Jump to content

tanya2good

Members
  • Posts

    49
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About tanya2good

  • Birthday 02/03/1985

Retained

  • Bio
    Kachinga ...♥

Social Media

  • Twitter
    tanya2good
  • Facebook
    tanya2good@windowslive.com

Profile Information

  • Occupation

Contact Methods

  • Skype
    tanya2good
  1. Jooooj pa baš sam se pitala gde li si se denula!!! :teehee: ljubim i ja tebe, baš si mi nedostajala!!:huglove: xoxoxox

  2. Srećoooooo, ewo me nakon dugoooooooooooooooooooo vremena :D Ali sam back, better than ever :D LJubim tebe i majku :*

  3. Ewo i mene na novom thredu! Ljubim!!!! ♥

  4. Ewo me Keti moja ... Sada te imam i na fejsu, tamo sam skoro svakodnevno!!! Pusam te!!! ♥

  5. Curke ewo i mene ..... Falile ste mi!!!! Sorry što me nije bilo neko vrijeme!!! Ljubim vasssssss
  6. Dođi Tanja i na ovaj novi tred gde smo vidljivi u International section:huglove:

  7. E otvorila sam novi tred ovde.:huglove:

    Pa dođi i oglasi se lol:biggrin2:

    http://www.mikafanclub.com/forums/showthread.php?t=23375

     

    Ljubim te puno puno puno:huglove:

  8. Zdravo draga Tanja:huglove: Baš i mi tebe često pominjemo i vidimo kako se ne javljaš. Ni ja nisam mnogo aktivna, a pogotovo ne Keti koja ima strašno da uči.Tokom maja su jj 3 završna godišnja testa iz glavnih predmeta (celokupno gradivo), tako da mora mnogo da uči, a usput je uspela da pokvari i neke ocene:naughty: Divno što radiš u LOB-u, baš sam srećna zbog tebe. Nadam se da nešto i plaćaju. Ja, opet, mnogo posla imam jer nam je kraj semestra, završavamo nastavu krajem maja a u junu su ispiti i još mnogo toga, da ne pričam. Opet idem na neki put u Ljubljanu uskoro. Javi se kad stigneš, a vidimo se, daj Bože, na Egzitu:wub2:

  9. Heyyyyy .. ewo da vas brzinski pozdarvim i kažem da mislim svaki dan na vas i Keti. Malo se nešto pomaklo u mom malom dosadnom životu. Naime, pridružila sam se ponovno oživljenom časopisu za mlade u Slavonsmom Brodu. Naime časopis se zove LOB (list mladih Broda). Prikazuje svjetske, državne i lokalne probleme iz perspektive mladih. Mogu vam reči da sam jako sretna i napokon nešto korisno radim. trenutno radimo na promociji i skupljanju podrške grada. Prvi broj je vani 3.6. ove godine. Pusam vas puno i tipkamo se!!! ♥

  10. Ja bih jako volela da se vidimo:wub2: Javi se malo da popričamo, Keti i ja smo jako obe zauzete, ali baš nam nedostaješ.Držimo ti fige za Exit:huglove:

  11. hEY HEY, EWO DA VAM SE JAVIM ... Čini se da ću ipak ići na Exit ove godine. Držite mi fige da sve to izguram na pozitivu!!! Pusammmm vassssssss!!! ♥ Pozdravite mi Keti punoooo!!!

  12. E baš mi je žao za kucu. Mi se isto mučimo sa našom starom zečicom koja ima reumu, i svaki čas joj nešto fali. Pojedinačne karte će biti u prodaji od 12. maja koliko ja znam. A baš bih volela da se upoznamo:huglove: Ajde, svrati malo češće na MFC, mada sam i ja u velikoj gužvi, a i Keti.

  13. Hey hey, ewo ima me na MFC samo malkice rjeđe. Joj mene nikako muke ne napuštaju. Prošli vikend mi se psić teško razbolio. Ugrizao ga je krpelj i zaradila je prioplazmozu, pa smo tjedan dana za nju strahovali. Velika je stopa smrtnosti od tog parazita kojeg krpelj prenosi!!! Da samo znate koliko sam plakala. Imam ju već 5 godina i ne bih mogla zamisliti život bez nje. Sada je malčice bolje, ali još ne jede kako treba. Ma muka živa. Iskreno se nadam da ću uspjeti na exit doći i napokon upoznati vas i Keti i miku naravno!!! Da li je moguće kupiti kartu samo za dan kada Mika nastupa?

  14. Hej, kako si Tanja, nema te nikako na MFC. Vidim da ti je Keti pisala, zaista je bilo nezaboravno u svakom pogledu. Želim da nam što pre dođeš i javiš se i da se vidimo na Exitu bar, ako ne pre. Kako si ti:huglove:

  15. Hey mila kako si mi? Jesi mi još pod dojmom koncerta. Joj što bih dala da sam mogla biti tamo!!! Pusam tebe i majku punooooooooooo!!! ♥

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy