Jump to content

Czech & Slovak Thread, Part III


Barunka

Recommended Posts

Dopad globalnej ekonomickej recesie na ekonomicky rozvoj Slovenskej Republiky

 

Kratky nazov, ze? :naughty:

 

Skoda, ze musim pisat o SR, keby to bolo mienene vseobecne na svet, tak to zbucham aj za mesiac, ale konzultant mi nedovolil pozmenit to.:sneaky2:

Prva kapitola sa pisala v pohode, teoria bola v knihach. S druhou castou mam celkom problem - knih je velmi malo, resp. nasla som dve, ktore su pouzitelne.

Nad tretou sa zatial neodvazujem zamyslat - konzultant mi raz na zaciatku roka nadsene navrhol, ze tretiu kapitolu by som mohla venovat svojmu nazoru na Slovensko ako perspektivnej krajine Europskej Unie. (Nakopal by ma asi do zadku, keby mu tam napisem svoj nazor) :roftl:

 

Uff, úplně se zase projevila panika z toho, že něčím podobným budu muset procházet i já :naughty:

No a když tomu konzultantovi řekneš, že je málo materiálů, tak on ti třeba neporadí, kde hledat dál, nebo tak? :shocked: Protože jestli ti to nedovolil změnit, tak asi musí věřit, že se na to něco napsat dá... nebo ne? :blink:

Musím říct, že si teda vůbec nedokžu představit, že bych na takový téma měla něco smolit... natož nějakých 50 stránek, nebo jak dlouhá má bakalářka být :shocked: (Vlastně si nedokážu představit jak smolím 50 stránek na jakýkoliv téma. :naughty: )

:roftl: No... víš jak to chodí ve škole... alespoň podle mých zkušeností.... jde (bohužel) o názory, které se slyšet chtějí... zrovna tady upřímný názor vůbec nic nepřinese.. tak to člověk pozmění na něco diplomatickýho a je to... :dunno:

Link to comment
Share on other sites

Pozerala som odtial nejake videa - vyzeralo to dobre. Naozaj obyvackovy koncert.

Ale co si ja osobne myslim - bol to podraz. Vitazi si mohli doviest najskor jednoho a potom dokonca dvoch ludi so sebou. To teda v mojich ociach nie je vobec ferove, pretoze su ludia, ktori do toho dali kopu prachov a ti sa tam nedostali, kdezto sa tam dostali ti, co ani prstom nepohli. To rovno mohli do pravidiel napisat - v pohode podvadzajte, na jeden ucet mozu byt traja ludia, rozdelte si to nejako. :sneaky2: To sme sa mohli aj my medzi sebou dohodnut a mohli sme sa tam dostat vsetky.

Hold ja stale hovorim, ze Bermudsky trojuholnik je nic oproti mikasounds :winksmiley02:

 

Tak se zkrátka musíme vrátit k původnímu plánu, jak si vydupat koncert v obýváku - únos :naughty: (I jeho klavíru :mf_rosetinted: )

Vidím to úplně stejně, mám pocit, že ať už malý či velký ceny, všechno to bylo nějak ošálený... :sneaky2: No... aspoň víme, jak příště na to, až vyhlásí jakoukoliv soutěž :sneaky2:

Link to comment
Share on other sites

Toto bude mozno blba otazka, ale co myslis tym "secret society" ??

 

Ne, v pohodě, mně nedošlo, že to možná není úplně známej pojem :) (což vlastně tak trochu vyplývá z toho názvu "secret" society... :naughty: )

 

Zkrátka, Mika když začínal, tak měl svoji malou armádu - secret society, do které hledal všemožné lidi, nejlépe hodně barevné a ještě líp, jemu podobné.... (ale v zásadě to bylo jedno :-)) )... cílem bylo Miku propagovat všemožně a ti, kteří to mli téměř jako brigádu (třeba kluk oblečený/načesaný stejně jako Mika celý den rozdávající letáky na nějakou Mikovu show, většinou ještě "jenom" v Londýně), za to pak dostávali různý odměny - většinou prostě vstup na koncerty zadarmo :wink2:

Ti, kteří se k tomu na takovouhle úroveň nedostali, tak se prostě snažili Miku propagovat aspoň po rádiích/internetu/televizích... ale zásadou té Society je nevnucovat ho, prostě ho jen dostat do podvědomí co nejvíc... :thumb_yello: No a s úspěchem LICM Secret Society přestala fungovat, zdálo se, že jí už není třeba... ale loni se znovu obnovila (i když už jenom na té úrovni neodměňovaného propagování :teehee: ), protože lidi měli (podle mě úplně oprávněně) pocit, že zájem o Miku celosvětově klesá... :boxed: ...

Edited by Barunka
Link to comment
Share on other sites

Sice už je to teda trochu outdated, jelikož jsem nestíhala odpovídat předtím, ale zápěstí i loket už v pohodě? Cos prováděla? :shocked:

Ruka este nieje na 100%,ale uz sa s nou da normalne zit.Ono sa do zda ale ked nemozete pravu ruku poriadne zohnut ani vystriet tek to vela cinnostoi obmedzuje.

Teraz je to uz zabavna historka ako som rano na zvonenie budika zletela z poschodovej postele.A ja ja sikovna som si zlomila zapestie aj laket.K tomu vsetkemu este v Taliansku!:aah:

Ked sa dari,tak sa dari...

Link to comment
Share on other sites

Co se toho tělocviku týče - šťastná to žena! :thumb_yello: Taky jsem vždycky chtěla, aby nám odpadával tělák a ono nikdy nic... :sneaky2:

 

A matika ani fyzika určitě na konci na 5 nebyly, že ne? :wink2:

Ja mam telesnu teraz uplne ospravldenu,takze som uplne happy!:biggrin2:

Matiku a fyziku nas uci jeden ucitel. Dal mi 2 z fyz. aj mat. Mozno aj preto ze je to jeden z tych ucitelov,ktoremu ked zoberiete notebook zo spravnymi vysledkami prikladov tak je v haji:naughty:

Dal mi jeden priklad,ktory som vypocitala na tri riadky vypoctov.Pozel na to a zacal hucat, to mas zle to sa takto pocita.A zacal tam pisat kdejake vzorce a zlomky.Ja som len cucala:blink:Zapisal asi pol strany a aj tak mu vysiel rovnaky vysledok.:roftl:Potom na to len pozrel,nieco zafrflal napisal mi 2 z previerky a rychlo si zavolal dalsieho co si chcel opravit znamku! :D

Link to comment
Share on other sites

Ufff... máš úplnou pravdu Marti, ono je třeba plánovat předčasně. Já teďka momentálně vymýšlím, co budu konkrétně v létě dělat, ale budu se snažit, aby to k jednomu z těch dat směřovalo a já tam žádnej plán neměla... za mě takhle je asi zatím jedno, jestli to bude jeden nebo druhej víkend, každopádně nápad je to super :thumb_yello: Ten volnej byt je rozhodně ideální mít, ale nevím, jak to zase všichni budou zvládat s cestou do Prahy... no zkrátka, asi je třeba si nejdřv položit otázku, jestli je tu náhodou už někdo, kdo ví, že by v ten termín zaručeně nemohl. Já za sebe říkám, že opravdu ještě nevím, co v létě bude, ale zkusím si to nějak uzpůsobit, abych na přelomu června/sprna čas měla... :-)

 

Mě je jasný, že je to brzo na program na léto :wink2: Ale u nás se tohle plánuje brzo, mezi táborama, cestama do Čech a zpátky, společnou dovolenou..., takže u mě už je jasno. Já prostě můžu tyhle víkendy, je mi jedno který a je mi jedno kde to bude. Byt nabízím, ale jak říkám, klidně přijedu kamkoliv. Hlavně abychom se sešly v co největším počtu, pokud možno všechny!:thumb_yello::gathering::groupwave:

Link to comment
Share on other sites

Ruka este nieje na 100%,ale uz sa s nou da normalne zit.Ono sa do zda ale ked nemozete pravu ruku poriadne zohnut ani vystriet tek to vela cinnostoi obmedzuje.

Teraz je to uz zabavna historka ako som rano na zvonenie budika zletela z poschodovej postele.A ja ja sikovna som si zlomila zapestie aj laket.K tomu vsetkemu este v Taliansku!:aah:

Ked sa dari,tak sa dari...

 

Tak to je dobrá story :aah: Lituju a doufám, že už bude dobře :flowers2:

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Tak doufejme, že si tu práci dává spíš s plánováním toho turné, které tentokrát bude zahrnovat i země, kde ještě nebyl... takže už snad postačí zajet jenom k nám... :naughty:

 

Pořád mi to přijde divný, koneckonců svoje si už s druhým albem odkoncertoval, takže by to všechno teď mělo směřovat spíš ke třetímu CDčku, to fakt nevím, jestli zvládne oboje letos...

 

Ktovie? Ale ocividne mu to predsa len neda - ked sa mieni ukazat v lete na festivale. Skoda len, ze nie niekde v blizkosti nasich domovin :boxed:

Link to comment
Share on other sites

Přesně to si taky myslím, nevím, jak to chce stíhat, jestli letos, tak určitě ke konci roku... to turné, myslím :wink2: A i to album, to taky nějakej pátek bude, většinou se alba ohlašujou tak tři měsíce dopředu, takže myslím, že okolo léta bude album a jako vánoční dáreček potom budeme žebrat o lístky na koncert... :thumb_yello:

 

(Který prostě v té Praze bude. :mf_rosetinted:

 

Good point,s těma letenkama :naughty::thumb_yello: )

 

Nestras, ze ako vianocny darcek. Viem si zivo predstavit, aka to bude cenova palka pred Vianocami + posielanie postou... Predpokladam, ze u nas sa nove Cd tak skoro nezjavi (ano som optimistka, ze sa potom niekedy objavi aj na nasich pultoch :mf_rosetinted:) a objednat to z mikasounds :roftl: Jasne, po mojich skusenostiach, ze mi 3 mesiace neposlali tricko a este mali tu drzost napisat mi po troch mailoch "a naozaj ste si ista, ze chcete refund?"

...

Co k tomu dodat? :aah: Ja to vidim tak, ze si potom na tretie Cd pockam az bude na ebayi.

Link to comment
Share on other sites

A nakonec jsi prošla? :naughty: Já nevím jak u vás, ale u nás když někdo dlouho nemůže cvičit, tak mu prostě na vysvědčení dají "neklasifikován" a dál se to neřeší...

 

Ojojoj, to je přesně to, čeho se bojím u své bakalářky. Ale na tu mám naštěstí ještě plno času, že :wink2: Povídej, jak pokračuješ? Byl už rozhovor? Téma máš stejné, nebo jsi ho změnila?

 

Temu mam rovnaku. Momentalne dopisujem druhu kapitolu - akurat mi chybaju nejake informacie z roku 2010, takze budem musiet skocit na statisticky urad. (Najskor musim zistit, kde sa v TN nachadza :blush-anim-cl:).

Na konzultacii som sa dokopy nic nedozvedela, bola som tam asi 5 minut aj so zaklopanim na dvere - teda konzultant si samozrejme prebehol moju doterajsiu pracu a tvaril sa sustredene, dokonca si podchvilou mrmlal same "Uhm", "Hm", "Ehm", "Mm" ...atd. ale mala som pocit, ze sa ma chcel co najskor zbavit (za jeho chrbtom som videla, ze ma na notebooku rozpozerany nejaky film), pretoze mi k tomu povedal asi tak 3 vety a porucal ma prec...

Inokedy byva mily a ustretovy, ale beriem, nie kazdy den mame "svoj den" a podstatne je, ze mi z toho nic nevyskrtol. Islo by ma slaktrafit, keby to mam prerabat :aah:

Edited by shirl
Link to comment
Share on other sites

:naughty: Je to perfektní plán, než stihnou spustit akci "Vyhodíme tu divnou holku, co tu očumuje", písnička už končí a ty jsi pryč :thumb_yello: Horší by bylo, kdyby někdy pustily dvě za sebou :shocked: To musím ještě domyslet :wink2:

 

:naughty: Dobrá to olympiáda... příště se taky zúčastním :wink2: Ale jedině, když dostanu i ten fešnej kroj :mf_rosetinted: )

 

Viete co? Posleme Mikovy koselu a klobuk z kroja s odkazom, ze jeho ostatne sucasti dostane az ked pride do nasich koncin :wink2::naughty: Taka lakava ponuka, kto by nad nou mohol ohrnut nos? :shun:

Link to comment
Share on other sites

V rámci svého odpovídání si neodpustím takový příjemný ranní vstup... :wink2:

 

mika-hugo-boss-element-ad-russia__oPt.jpg

 

Dá se snad na to říct něco jiného než "oooh la la"? :teehee:

 

To ano... oooh la la, je celkom fajn vyjadrenie myslienok a pocitov z tejto fotky, ked som ju prvy krat zbadala :thumb_yello:

Z principu si tu vonu asi skocim cuchnut do parfumerie, az k nam dorazi :blush-anim-cl::teehee:

Link to comment
Share on other sites

Ne, v pohodě, mně nedošlo, že to možná není úplně známej pojem :) (což vlastně tak trochu vyplývá z toho názvu "secret" society... :naughty: )

 

Zkrátka, Mika když začínal, tak měl svoji malou armádu - secret society, do které hledal všemožné lidi, nejlépe hodně barevné a ještě líp, jemu podobné.... (ale v zásadě to bylo jedno :-)) )... cílem bylo Miku propagovat všemožně a ti, kteří to mli téměř jako brigádu (třeba kluk oblečený/načesaný stejně jako Mika celý den rozdávající letáky na nějakou Mikovu show, většinou ještě "jenom" v Londýně), za to pak dostávali různý odměny - většinou prostě vstup na koncerty zadarmo :wink2:

Ti, kteří se k tomu na takovouhle úroveň nedostali, tak se prostě snažili Miku propagovat aspoň po rádiích/internetu/televizích... ale zásadou té Society je nevnucovat ho, prostě ho jen dostat do podvědomí co nejvíc... :thumb_yello: No a s úspěchem LICM Secret Society přestala fungovat, zdálo se, že jí už není třeba... ale loni se znovu obnovila (i když už jenom na té úrovni neodměňovaného propagování :teehee: ), protože lidi měli (podle mě úplně oprávněně) pocit, že zájem o Miku celosvětově klesá... :boxed: ...

 

Aha, dakujem za vysvetlenie - o takomto niecom som nemala ani potuchy... :blink: Celkom zaujimave info a bolo to aj dobre vymyslene - vstup na koncert zadarmo..brala by som :)

Link to comment
Share on other sites

Ruka este nieje na 100%,ale uz sa s nou da normalne zit.Ono sa do zda ale ked nemozete pravu ruku poriadne zohnut ani vystriet tek to vela cinnostoi obmedzuje.

Teraz je to uz zabavna historka ako som rano na zvonenie budika zletela z poschodovej postele.A ja ja sikovna som si zlomila zapestie aj laket.K tomu vsetkemu este v Taliansku!:aah:

Ked sa dari,tak sa dari...

 

Ozaj ako pokracujes s kreslenim? Uz kreslis aj pravou, ci si stale odkazana na lavu? :)

Link to comment
Share on other sites

Mě je jasný, že je to brzo na program na léto :wink2: Ale u nás se tohle plánuje brzo, mezi táborama, cestama do Čech a zpátky, společnou dovolenou..., takže u mě už je jasno. Já prostě můžu tyhle víkendy, je mi jedno který a je mi jedno kde to bude. Byt nabízím, ale jak říkám, klidně přijedu kamkoliv. Hlavně abychom se sešly v co největším počtu, pokud možno všechny!:thumb_yello::gathering::groupwave:

 

S tym bytom je to super napad - pretoze to znanema, ze mame na seba viac casu. Matka dakujem, ze si robis starosti a ponukas takuto moznost :flowers2: Pre mna sa to takto sice trocha predrazi - myslim to cestovne, ale slo by to. Momentalne som si uz na 100% ista, ze toto leto nebude pracovne v zahranici, ale doma, takze na tieto datumy si necham volno, keby sa nieco zorganizovalo.

Link to comment
Share on other sites

Ozaj ako pokracujes s kreslenim? Uz kreslis aj pravou, ci si stale odkazana na lavu? :)

 

Uz kreslim normalne pravou :) Az taka ulava ked som na nu presla z lavej :D

Zo zaciatku to bolo take vsetko roztrasene ale teraz uz v pohode ;)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Do zahranicia by som hned sla aj ja. Ked pozeram fotky na Facebooku kde to bol - Londyn, Rim, Pariz...eee, nie nezavidim, ani trochu

Fotky som este nepridala, ale spravna pripomienka, ze by som ich uz mohla nahodit, ved uz je februar

Co sa tyka cien motokar - o tom radsej pomlcim. Je to zabava, ale pokial by sa tomu clovek chcel venovat...V mojom pripade, by som sa mohla pomaly zacat balit a obzerat si miesto pod mostom.

 

Gratulujem k hotovym skuskam - drzim prsty, aby ste to mali s Martinkou co najskor za sebou. (alebo mozno uz mate?)

 

Ja prave zacinam riesit dilemu kam si podat prihlasky na Ing. Co som pozerala moznosti na internete vzhladiska mojho odboru - Bratislava, Nitra, Banska Bystrica a ... este neslavna Trencianska Univerzita.

Priznam sa, ze stale ma mata ta masmedialna komunikacia, alebo aspon marketingova komunikacia. Citala som nejake instrukcie ohladne prijimaciek, trocha ma pobavilo, ked tam bola poznamka k tej marketingovej komunikacii, ze si treba priniest ceruzky a papiere, lebo chcu vediet ake maju ludia talentove schopnosti. Vzdy som si myslela, ze talentove skusky z kreslenia, su len ma umelecky zameranych skolach.

Zvazujem dve moznosti - bud by som sa zubami, nechtami snazila dostat do tej Blavy na Ing., ale to by tiez asi nebola ziadna vyhra, pretoze moj odbor Verejna Sprava ma pomerne male uplatnenie.

Druha moznost je, ze by som pokracovala u nas v Trencine a inziniera by som si spravila v inom navaznom odbore - ludske zdroje a personalny manazment, ktory tiez nie je prave vyhra, pretoze prave cachre-machre v tomto odbore nas tak "preslavili". Pokial by som zostala studovat v Trencine, tak by som si podala externe prihlasku na tu masmedialnu/marketingovu komunikaciu. Financne by to bolo narocne, tahat dve skoly naraz, ale mozno by som do toho sla.

 

To mi povídej... :mf_rosetinted: Já už vyloženě cestování postrádám... a vůbec netuším, kdy se k němu zase dostanu :shocked:

A teď už je březen a fotky pořád nikde :das: .... Ale úplně to chápu, já si zase už od září říkám, že tam nahodím fotky z Kanady a nějak nic :naughty:

 

No, někdo, kdo se tomu chce věnovat nějak víc, asi musí mít vyloženě sponzora, nebo být neskutečně zazobanej... (Anebo se dobře narodit :teehee:.) .... Je to prostě taková ta věc, kterou zkusíš jednou za rok, zasměješ se, jak strašně ti to nešlo a končíš :naughty:

 

Inu, zkoušky jsme nakonec nějak zvládly, já teda opakuju dva předměty, ale ze 17 předmětů to až tak moc není. :wink2: Já bohužel zkoušky měla tak strašně dlouho, že jsem nakonec měla jen tři dny volna. Docela nářez.... :boxed:

 

Musím se přiznat, že ať se na to dívám z jaké stránky chci, nechápu, k čemu jsou třeba talentovky v marketingové komunikaci :roftl:

 

No a proč teda nakonec nejdeš k nám na tu masmediální komunikaci? Já být tebou bych to zkusila. :) U vás v TN bych fakt radši nezůstávala... to už kdyžtak radši do té Bratislavy... ale zase jestli je malý uplatnění.... rozhodně si podej hodně přihlášek, i ty "ambicoznější", i ty míň ambiciózní a uvidíš, co se stane :thumb_yello: Každopádně si to hlavně dobře promysli, já věřím, že ty se dostaneš, kam budeš chtít! :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Mas pravdu, vela toho nenacitam, ale to mi vobec nevadi Prehanat vobec nemusim - jednym slovom je to nadhera. Vybrali skvele fotky a este su aj vo vybornej kvalite Mozem ho priniest na buduci zraz, ak by ste si ho niekto chceli pozriet.

Ja osobne by som za to tolko penazi nedala, kedze uz mam doma deluxe verziu CD, zdalo sa mi to zbytocne kupovat si nieco dalsie, ale beriem slova spat. Stoji to zato.

Co sa tyka Vianoc a darcekov u nas doma funguje trocha zvlastny sposob, ziadne velke prekvapenia sa nekonaju, tie skvor na narodeniny - brat sa vzdy opyta mamy co by ma potesilo (lepsie povedane opyta sa, ake CD, alebo na nazov knihy ) a ja tiez poslem mamu na vyzvedy, ake alternativy su v jeho pripade. Je to takto lepsie, pretoze ja by som si niektore veci nedopriala, predsa len som student a brat pracuje, takze tak. (Tym nechcem povedat, ze by som si nejake drahe darceky pytala. On je uz raz taky.)

 

A ebay mi ani nepripominaj

Minule som sa tak dozrala na jednej aukcii - v poslednych 10 sekundach ma niekto outbit-oval. A ja som sa uz tesila, ze budem mat doma cd Muse

Stale zasnem nad tym, ze u nas stoji cd-cko niekedy aj 3x viac ako inde. Ked som si sla kupovat spominanu delux verziu TBWKTM, tak som skoro odpadla, ked mi predavacka povedala, ze stoji 28 eur. Bohuzial, je asi jasne, odkial ju nakoniec mam

 

To věřím! :wub2: Na sraz kdybys ho donesla, tak se určitě zlobit nebudeme... :fisch: Mikova hezky natisklá fotka je docela rarita... jasně, na netu jich je plno, ale mít to přímo v ruce, to už je jiná :wink2:

 

Jinak - ten systém chápu, my to vlastně máme podobně :) Teda, aspoň já si vždycky na Vánoce říkám, co bych chtěla, když už dostane někdo překvapení, jsou to naši :naughty: Máte to hezky rozdělený :thumb_yello: My si vlastně ani dárky na narozeniny nedáváme. :shocked: Je hezký, že si takhle jste schopni kupovat něco, co vás FAKT zajímá a nikdo neřeší, proč bys měla chtít nějakej časopis z Koreje... :blush-anim-cl::thumb_yello:

 

Outbidování, to mi povídej :( To se mi taky jednou stalo - resp., snažila jsem se pro Marťu, která mě pověřila, odchytit naprosto geniální mikinu, která byla ke všemu relativně levná a taky nic. A to CD Muse tam od té doby nebylo?

 

28 euro :shocked: No konec... sice chápu, že než to sem dovezou, projde to rukama x lidí, kteří pořád nadsazujou a nadsazujou cenu, ale - prosím? :blink:

Link to comment
Share on other sites

Kocky nechcete ist niektora na festival na Balaton? Je to sice festival, ale tak abstaky po takmer roku, ktovie kedy Miku zasa budeme mat moznost vidiet... :blush-anim-cl:

To zní velmi lákavě :blush-anim-cl: Já osobně teprve teď řeším, co budu dělat o prázdninách, takže nevím, jestli v tu dobu budu mít volno, ale kdybych měla, tak o tom budu uvažovat :blush-anim-cl: ... Akorát jestli je to ten typ festivalu, na kterej budou velmi brzo vyprodaný lístky, tak nevím, jestli vůbec stihnu uvažovat :dunno:

 

Já ani vůbec nevěděla, že Mika zase bude v Maďarsku :shocked: ....

Link to comment
Share on other sites

To zní velmi lákavě :blush-anim-cl: Já osobně teprve teď řeším, co budu dělat o prázdninách, takže nevím, jestli v tu dobu budu mít volno, ale kdybych měla, tak o tom budu uvažovat :blush-anim-cl: ... Akorát jestli je to ten typ festivalu, na kterej budou velmi brzo vyprodaný lístky, tak nevím, jestli vůbec stihnu uvažovat :dunno:

 

Já ani vůbec nevěděla, že Mika zase bude v Maďarsku :shocked: ....

 

Aj ja som si to vsimla iba pred par dnami - ako som pisala ten prispevok :blush-anim-cl:

Kazdopadne ma to laka - Madarsko je tuna za rohom, tak keby si sa pridala bol by to fajn letny zazitok :thumb_yello: Este cakam kedy mi na net vyhodia terminy prijimaciek na vysku a budem si na istom ci by som mohla ist alebo nie.

Link to comment
Share on other sites

Som jedna z tych co maju tu chorobu ze hned ked nastupia do nejakeho verejneho dopravneho prostriedku, hned vytahuju sluchadka.Vzdy som si myslela ze som tam asi jedina co pocuva MIKU.

Jedna moja kamoska si vzdy cez post da precavzatie ze si nieco odoprie, tak som si povedala ze to skusim aj ja a tak si dam nachvilu oddych od sluchatiek A tak som si do tasky pribalila knihu.

Asi predvcerom si tak citam ked tu zrazu jednej babe zacal zvoni mobil,mala zvonenie happy ending.Mimovolne ma strho tym smerom.Asi az trochu prehnane:D No a vcera zasa citam a pocujem we are golden. Uz so si myslela ze mam halucinacie tak som sa obzrela a povedla sedela jedna baba.Tak som si myslela ze to ona pocuva...Ale ked som sa riadne zapocuvala tak som zistila ze to nie jej ale takemu chlapovi predo mnou hralo! :D potom som od neho zacula aj blame it on a girls,good gone girl.Asi pocuval MIKOV druhy album.No sranda som zvedava ako ma este moji spolucestujuci prekvapia :D

Link to comment
Share on other sites

Aj ja som si to vsimla iba pred par dnami - ako som pisala ten prispevok :blush-anim-cl:

Kazdopadne ma to laka - Madarsko je tuna za rohom, tak keby si sa pridala bol by to fajn letny zazitok :thumb_yello: Este cakam kedy mi na net vyhodia terminy prijimaciek na vysku a budem si na istom ci by som mohla ist alebo nie.

 

Já bych jela moc ráda, ale bohužel v tomhle termínu nemůžu :sad::lmfao:

Link to comment
Share on other sites

Aj ja som si to vsimla iba pred par dnami - ako som pisala ten prispevok :blush-anim-cl:

Kazdopadne ma to laka - Madarsko je tuna za rohom, tak keby si sa pridala bol by to fajn letny zazitok :thumb_yello: Este cakam kedy mi na net vyhodia terminy prijimaciek na vysku a budem si na istom ci by som mohla ist alebo nie.

 

:thumb_yello: A kam ses teda nakonec přihlásila? :wink2: Já pořád taky ještě vymýšlím, ale brzo, brzo, už to bude :blush-anim-cl: Doufám... =X

 

Taky bych tam strašně ráda jela. :-) Jen je škoda, že zbylej lineup docela nic moc... ale tak, Mr. M to vynahradí... :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy