Jump to content

dylosh

Members
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by dylosh

  1. Immayla arkadaşlarım sokakta karşılaşmış bugün, Mika çok meşgulmüş çok çalışıyomuş o yüzden Imma'nın Paristeki konserine katılamayacakmış, mesaj göndermiş Imma'ya gelemiyorum ama kalbim seninle diye.. ben de gitmedim o yüzden konsere, çooooooook yorgunum ve gözüm de iltihaplı... dinlenmem gerek neyse sizi haberdar etmek istedim artık bi başka stalk zamanına
  2. ay alakasız olmasın ama twitterın mı vaaar ?? =)
  3. Ay nie böle yapıolar bu çocuğa ?? =)) Mika'da Lady Gaga vukuatı istemiyorum ) Güzelim çocuk nie öle pozverdirmişler ki ben daha güzel çekerdim ! haha yalnız gayet güzel yapmışlar photoshopu kandım yani, bacaklar da incecik ya direk gerçek sandım, burda gördüğümde de zayıflamıştı daha da
  4. Şaka mı ??? ben o comic relief fotosunu gördüğümde altında etek var gibi demiştim gerçekten öyleymiş !!! ama bi yandan inanmıyorum da photoshop gibi de durmuo mu ?? ya da Mika daha da zayıflamış kafası daha da büyümüş.
  5. Kızlar nasılsınız ?? =) Mika 24ünde buraya gelio Imma Bedava konser vericek ona gelicekmiş bi arkadaşım haber verdi ben de gidip sizi yine haberdar etmeye çalışıcam öpüyorum ))
  6. heyy heey ben de burdayım !! küpesini beğendim ben şimdi tek eksiği nazar boncuklu bi tane haha )
  7. benim de sınavlarım var ondan giremiyorum çok .. ayy ne güzel yazmış yine cnm ya haha, şaka maka bölece onun hakkında daha çok şey öğreniyoruz )
  8. Cnm benim çok tatlısın :)) hahaha yeni görüyorum kusura bakma teşekkür ederimm sana da mutlu yıllaar !! :)

  9. Selaaaaaaaaaaaaam ) hepinize sağlıklı, mutlu, başarılı veeeeeeee BOL Mika'lı yıllar dilemek istedim arkadaşlar öperimmmm ! je vous souhaite une bonne année !! bisous
  10. Sağ gözünün altındaki damarına kurban )) ama ne güzel okuo ekrandakini garibim pür dikkat.. british+american accentına kurbaaaaaaaaan !
  11. meksikada mı hediye edilmiş o ?? ama ne kdr çok sevio o bebeği sölüo sürekli birileri bnm oyuncağımı yapmış die )
  12. artık bi dahakine daha güzel bi video çekeriz ztn heralde o zmn bni görünce aaa yine mi sen fln der daha güzel olur )))
  13. geceden 2 fotoğraf bnm çektiklerim çok kötü ne yazk ki ama arkadaşım güzel çekmiş ))
  14. i've seen him too at the Museum, i didnt have any invitations but the kind security guards let me in and even they told me which door he's going to get out )) i've talked to Mika he said he remembered me from Turkey, Istanbul )
  15. videoda söylüo bunu ) insanlar ondan gülüo ) bi de özür dilio kıyamam saçlarımı kestirdim die
  16. cnm mika grevinde konser vermek istiomuş fln onu yazıo içerde baya röportaj yaptı bunu isterseniz vaktim varken güzelce çeviririm ama şu anda çok yorgunum yakında elton john george clooney monica bellucinin fln da heykelleri gelicekmiş ... bi de mikanın kızkardeşleri sevmemiş heykel fikrini artık 2 mika var diolarmış
  17. Yeah i've took some pics but i donno how to upload them here do you have facebook ?? =) he told me that he remembers my face from Istanbul :))) !!!

  18. nasıl içeri girdim nası konuştum emin ol tam bi maceraydı :))) cidden ben bile şaşkınım şu anda güvenlikteki adamlar çok tatlı insanlardı bikaçı da numaram karşılığında içeri soktu hahah ama başardım konuştum ! sni istanbul'dan hatırlıyorum dedi bana CANIM

  19. Geldim arkadaşlar ve anlatıyorum, davetiyem yoktu ama içeri girmeyi başardım çektiğim fotolar çok kötü ama orda edindiğim bi arkadaşım video çekti onunla konuşurken inş göndericek... Güvenlikle çok iyi anlaştım bni içeri soktular, Mika'nın annesiyle tanıştım dünya tatlısı bi insan ! fotoğraf çekinmek istedim ama Mika izin vermiyormuş o nedenle çekinemedik.. Neyse güvenlikten bi adam bana kokteyl salonunda Mika'nın çıkıcağı kapıyı söyledi gittim orda bekledim )) Mika beni gördü gülümsedi yanımdaki kız ona hediye vericekti ama kitlendi konuşamadı ben ii geceler dedim (fransızca) o da bana ii geceler dedi gülümsedi ( yerim ) ama dönüp dönüp bana baktı sonraaaaaaaaaaaaaaa Mika'nın peşinden konuştum bağırdım sana bişi vericektik Mika dedim verebilir miyiz tabi ki dedi ) verdik aa çok teşekkür ederim dedi dedim ki sana bişi daha sormak istiorum beni hatırlıyo musun?? (ingilizce konuştum burda) O da evet dedi yüzünü İstanbul'dan hatırlıorum dedi arabasına bindi ve gittii............. The End )) !
  20. 8deymiş bu arada dcdeb dedi ki o yerlerde 8 gün önce dolmuş..
  21. müzeye gittim geldim pek önünde insan yok, 20e doğru burda olurlar herhal..
  22. thank you silver you saved me :)) im gonna go and see him than ! :)

  23. hahah inş canım ya asıl Dcdeb bikaç yer daha bulmuş bu event için ona msj attım ama cvp vermedi
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy