Jump to content

Riick

Members
  • Posts

    663
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Riick

  1. Dames! Ik ben er weer vandoor!! was kort;) Maar kom snel weer langs hoor BELOOFD! Ciaociao:huglove:
  2. Oohja en sinds gister m'n contract getekend bij de H&M dus word t allemaal nog drukker haha1!
  3. Ja gaat hartstikke goed! Ik heb het nogal druk met school!! En ik moet eerlijk zeggen dat ik er ook niet meer echt aan gedacht heb:blush-anim-cl: Ik zat vandaag is door mn favorieten te kijken en toen zag ik MFC staan toen dacht ik Daar moet ik weer is heen;) Haha Dus zodoende!
  4. Heee Dames!! Zo wat ben ik lang niet meer hier geweest zeg:blink: Hoe gaat het hier met iedereen?
  5. Jaaa goed he:wink2: Ik was er gister ook heeel even:naughty:
  6. Problemen?? Wat dan?? Hahah nou gezellig:naughty: Ja gaat ook goed he!!
  7. OLAAA LADY'S!! Daar ben ik weer is een keer! Tijd geleden:shocked: Heb het ook ZOOOO Druk:blink: Alles goed hier?
  8. Goed he! En met jou?? Hoe is het hier??
  9. jaja ik ook 1000 keer en ben er doorheen:punk:
  10. Jaa verdomme ik kom er niet door heen!! Goeimorge trouwens:roftl:
  11. Tjjaa uuh:bored: hahah geen idee:naughty:
  12. Aaaah niet huilee tis juist hartstikke leeuukk!! hahaha!!
  13. Dinsdag 8 juli geeft de Libanees-Britse zanger Mika een concert in het Westerpark in Amsterdam. Het openluchtconcert maakt onderdeel uit van de serie concerten die Mojo Concerts deze zomer voor de tweede keer organiseert in Cultuurpark Westergasfabriek onder de naam Live at Westerpark. De kaartverkoop voor dit concert start aanstaande zaterdag om 10.00 uur. Mika's debuutalbum 'Life In Cartoon Motion' kwam begin 2007 uit. De eerste single 'Grace Kelly' schreef hij als wraakactie voor alle platenmaatschappijen die geen toekomst in hem zagen. In Nederland haalde deze single een top-10 notering evenals opvolgers 'Big Girl (You Are Beautiful) en zijn nummer 1 hit 'Relax, Take It Easy'. De nummers op zijn album zijn voornamelijk vrolijk maar hebben een diepere betekenis. 2007 was een succesjaar voor de excentrieke zanger. In Nederland scoorde hij hit naar hit, trad op in een uitverkocht Heineken Music Hall �n gaf een spetterend optreden op Lowlands, waar hij zijn eerste gouden plaat uitgereikt kreeg. Het album is inmiddels platina geworden. Het concert is de derde aankondiging in een nieuwe serie Westerpark-concerten die plaats gaan vinden deze zomer. Eind vorig jaar maakten we het eerste concert 'Radiohead' en begin deze week het tweede concert 'R.E.M.' in deze serie al bekend. 3fm presents MIKA Dinsdag 8 juli 2008 Cultuurpark Westergasfabriek - Amsterdam Entree: � 36 (excl. servicekosten) Aanvang: 19.30 uur. Voor meer informatie zie http://www.liveatwesterpark.nl/ Kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur via Ticket Service bij: http://www.livenation.nl/mika, de grotere postkantoren, VVV's en GWK's, 0900-3001250 (45 ct.p.m), http://www.ticketservice.nl/ en de bekende voorverkoopadressen
  14. :naughty: Hoop voor je dat je mag!! Ik ga ook maar is ff jolijn mailen!! of ze het nieuws al weet haha!! denk dat zij ook wel wil!!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy