Jump to content

dylosh

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by dylosh

  1. Cnm benim çok tatlısın :)) hahaha yeni görüyorum kusura bakma teşekkür ederimm sana da mutlu yıllaar !! :)

  2. Yeah i've took some pics but i donno how to upload them here do you have facebook ?? =) he told me that he remembers my face from Istanbul :))) !!!

  3. nasıl içeri girdim nası konuştum emin ol tam bi maceraydı :))) cidden ben bile şaşkınım şu anda güvenlikteki adamlar çok tatlı insanlardı bikaçı da numaram karşılığında içeri soktu hahah ama başardım konuştum ! sni istanbul'dan hatırlıyorum dedi bana CANIM

  4. thank you silver you saved me :)) im gonna go and see him than ! :)

  5. hahahah evet son son 2 burda da kar tuttu donucam heralde :))) teşekkür ederimmm !!!

  6. sınavım 5te bitio eğer o saatlerde gelicekse çıkar çıkmaz gidicem musée grevine :))

  7. yok cnm ya bakmadım hiç bi bildirim de gelmio yeni msj için, belki girişte yakalarım yine :)

  8. hahah anthusa ve sen çok şekersiniz ya :)

  9. cnm çok teşekkür ederim dua edin :))

  10. yaaa evet yarından itibaren beklicem telimin başında labelbarclay'in tweetlerini sorun şu ki 12-13.30 arası sınavım var :( teşekkür ederim ben baya bekledim bu okuldan kabülümü gelince de durmadım buralara geldim :) şimdilik sürünüyorum bakalm :)) uff çok istiorum evimin dibine gelio içeri giremezsem kalıcak içimde :)

  11. grubuna üye oldum facebookta hiç görmediğim videolarla ve fotolarla karşılaştım süpersin :) ( bi de ispanyollar saldırmış gruba sanki ?? =) )

  12. ben sorbonne işletme daha ilk sınıftayım :) uff çok güzel ya :) nasıl becerdin doğumgününde çalışmayı çok güzel bir onur :)

  13. teşekkür ederim aydınlattığın için :) ben de seni tanımak isterim :) nasılsın nerde okuyosun ?? Mika'ya kolyeyi hediye eden sensin sanırım ?? :) onun için de ayrı sevindm senin adına ? =)

  14. koydum var ama nedense yazdıklarımda çıkmıyor.. ingilizce değil de benim derdim çok karışık bi site :))

  15. teşekkür ederim :)) hoşbulduk ben pek anlamıorm bu siteden çok karışık bayadır üyeydim ama pek bişiler yazmıodum sadece bilgi almak için arada giriodum :))

  16. ya bir de biri bana açıklayabilir mi neden profil fotom gözükmüyor ?

  17. konuşalım tabi ki :) uff bu aralar biraz zor geçiyor sınavlar falan.. :( ben çok anlamıorm açıkcası bu siteyi ondan yalnızca girip haber alıodum Mika hakkında o kadar sizin sayenizde öğreniyorum yeni yeni :))

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy