ať mám představu.. :wink2:

 

Divná rozhodně nejsi. Myslím, že jestli si přijdeš divná, nad mým playlistem by tě asi trefil šlak :naughty: ... za vše svědčí to, že jsem taky měla letos jít na Rammsteiny.. (což nakonec ale nevyšlo) a o pár dní později na swingově/jazzový orchestr Ondřeje Havelky :fisch: ..

Lifehouse a Garbrage můžu taky jedině schválit.. Shirley z Garbage mě vždycky jakýmsi způsobem fascinovala... jedna z koček, který ví co chcou a vymykají se stereotypu... energická.. zkrátka :thumb_yello:

 

Asi sa opakujem - Show aku robi rammstein na koncertoch je naozaj zazitok a nie len koli hudbe. Vsetky tie specialne efekty - vybuchy, ohen..atd. ich koncert skvele dotvaraju. Urcite sa oplati vidiet to aspon raz :thumb_yello: Moje oblubene pesnicky su - Asche zu Asche, klasiky ako Links 2,3,4 alebo Heirate mich, z novsich Benzin, Rosenrot... A aby som nezabudla Stirb nicht vor mir - Till sice spieva nehorazne falosne, ak si si niekedy v prehravaci nastavila len jeho spev bez hudby tak to neznie velmi dobre, ale ta skladba je krasna balada :)

Na Lifehouse som natrafila na youtube a hned som ju zaradila medzi moje oblubene skupiny. Specialne mam rada skladbu Blind.

Ku Garbage som sa dostala doslovne nahodou. Kamaratka bola pred par rokmi na Bazant Pohode a tam vystupovali. Velmi sa jej to pacilo a pytala sa ma, ci nahodou nemam nejake Cd od nich, alebo apson nejake pesnicky. Dovtedy som nevedela, ze taka kapela vobec existuje, ale slubila som jej, ze sa jej na nejake Cd popytam kamaratov. Nanestastie si vysvetlili moj zaujem o toto Cd zle - mala som v blizkej dobe narodeniny tak mi ho kamarat daroval. Kedze po otvoreni darceku som vytrestila oci myslel si, ze mi spravil ohromnu radost :naughty: Koktala som, ze toto nemozem prijat (co si opatovne vysvetlil, ze mi splnil nejaky velky sen :naughty: ). Kamaratke som ho napalila a nedalo mi to, ked uz som ho mala doma, vypocula som si ho a velmi sa mi pacilo Clovek by neveril, co vsetko sa moze stat z nechceneho darceku :teehee:

Link to comment
Share on other sites

a uz ma asi poznate, neodpustim i nejaku tu obrazovu dokumentaciu:blush-anim-cl::wub2:...jednoducho mam pocit, ze je tu nas TOY BOY s nami:blush-anim-cl:

 

cph01020.jpg

More than just a toy in a patched white suit :wub2:

 

Říkám si, jestli ta louka byla vyrobena speciálně pro něj, nebo si ji jenom někde pujčil, protože co si budeme nalhávat, až tak moc se mu nepodobala :teehee:

 

Ale přináší to úžasný vzpomínky z koncertu, Toy boy naživo je ... kdo viděl, pochopí, kdo neviděl, pochopí v Praze :wub2:

Link to comment
Share on other sites

nepredviedli...momentalne to nie je to co to byvalo ked hrala este stara partia, to veru bolo..zlato, striebro, aj bronz sme mali....no jo no :aah:

No, zase hrát proti Rusku je docela oříšek... navíc my jsme to v posledních letech taky hodněkrát prokaučovali a to jsme prý měli slušnej tým... všechno je to o momentálním stavu, náhodě... :wink2:

Třeba to přijde příště :)

Link to comment
Share on other sites

čas od času se mrknu do tématu Random Places You Would Like To Meet Mika a přečtu si zrovna tu rozepsanou aktuální; zrovna teď je tam nějaká, která je sice opravdu bláznivá a moc se v ní nezachází do detailů (až teda na popis Mikových vlasů, očí... :naughty::wub2:), ale docela se mi líbí :)

Tam se začaly psát i fanfictions? Hehe, kdysi to byl jen thread, kam lidi psali fakt ty nejšílenější místa, kde by se Mika dal potkat :teehee:

 

Mám pocit, že jsem tam jednou psala (nebo aspoň chtěla napsat) "Praha!" ... a jak jsem netušila, že to se za pár let fakt povede :fisch:

Taky si říkám, že jsem vlastně o Mikovi žádnou FF nečetla... asi že mě to brutálně nebaví... kdysi se mi do ruky dostalo pár FF o Tokio Hotel a strašně mě to vždycky rozesmálo :roftl:

Edited by Barunka
Link to comment
Share on other sites

Barunko, posílám pozitivní energii k učení se :)jenom pozítří si ji, s dovolením, na chvilku půjčím pro písemku z matiky... :boxed::biggrin2:

 

+ ještě jsem nestihla poděkovat za to, žes mi věnovala svůj 8000. příspěvek a ještě s tak krásnou španělskou větou :) (btw, tomu říkáš "umím něco málo, co jsem pochytila při svých cestách po Španělsku"? :naughty:)

 

Sice je to už silně off topic, ale nechci působit neslušně a ještě zpetně moc děkuji za podporu :wub2: Byla potřebovaná a opravdu pomohla :wub2: Jestli na 100%, to se ještě uvidí 21.6., kdy se dozvím výsledky zbývajících příjmaček.. :blush-anim-cl:

 

A za věnování 8000. příspěvku opravdu není zač :wink2:

 

A.. ehm... ano, tomu říkám, něco málo, co jsem pochytila ve Španělsku :naughty: Vždyť to v zásadě myslím bylo popřání dobré noci... to tam slyšíš každej večer :teehee:

Link to comment
Share on other sites

:naughty: Nějak moc se tu poslední dobou používá slůvko "lámat", "zlomit"... :naughty::lol3:

 

Jojo, líbil :blush-anim-cl: Mám ráda, když od filmu nic nečekám a o to víc mě překvapí :wink2: Už se pracuje na pokračování a myslím že je na co se těšit i bez účasti Miky :mf_rosetinted:

 

 

To rozpočítávadlo Hit Girl: "Eeny,meeny,miny... moe" než začne řezat padouchy :lol3:

 

Bude Kick Ass 2? Fakt? :shocked: Je, to vůbec ani nevím :) Tak snad udrží standard... strašně nemám ráda pokračování, která se dělají jen proto, že první film měl úspěch => vyděláme ještě víc peněz => kašleme na kvalitu, lidi na to přijdou stejně už jen proto, že se jim líbil první díl...

 

To bylo geniální! :roftl:

Link to comment
Share on other sites

ahh ja uz tvrdo makam na listok:D

robim tu najpodradnejsiu pracu na svete asi:D

balim vlozky na unik mocu do reklamnych krabiciek :roftl:

uplne najhorsia drina na svete:D asi sa na to vykaslem

a budem zobrat od mamy:D

 

Nejhorší dřina na světě... ráda bych tě seznámila s brigádníky, kteří například celý den tahají 50kilové krabice, či velké stohy sena, nebo podívej se na chudáka Jacksie, která musí věčně farat a rubat na dolech v Ostravě. Nebo lidi, kteří brigádu chtějí a nemůžou sehnat.

 

Myslím, že hodně z nich by si s tebou rádo tu práci vyměnilo :thumb_yello:

 

A co je na tom za podřadnou práci? Někdo to dělat musí. Uznávám, kariéra by to nebyla nejlukrativnější, ale dokud je to brigáda na přivydělání pár stovek, myslím, že není problém, nebo jo? :wink2:

 

A tu energii, kterou bys ráda vynaložila na žebrání radši vlož do té práce. :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

tak tam som este nezabludila:shocked:...musim mrknut i ja...uvidim, kde sa ocitnem:naughty:

Bylo tam pěkně? All inclusive? :wink2:

 

Nebo jsi tam ještě nezabloudila :teehee:

 

(Upřímně řečeno si myslím, že o moc nepřicházíš :fisch: )

Link to comment
Share on other sites

to som si mohla mysliet:wink2:...

 

a kedy zahajujes pripravu dokumentu?:wink2:

 

scenar pripraveny?...osoby a obsadenia definovane?:biggrin2:

 

 

Příprava ani scénář v podstatě nezabere moc času, půjde především o improvizaci :naughty:

 

Režie jsem se původně chtěla ujmout sama, ale včera jsem brnkla Peteru Jacksonovi a přislíbil mi účast, tak mu to s těžkým srdcem přenechám :mf_rosetinted: Za kameru mám už smluvně uvázaného F.A.Brabce a takovým glosátorem a průvodcem celým dokumentem bude N.P. Harris :mf_lustslow:

 

Co do obsazení, tebe bude hrát Demi Moore, Shirl Nicole Kidman, Barunku Elen Page, Jacksie Renée Zellweger, Martinibaby Kristen Stewart a u mě si ještě nejsem jistá koho zvolit :fisch:

 

A veřte nebo ne, na roli Miky jsem přemluvila Ernesta Gulbise!!! :mf_rosetinted:

 

 

 

Link to comment
Share on other sites

nooo, nevidela by som to az tak dramaticky...mohlo by to byt i horsie:wink2:...tomu ver...a myslim, ze za ten listok to stoji :fisch:

Taky fakt.. když člověk opravdu něco chce a má možnost, zamaká na tom :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Nateraz New Yorker Trencim, OZC MAX... Som spokojna, len teraz mame pomenej roboty, lebo sa tam zaucaju nove baby co pojdu na filalky do Piestan.

Aj v Kauflande som brigadovala, pol roka na Kase, nebolo to zle, ale clovek sa dost vystresoval, vdaka niektorym "milym" zakaznikom... za tie nervy mi to nestalo, aj ked to bola fajn brigada, dobre si clovek zarobil. :)

Fakt? V Kauflandu dobře platí? :shocked: ...

Link to comment
Share on other sites

Prepac Trifi, dufam, ze si to nevysvetlis zle, ze sa bavim na tvoj ucet a nechem ta ani urazit, ale nemozem si pomoct - predstava SBS+Trifi+kaucia+Mika by bola velmi zaujimava :teehee::roftl: Vlastne ta predstava je velmi zaujimava keby si tam predstavim hocikoho z fora :roftl:

 

Vůbec ne, dobře jsme se pobavila :naughty:

 

Špatné na tom ovšem je, že to možná nebude daleko od pravdy :fisch::naughty:

 

 

Link to comment
Share on other sites

A dufam, ze sa to troska este viac vypreda, myslim listky, aby Mika prisiel aj o rok, aj o dva, nech vie ze aj tu ma publikum :mf_rosetinted:

 

A niekto to tu spominal, ze by sme si mohli nalepitna koncert tie kvetinky, ako bolo v tom videu, co tu bolo pred nedavno. (vyjadrila som sa asi ako tatar, ale hadam ma chapete :blush-anim-cl: )

 

Ty květinky bychom měly asi začít shánět :) Říkala jsem si, že ve čtvrtek zajdu do města se podívat, jestli tam něco takovýho nemají anebo se to popř. dá objednat z internetu, zrovna se na to dívám a vypadá to, že by se fakt sehnat daly. Jen teda ne přesně takový, jaký měli oni... to už by vyžadovalo jistou dávku šikovnosti.. no, kdyby se někomu chtělo, tak se klidně mrkněte, jedině to ocením :wink2: Každopádně tu později bude post, ve kterým budou sepsaný poznatky o tom, kde to asi bude nejlepší koupit :)

Link to comment
Share on other sites

Dobrá, dobrá :) Máš asi pravdu, asi se zase předčasně nervuju :naughty:

Prostě se to asi vyřeší nějak operativně, však si poradíme :thumb_yello:

 

Přinejhorším můžeme zajít do ZOO :naughty::lol3:

ZOO :roftl: Ta brněnská je na procházky fakt docela špatná, je to celý na kopci a jak se tak člověk drápe do toho kopce, tak místo toho, aby se ozývalo "Jéé, tygr", tak se ozývá spíš "Tygr, hm.", protože má člověk dost z toho výšlapu :teehee:

Link to comment
Share on other sites

ah zajtra poslednych 7 hodin tvrdej prace a mam na listok:D len este ma musia pustit rodicia:D

zajtra poskladam asi 3000 hnusnych krabiciek..mam z nich dorezane ruky..

boze som taky chudacik:D

*Posílá humanitární zásilku náplastí směrem Bratislava*

Link to comment
Share on other sites

tak to sme sa tam mozno uz i stretli:wink2:...ja tam sice nenakupujem - max tam nejake to tricko so super napisom:naughty:...ale so sestrou tam vieme nakuknut:wink2:...ked sa tam najblizsie ukazem, budem ta vyzerat...snad my ako MIKA fanusikovia by sme sa mali spoznat:teehee:

New Yorker je pro mě super vtipná záležitost... nenakupuju tam už jen proto, že jejich velikosti mi nic neříkají :teehee:, ale hlavně je sranda to, že když tam mají nějaké tričko ve slevě, poznám to do tří dní... protože ho nosí celá republika :roftl: ... Zvlášť mě dostávají občasné hlody jako trička s nápisy "I didn't ask to be a princess"... :roftl:

 

Což mi připomíná jednu paní, kterou jsem viděla (bylo to snad s Marťou?), bylo jí tak 80, dlouhé zářivě šedé vlasy... do kterých měla zacvakaných plno neonově barevných sponeček... a na sobě tričko s nápisem "If you think I am a whore, you should see my mother" ... ... myslím, že komentáře není třeba :lmfao:

Link to comment
Share on other sites

to mi nieco hovori...nie je to nahodou michal david:teehee:...

 

zasa len tak nakukavaj:wink2:...troska poodpovedaj a hlavne sa vela uc:thumb_yello:

 

aj ked ti to bude v zivote na dve veci, pri zelenom stole vsak ten nazor nezdielaju:teehee:

 

Bohužel to Michal David byl... další z přízraků české hudební scény, který mi navždy zůstane záhadou.. a se kterým jsem měla dokonce i tu čest osobně.. (šly jsme si ze srandy pro podpis, když jsme ho viděly v jednom nákupním středisku :lmao: )

 

Jeho texty mě nepřestanou fascinovat... nikdy předtím jsem si neuvědomila, že "Ruská Máša/ není česká Dáša" ... to moudro v tom se mi zarylo až pod kůži... a asi udělám studii o tom, jestli je polská Katarzyna španělská Cristina... výsledky budou zcela jistě šokující...

Link to comment
Share on other sites

hmmmmm...tak, stvrtkove ranko je v plnom prude...slniecko este stale nema v umysle posteklit nas...tak to skusim takto:wub2::blush-anim-cl:

 

100_9693.jpg

 

lisbon6.jpg

 

rc73645dritacarmo-2ca2.jpg

 

luxemburg52.jpg

 

snad si vyberie kazda z vas tu naj :blush-anim-cl: pre dnesok:wink2:

 

p.s.: u mna ma dne sprim ta posledna...je neskutocna...:wub2:

Ta poslední opravdu neskutečná je... ale jenom co se Miky týče... ten havajský prasovězeň mě fakt děsí :shocked:

 

Tohle potkat v noci na ulici, pokládám peněženku a zdrhám :blink:

Link to comment
Share on other sites

Bude Kick Ass 2? Fakt? :shocked: Je, to vůbec ani nevím :) Tak snad udrží standard... strašně nemám ráda pokračování, která se dělají jen proto, že první film měl úspěch => vyděláme ještě víc peněz => kašleme na kvalitu, lidi na to přijdou stejně už jen proto, že se jim líbil první díl...

 

To bylo geniální! :roftl:

 

Já jsem o tom taky slyšela, myslím že je to skrz ten comix :) Oni totiž ten první díl dělali podle celkem novýho comixu a myslím, že ten bude pokračovat určitě, když na tom konci byl ten syn toho 'zloducha' v novým kostýmu a tak..

Ale určitě i kvůli tomu úspěchu, co si budeme povídat. Každopádně pokud to bude aspoň z půlky tak dobrý jako jednička, tak na to určitě půjdu! :mf_lustslow:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy