Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Howg!

Trifi, kludne sa tu prid aj vystazovat, ja som momentalne tiez hrozne nasrana a depresivna, ze ma nekontaktovali, napriek tomu, ze som na 10. mieste:aah:

Tiez som v stave, ze jeho hudbu nemoze pocuvat, lebo ma to len rozlutosti:aah:

 

To je úplná pravda, přece se tu sem můžem přijít vyzpovídat jak z radosti, deprese, naštvání, podivných WTF stavů a všeho vůbec :thumb_yello:

 

(Tady neplatí nepsané pravidlo MFC "Zkus říct něco negativního a jdeš ke dnu..." :naughty::fisch: )

Link to comment
Share on other sites

Si zlata, dik!

Aj ja som bola presvedcena, ze to mam v kapse...

No co uz, musim to nejako rozchodit:boxed:

 

No, tak zkrátka už nezbývá nic jinýho než sehnat číslo na nějakýho manažera a pořádně ho od plic z anonymního čísla seřvat. :fisch: Pokud možno s co nejlepším přízvukem, aby nešlo poznat, odkud dotyčný vyhrožovatel je. :naughty:

Link to comment
Share on other sites

mam depku!:badmood: Dnes prvy krat v skole po troch mesiacoch,lebo som mala zlomene zapestie aj laket,a uz hned chcu vsetci ucitelia odomna nieco!! aj ked sa rozkrajam tak nestiham!:boxed::sad:

asi si idem pustit nejaku hudbu...;):rolls_eyes::bleh:

dufam ze vas den prebiehal lepsie...;)

 

Sice už je to teda trochu outdated, jelikož jsem nestíhala odpovídat předtím, ale zápěstí i loket už v pohodě? Cos prováděla? :shocked:

Link to comment
Share on other sites

Tak to je teda fakt pech :boxed:

A myslím, že taky mohli napsat nějaké informace (kolik lidí co vyhrálo a tak...) a taky jak dopadla ta tričková soutěž (už to musí mít vyhodnocený, ne, když už znají všechny vítěze?)

Já jsem, jak to tak vypadá, přišla i o můj interaktivní screensaver :aah: když už všechno o magic numbers zmizelo....

 

Beatko, ale v každém případě máš osobní video vzkaz, ne? :mf_lustslow:

 

Jakto, žes o něj přišla, když jsi na něj měla dost bodů? Celý je to nějaký podezřelý, abych pravdu řekla... :blink:

Link to comment
Share on other sites

Přesně - tuhle jsme přijížděli domů a v radiu začli hrát Love today, tak jsme seděli 3 min na parkovišti :teehee: a Cyrille kroutil hlavou a říkal, vždyť si to můžeš pustit kdy chceš, - ale to prostě není to samé, jako to potěšění "chytit" to v rádiu :mf_lustslow:

 

A ještě jedna perlička - včera jsem jela z práce, pršelo, tak si říkám to zas bude jízda, nesnášim řídit za deště, pustím rádio a na plné pecky slyším: I hate das like this, when it rains, rains, rains....:aah:

 

Člověče, lidi, vy na toho Miku máte nějaký štěstí! :) (No dobře, možná je to tím, že já to rádio nezapnu snad nikdy :naughty: )

 

A ještě tématicky! :thumb_yello:

 

Ostatní to prostě nepochopí... ten náš smysl pro ocenění toho, že náš oblíbenec je zmíněn u nás, kde to často vypadá, že po něm ani pes neštěkne... a co by jen u nás, všude vůbec! :wink2:

 

Já takovýhle jediný "štěstí" měla, když jsem byla v Torontu, docela často jsem tam chodila do jednoho supermarketu kde prostě musel pracovat někdo z MFC, jinak to není možný - vždycky, když jsem tam přišla (a to vždycky v úplně jinou denní/noční dobu), tak tam hráli minimálně jednu od Miky... a to ani ne moc ty singlový, spíš ostatní, nejčastěji snad Good gone girl :shocked: ) ... to se to pak nakupovalo :fisch:

Edited by Barunka
Link to comment
Share on other sites

Wow, tak toto je uz ine kafe. Ziadny mail? Myslela som, ze to uz mas vo vacku... :shocked: To bude koncert mozno pre nejakych 5 ludi a este k tomu dostanu meet and greet?

Tiez je celkom zahada, kam sa podeli vysledky z tych triciek. Mikasounds je normalne bermudsky trojuholnik :blink:

 

Bermudský trojuhelník se aspoň dá najít na mapě, mikasounds je už jen internetový mýtus provozovaný bůhvíkým, s bůhvíjakými pravidly, s bůhvíjakým účelem... :shocked:

Link to comment
Share on other sites

A ja som si myslela, ze na Trencianskych doktorov nikto nema. Beriem spat, tvoja doktorka ich vopchala so vsetkymi ich diagnozami do vrecka :blink:

My sme na teba mysleli, ze ako sa mas, ci nahodou nebude cas na stretko potom niekedy, aj ked uz Martinka bude spat v Francuzsku. Snad sa nam coskoro podari daky full members zraz :mf_rosetinted:

 

Odborníci se najdou úplně všude, to by ses divila :naughty: ....

 

Na tom bych taky zapracovala! :thumb_yello: Akorát to asi bude teda neskutečně těžký dát dohromady... :shocked:

Link to comment
Share on other sites

Ktovie ako to s tym turne nakoniec bude.. Ked zacne tak asi az ku koncu roka, alebo tak nejako, co myslite? Ja hadam, ze kym vyda treti album, tak si este pockame.. (kazdopadne aspon mam dost casu setrit na pripadne listky, letenky a tak podobne :mf_rosetinted: )

 

Přesně to si taky myslím, nevím, jak to chce stíhat, jestli letos, tak určitě ke konci roku... to turné, myslím :wink2: A i to album, to taky nějakej pátek bude, většinou se alba ohlašujou tak tři měsíce dopředu, takže myslím, že okolo léta bude album a jako vánoční dáreček potom budeme žebrat o lístky na koncert... :thumb_yello:

 

(Který prostě v té Praze bude. :mf_rosetinted:

 

Good point,s těma letenkama :naughty::thumb_yello: )

Link to comment
Share on other sites

Z toho si nic nerob :) Ja ked som po zlomenine clenku este ledva chodila, tak ma nahali, ze neprejdem z telesnej vychovy, pretoze som necvicila pomaly 3 mesiace :naughty:

Tie casy pominuli a teraz pomaly zacinam chytat paniku z mojej bakalarky... :aah: V kniznici sa pravidelne hrabem v starych vytlackoch novin a dokopy som nenasla nic vhodne co by som mohla pouzit.. :emot-sad: Vidim to na rozhovor s mojim konzultantom (na ktory sa tesim :naughty:) , ale nedavam tomu velke nadeje, ze mi poradi nejake knihy, kedze knih na moju temu je ako safranu :aah:

 

A nakonec jsi prošla? :naughty: Já nevím jak u vás, ale u nás když někdo dlouho nemůže cvičit, tak mu prostě na vysvědčení dají "neklasifikován" a dál se to neřeší...

 

Ojojoj, to je přesně to, čeho se bojím u své bakalářky. Ale na tu mám naštěstí ještě plno času, že :wink2: Povídej, jak pokračuješ? Byl už rozhovor? Téma máš stejné, nebo jsi ho změnila?

Link to comment
Share on other sites

full members zraz by bol genialny:blush-anim-cl:

S nami ex-pats je to sice trosku komplikovane, vsak Marti, ale raz sa nam to urcite podari :thumb_yello:

Ja najblizsie pridem domov 28 januara a zostanem pravdepodobne tyzden.

 

A to proč jsem si nevšimla dřív :sneaky2: I když je fakt, že bych ani stejně vůbec neměla čas, zkoušky mě zabíjely... :boxed:

 

Byla jsi tedy nakonec znovu doma? :wink2:

 

... (A kdy se teda chystáš přijít znovu..? :naughty: )

Link to comment
Share on other sites

To ano, vam vo Francuzsku hraju Miku v radiu dost casto, nie? U nas je to biednejsie, ale o to lepsi pocit, ked clovek nieco zacuje.

Ja som sla minule z kniznice a v takej kaviarni kde maju krytu terasu hrali zrovna happy ending :wub2:(nie, nemusim hovorit, ze som tam nenapadne postavala :blush-anim-cl:)

 

http://www.youtube.com/watch?v=-0r4ba4WQv4 aj pri tejto reklame sa vzdy zastavim, aj ked nesuvisi s Mikom :naughty:

 

:naughty: Je to perfektní plán, než stihnou spustit akci "Vyhodíme tu divnou holku, co tu očumuje", písnička už končí a ty jsi pryč :thumb_yello: Horší by bylo, kdyby někdy pustily dvě za sebou :shocked: To musím ještě domyslet :wink2:

 

:naughty: Dobrá to olympiáda... příště se taky zúčastním :wink2: Ale jedině, když dostanu i ten fešnej kroj :mf_rosetinted: )

Link to comment
Share on other sites

To je krasne:biggrin2:

Joj, a ta nasa naaaadherna slovenska priiiiroda !!! Tie krasne kopce !!!

Belgicko je z vacsej casti rovne ako doska - hrozna nuda:biggrin2:...

A památek/hor a jiné přírody tam asi taky moc nebude, co? :shocked:

Link to comment
Share on other sites

Ja pevne verim, ze ano...ked tak by to mohol byt full zraz na nejakom koncerte v nasich koncinach :naughty::mf_rosetinted:

 

Aano, i s tím bych se spokojila... samozřejmě prvotní požadavek je, aby nám přišel Mika zpívat na námi určené místo srazu jako doprovodná hudba, zatímco my budeme filozofovat nad životem :mf_rosetinted: (nejlépe s Bystrobotem! :roftl: Martinko, jak se mu vůbec daří? :woot_jump:), ale tak i tohle by mu prošlo... :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

 

Belgicko ma len nudu na kolesach, co? :naughty:

 

Teraz ma tak napadlo (ked som citala tvoj prispevok, ze ti zrusili let), este ked boli tie velke snehove kalamity pred Vianocami, tak v spravach ukazovali Francuzov a s jednym tam bol aj taky kratky spot, odhrnal sneh pred svojim domom - ze co si mysli, o takejto snehovej nadielke...On nato povedal asi nieco ako - je to dost namahave odhrnat tento sneh, nepaci sa mi to, ze nemozem sediet doma a vychutnavat si pravu vianocnu atmosferu... (som si tak pomyslela, chalan, aby ti ruky neodpadli :naughty: )

 

Jak kdyby to bylo něco speciálního, takový závody tu máme v Kauflandu každej den, speciálně okolo sedmé ranní... :naughty:

 

:roftl: Ježiš, chudáááák! :naughty: Tomu rozumím, že o něm museli udělat reportáž, mohl by mi ale někdo vysvětlit, proč nepřišli udělat reportáž o mně, abych si mohla postěžovat, že zkoušky zase narušují MOJI vánoční pohodu? :mf_rosetinted:

Link to comment
Share on other sites

V Bruseli to ani neodhrnali:roftl:

Rozbite drzky, polamane koncainy, ale co by odhrnali:roftl: Sneh a lad bola na chodnikoch az kym sa to neroztopilo a tesime sa, ze sa oteplilo uz v januari, nie az v marci:naughty:

 

:roftl::doh: V Bruselu bych fakt chtěla bydlet :naughty:

 

A to vám tam od té doby nesněžilo? :shocked: To asi spíš jo, co?

Link to comment
Share on other sites

Ruka je uz v pohode uz len rehabilitujem ;)

S nektorymi som sa uz dohodla a anglinu mam uz za sebou:)Najviac sa obavam matiky a fyziky! Ale uz mi je to jeno hlavne hech to nieje 5:fisch:

shirl, to si mala teda tiez blaznivych ucitelov ked ta nechceli nechat prejst z telesnej!My sme mali zevraj telesnu od septembra asi len 4 krat takze...:naughty:

 

Co se toho tělocviku týče - šťastná to žena! :thumb_yello: Taky jsem vždycky chtěla, aby nám odpadával tělák a ono nikdy nic... :sneaky2:

 

A matika ani fyzika určitě na konci na 5 nebyly, že ne? :wink2:

Link to comment
Share on other sites

Děvčata, vím, že je to kapku předčasné :teehee: ale zase si říkám, že jestli chceme uspořádat nějaký full memebres sraz, tak se to musí pořádně a včas naplánovat...:wink2:

Proto já za sebe mám volný víkend 29.-31.7. nebo 5.-7.8. kdekoiv v čr nebo sr. Pokud by byl zájem, budu mít zase volný byt na "přespání" :aah:

Tak kdyžtak každá pomalu popřemýšlejte kdy máte volno vy, ať se včas shodneme na nějakém termínu...:wink2:

 

Ufff... máš úplnou pravdu Marti, ono je třeba plánovat předčasně. Já teďka momentálně vymýšlím, co budu konkrétně v létě dělat, ale budu se snažit, aby to k jednomu z těch dat směřovalo a já tam žádnej plán neměla... za mě takhle je asi zatím jedno, jestli to bude jeden nebo druhej víkend, každopádně nápad je to super :thumb_yello: Ten volnej byt je rozhodně ideální mít, ale nevím, jak to zase všichni budou zvládat s cestou do Prahy... no zkrátka, asi je třeba si nejdřv položit otázku, jestli je tu náhodou už někdo, kdo ví, že by v ten termín zaručeně nemohl. Já za sebe říkám, že opravdu ještě nevím, co v létě bude, ale zkusím si to nějak uzpůsobit, abych na přelomu června/sprna čas měla... :-)

Link to comment
Share on other sites

bolo 6 vyhercov + priatelia alebo rodinni prislusnici....

Ale je fakt, ze to "nasere" -aby som presne a bez elegancie vyjadrila svoje pocity:wink2:

 

Hlavně to "kamarádi a rodina" ... aneb ať žije možnost společného švindlování bodů...

Link to comment
Share on other sites

tak ano to nasere ale nieco si predsa vyhat musela. Ten sukromny koncert bola ta "hlavna" vyhra a potom tam boli aj nejake ine.Ci ako to bolo...

 

Právě... ten žebříček cen pod tím byl ještě dost široký.... a vůbec, já myslela, že ten "soukromý koncert" měl být pro 5 lidí, s tím, že to mělo být u nich doma, u každého zvlášť... a potom různé ty meet and greet a kdesi cosi. Nemůžu to zatím zavrhnout úplně, protože jsem nečetla moc dalších zkušeností, ale poté, co se stalo Beatce a vůbec jak to tak zatím pozoruju, celý je to nějaký podezřelý... :boxed:

Link to comment
Share on other sites

Já je zkusím trochu omluvit - pokud vím, tak ty ceny nebyly určený pořadím, ale počtem bodů, a podle toho asi Beatka nárok neměla :blink:

Ale vzhledem k tomu, že počet těch co body opravdu měli byl malý, tak jsem čekala, že to trochu rozšířej...

Ale na vedeo vzkaz máš Beatko určitě nárok, ten si zkus vydupat!:wink2:

 

Aaaa, vidíš, na to jsem úplně zapomněla, nějak mě zmátlo to pořadí a už jsem vůbec nemyslela na body. A kolik teda Beatce na meet&greet chybělo? :shocked: ... I tak je překvapující, že někdo na 10. místě nemá ani dostatek bodů na to m&g... :blink:

 

Video vzkaz jako že Mika pro danýho člověka (teoreticky podle pravidel :mf_rosetinted: ) natočí vzkaz? :das:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy