Jump to content

Harti

Members
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About Harti

  • Birthday 01/18/1992

Retained

  • Bio
    Mika Groupie
  1. Naww, 'k had het nogal druk dus ben hier even niet meer geweest :') Maarrrr HAI :3
  2. Over precies twee weken 18 :'). Gheghe. Maar m'n ouders zijn al altijd nogal... beschermend, of hoe je 't ook wilt noemen. Achja. :') Haii :3.
  3. @Londenmensjes; Ik ben ook wel naar Londen geweest met 'n vriendin die totaal geen richtingsgevoel heeft... en 't was de eerste keer dat ze naar ergens anders dan België ging xD. Dat he'k ook overleefd hoor. Ik zit ook gewoon in m'n eentje op kamers in Tilburg :'). Maar m'n ouders zijn gewoon moeilijk, daar kan 'k dus ook vrij weinig aan doen xD.
  4. Nope, ik mocht ook pas 'n kaartje kopen, als ik zeker wist dat 'k kon gaan en dat'k iemand mee kon sleuren enzo. M'n ouders zijn ook nogal... beschermend(?), dus die laten me toch niet mee gaan met 'n stel mensen die ze niet kennen enzo :'). Eigenlijk laten ze me alleen met één(of meer) van m'n vriendinnen gaan die'k al een hele tijd ken, of desnoods familie :'). & trusten =D
  5. "My childhood dream to become one of the powerrangers has finally come trueee «3" - The making of Rain "Oh what is that, that looks disgusting~!!" - RTL, Interview with Carlo&Irene
  6. Mjuh :'). Meestal vinden ze hem "wel oké", "gaat wel", "volkomen gestoord, dat is toch geen muziek!?!?!?!?" enzo. Maar mensen vinden me sowieso wel al 'n beetje vreemd, dus 't doet me toch vrij weinig xD. Achja. Er is wel iemand -die ik via internet ken dus die niet geschikt is volgens m'n ouders- die naar de HMH gaat, 'k vind dat ze gewoon veel filmpjes en foto's voor mij gaat maken(aa).
  7. Nou. Een vriendin en ik zijn fan van Mika. De rest van m'n 'omgeving' vindt 'm nogal vreemd enzo. Ik mocht van m'n ouders naar de HMH, maar dan moest ik wel iemand meenemen. Iemand die zij kenden. De enige die er iets aan uit wilde geven, was dus die vriendin. Nu komt het leuke gedeelte. Die vriendin zou van augustus tot juni in Japan zitten, voor 'n uitwisseling. Ik ging andere mensen proberen te overtuigen, maar dat lukte niet helemaal xD. De moeder van die vriendin werd ernstig ziek, dus ze is nu twee weken terug in Nederland, maar ze gaat ook weer terug, maar ze weet dus niet wanneer xD. Maar in ieder geval. Niemand(die m'n ouders kent) wilt mee, dus ik mag niet ._.' En ik ben ook niet rijk genoeg om 'n kaartje + vervoer voor 2 personen te betalen :'). Anders had ik dat gedaan en 't cadeau gedaan aan 'n vriendin, zodat ze niet kon weigeren ofzo xD.
  8. Danku :}. Ik zit nu dus al de hele tijd Mika te luisteren and it makes me happy «3. Maar aan de andere kant ook chagrijniger omdat ik niet naar de HMH of Antwerpen kan :').
  9. Uhm. Hai! I'm new? I'll let you now when I want to know something... :').
  10. Ello :3. Ik heb net dat interview met Carlo&Irene gekeken en nu ben ik melig. Mwehe. :')
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy