Jump to content

The Ex-Yu Thread


Freya

Recommended Posts

  • Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

jaa res to o šoli... končno do konca pogledala. fullll je dobr:D najbol hudo mi je blo tisto k ga vsi sprašujejo kako je napisu grace kelly in pol upraša še un s kamero in je reku da je bla preveč draga da bi to sprašvov. jst sm se tok smejala:D. ker je biu pa tvoj najljubši del? škoda k nism prej vedla za koncert v milanu bi ga prec šla gledat :(. ful zna dobr komenterat znane osebnosti :D. res the best dvd!!!

Link to comment
Share on other sites

jaa res to o šoli... končno do konca pogledala. fullll je dobr:D najbol hudo mi je blo tisto k ga vsi sprašujejo kako je napisu grace kelly in pol upraša še un s kamero in je reku da je bla preveč draga (kamera) da bi to sprašvov. jst sm se tok smejala:D. ker je biu pa tvoj najljubši del? škoda k nism prej vedla za koncert v milanu bi ga prec šla gledat :(. ful zna dobr komenterat znane osebnosti :D. res the best dvd!!!

Link to comment
Share on other sites

Mogu...al NEĆU!!!

 

A Ane sad nema!!! A uveče će da se žali kako je gladna!

A ovo je još jelo od njenih kandidata!!! Eee Ana, Ana....nećeš ni da ispoštuješ te jadne ljude?

 

Ma to je zašto jer mi ovaj kandidat nije bio baš drag.:naughty:

 

 

jaa res to o šoli... končno do konca pogledala. fullll je dobr:D najbol hudo mi je blo tisto k ga vsi sprašujejo kako je napisu grace kelly in pol upraša še un s kamero in je reku da je bla preveč draga da bi to sprašvov. jst sm se tok smejala:D. ker je biu pa tvoj najljubši del? škoda k nism prej vedla za koncert v milanu bi ga prec šla gledat :(. ful zna dobr komenterat znane osebnosti . res the best dvd!!!

 

Men je tisti del A long way from home ful dober, drugač pa itak koncert...men je tud žal, da nisem šla na vse koncerte v Italiji...mislim, kaka budala sem.:doh: Samo sem se odločla, da naslednjih ne spustim pa če se ne vem kaj dogaja...GREM!! Greš z mano?:biggrin2:

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy