Jump to content

Lella

Members
  • Posts

    333
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Lella

  1. Hmm, jag använder nog sportlovet till att titta på 28(?) missade videobloggar och skamlöst internetshoppande. Snö... bläsch! Sport... bläsch! Ha så kul i fjällen... break a leg, eller nåt
  2. Jag har inte glömt Mika. Jag har bara gått i ide. Jag lovar.
  3. Jag minns då inget av en nyduschad Mika. Kanske för att jag var tvungen att springa till mitt tåg. Fast det var ju en fantastisk konsert!
  4. Haha, jag uppfattade "MFCare" som "MikaFanCare". Jag tänkte; om dom har öppnat ett behandlingshem är det ju ändå att gå för långt. Kul med ett Christmas Party!
  5. Ja, jag är utbränd! Haha, du måste ha sett när Martin i BWO är på bratskola hos Alex och Calle på Tusenapor? Thihi, hilarious
  6. Jag mår great, är bara lite allmänt uttråkad, jag har jobbat hela 4 dagar i sommar, tss...
  7. Dött är bara förnamnet på det här stället. Om den krulliga guden inte kommer med nåt nytt snart dör jag. Huh, what's up?
  8. Äsch, det kommer upp en skylt där det står ungefär såhär: You haven't written anything here for 30 days. Why don't you take some time to discuss the latest news.... etc. Haha.
  9. Ooh, jag åker till London på fredag... Jag får fortfarande skäll av MFC för att jag inte skriver här så mycket. Mår alla vikingar bra?
  10. Buhähä... Alla har rosa mobil utom jag. Fast sjukt snygga dom är... Jag har en MotorOla
  11. Ja, allvarligt! Hmpf... Och jag har missat massor av Mika-news... Kommer han släppa nåt nytt snart?
  12. Meeh, jag hatar henne ju!!! Jag skojjade bara! :biggrin: Hejhej, förresten Jag får skäll av MFC för att jag aldrig skriver här...
  13. Jag har inga. Hade ju älskat att gå på The Cure på Hovet. Men jag är fattig...
  14. 2 veckor... Måhåhåå. Det var inte sts som fixade den här resan, utan min spanskalärare har typ någon kontakt på en privatskola, och 4 elever i nian på min skola får åka dit i två veckor, sen får 1 av oss ett friår där borta första året på gymnasiet. Men jag vill ändå inte hamna i en sektfamilj! Gör nån nåt kul den här veckan då?
  15. Bara 39 dagar kvar tills jag ska till USA, gaah! Vad händer om man hamnar i en famlij som är med i sekt där man äter levande kackelackor och måste sjunga "Jesus is okey"?
  16. Vilka träningsnarkomaner alla är Ooh, Sicilien, hälsa maffian från mig
  17. Vet inte, det är inte klart än, men i slutet av mars nångång
  18. Jag ska också till London i vår! Antagligen cirkus två veckor efter jag kommer hem från USA. Vilken globetrotter jag är.
  19. Jag har inte en massa ideér om böcker, nej, nej, nej. Men mina noveller är ju fenomenala. . Verkligen. Not. Jag tror att om du verkligen vill så kommer du säkert bli läkare på ett eller annat sätt.
  20. Ojskiposjki, ja, 0.4 är en del. Engelska är mitt favoritämne (än så länge) Natur är ju det bredaste gymnasieprogrammet, får ju behörighet till nästan vad som helst om man klarar det bra. Utom läkare och andra det-är-bara-genier-som-klarar-det-här-utbildningar. Min svenskalärare tyckte jag skulle bli författare, och gå media, men jag vill inte chansa på en sån utbildning, den verkar vara ganska osäker. Mihi, filosofi... Då är det bara flumma på då
  21. Jag skulle inte klara att bli läkare, jag är för känslig för det. Men jag lovar att jag inte ska sumpa mina betyg iallafall. Nääh, jag ska pendla, tar cirkus en halvtimme med tåg dit. Fast internat i mUppsala skulle ju vara nåt, jag älskar den staden. Vad ska du plugga på universitet då?
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy