Jump to content

Lella

Members
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About Lella

  • Birthday 07/13/1992

Retained

  • Bio
    *Not Listening*

Social Media

  • Facebook
    lella_p@hotmail.com
  1. Hmm, jag använder nog sportlovet till att titta på 28(?) missade videobloggar och skamlöst internetshoppande. Snö... bläsch! Sport... bläsch! Ha så kul i fjällen... break a leg, eller nåt
  2. Jag har inte glömt Mika. Jag har bara gått i ide. Jag lovar.
  3. Jag minns då inget av en nyduschad Mika. Kanske för att jag var tvungen att springa till mitt tåg. Fast det var ju en fantastisk konsert!
  4. Haha, jag uppfattade "MFCare" som "MikaFanCare". Jag tänkte; om dom har öppnat ett behandlingshem är det ju ändå att gå för långt. Kul med ett Christmas Party!
  5. Ja, jag är utbränd! Haha, du måste ha sett när Martin i BWO är på bratskola hos Alex och Calle på Tusenapor? Thihi, hilarious
  6. Jag mår great, är bara lite allmänt uttråkad, jag har jobbat hela 4 dagar i sommar, tss...
  7. Dött är bara förnamnet på det här stället. Om den krulliga guden inte kommer med nåt nytt snart dör jag. Huh, what's up?
  8. Äsch, det kommer upp en skylt där det står ungefär såhär: You haven't written anything here for 30 days. Why don't you take some time to discuss the latest news.... etc. Haha.
  9. Ooh, jag åker till London på fredag... Jag får fortfarande skäll av MFC för att jag inte skriver här så mycket. Mår alla vikingar bra?
  10. Buhähä... Alla har rosa mobil utom jag. Fast sjukt snygga dom är... Jag har en MotorOla
  11. Ja, allvarligt! Hmpf... Och jag har missat massor av Mika-news... Kommer han släppa nåt nytt snart?
  12. Meeh, jag hatar henne ju!!! Jag skojjade bara! :biggrin: Hejhej, förresten Jag får skäll av MFC för att jag aldrig skriver här...
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy