Jump to content

Ebilafan

Members
  • Posts

    106
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Ebilafan

  1. Szia mindenkinek. Utolsó pillanatban, de sajnos így fordultak a dolgaim: mégsem tudok elmenni a bécsi koncertre. Nem is a jegy ára zavar, hanem a tény, hogy milyen régóta készültem már rá. Marad az Exit, remélem, nem mondja le.
  2. @Dorii: Nem akarom idemásolni az egész posztodat, csak két apróság: örülök, ha megnevettettelek, a CD pedig, amennyire Suzy válaszából kivettem, nem annyira népdalokat, mint kortárs zenéket tartalmazott mindenféle stílusban - de a részleteket majd ő maga elmondja Bécsben A SORBAN.
  3. Ha téged idézlek, az rövidebb. Én benne vagyok, szóval táblával a kezemben egy elfogadható fotó? Rólam? Jóég. Úgy szoktam kinézni a fényképeken, mint egy pirosszemű nagyranőtt tengerimalac. Persze ez még nem jelenti azt, hogy nem vagyok benne.
  4. Én is nagyon szívesen elmennék, már csak a város meg a táj kedvéért is, de nincs érvényes útlevelem. Egyelőre nem tudom, belevágjak-e a bürokratikus útvesztő meghódításába, már ami az útlevél-hosszabbítást illeti. Persze lehet, hogy tök újat kellene váltanom.
  5. Jut eszembe, tervezi bárki az Exit fesztivált nyáron? Tudom, a megerősítéstől függetlenül is előfordulhat, hogy Mika nem jön el, így elég necces előre jegyet venni meg hasonlók. De ettől még beszélhetünk erről is.
  6. Én pl. nagyon szívesen mennék veletek - már csak azért is, mert előfordulhat, hogy dolgozom másnap, ebben még nem vagyok biztos, és természetesen beszállok az útiköltségbe. (Ráadásul tíz éve vezetek balesetmentesen külföldön is, tehát ha anyukád esetleg pihenni szeretne mondjuk a visszaúton, még a sofőri feladatokba is be tudok szállni. ) Tényleg nem kellene kihasználatlanul hagyni azt a három helyet.
  7. De, pontosan az. Három megállóra lakom a Camponától, kifelé. Sok erre a vonatmegálló, mert itt ágazik kétfelé a Bp-re vezető vasútvonal. Jómagam is rendszeresen vonatozom, mióta ilyen drága a jegy/bérlet a BKV-nál. Hogy fordulnának fel.
  8. Tegnap én is azon imádkoztam, hogy addig meg ne jöjjön a busz, amíg én Mikával énekelek két liter tej kíséretében. Pedig ált. azért szoktam imádkozni, hogy jöjjön végre az a dög 33-as. Teljesen megértelek. Nekem valsz az lett volna a reakcióm, hogy gyökeret eresztek egy padba, és addig ott ülök, míg az album le nem megy. Lehet, hogy énekeltem volna, mely esetben az én barátnőm biztos letagadta volna, hogy ismer. Szerencséd van, hogy a tiéd kitartott melletted.
  9. Én ennek is örülnék, ha valóban hivatalosan megerősítené a saját oldalán is. Vagy erről lemaradtam volna? Mindegy, én benne lennék a buliban, bár elébb utánajárok, kell-e útlevél.
  10. Hi everyone! Just popped in to say: thank you for posting the lyrics, this was one of the songs that baffled me for realz here and there. It's like the old cliché: the more I learn from a language, the more I realise how little I actually know!
  11. Látom, nem én vagyok az egyetlen éjjeli bagoly errefelé. Igen, az ilyen random rádiós Mika élmények felülmúlhatatlanok. (Ld. régebbi posztom a szlovén/horvát rádiós kalandomról - szintén a Rain volt a főszereplő. ) Főleg, mivel a hazai rádiók zenei felhozatala... na jó, késő van ahhoz, hogy ebbe belemenjek, de röviden: csapnivaló.
  12. Nah, kívánság leadva. Mellesleg: vasárnap fél kilenckor (mikor máskor) mentem bevásárolni a közeli Lidlibe, és visszafelé masszív fejfájás és hideg mellé még a nyavalyás busz se akart jönni. Hallgattam a Neot, amikor hirtelen WAG első taktusai, én meg úgy felvidultam, hogy elkezdtem énekelni és körbetáncolni a szatyrommal, igaz, nem volt a világon senki más rajtam kívül a megállóban, de az autósok egy része nagyon megbámult. Persze kit érdekel, még a fejfájásomat is elfeledtem arra a pár percre. Ezt csak azért írtam, mert ez volt az első eset, hogy tetszett a WAG, eleddig ugyanis ez volt az új album egyetlen száma, amiért nem lelkesedtem különösebben.
  13. Ezzel de ugyanígy vagyok!! Éppen azért nézegetem erősen a szövegeket innen-onnan, mert én is hajlamos vagyok átkölteni azokat a részeket, amiket nem értek - vagy értek, csak nem áll rá a szám. Aztán rögzül a rossz. Erre példa az Aerosmith mint zenekarnév - máig sz-el ejtem (már a végén a th-t), holott a hétköznapi angolomban ilyesmivel soha nem volt problémám. De ezt a nevet alig tíz évesen véstem a fejembe, így most már mindig így fogom kiejteni.
  14. Egyébként körülnéztem a deviantartos oldaladon - a Mika rajzok lenyűgözőek! Főleg nekem, aki egy pálcikaemberkét is el tud rontani.
  15. Remélem, most már jó - én is rájöttem, hogy ideje benéznem a photobucket oldalamra, oda feltöltöttem, aztán pár nekifutásból az előnézet most jónak tűnik. Ettől függetlenül köszönöm a segítséget.
  16. Suzie, akkor most mit is csesztem el, hogy az aláírásomban az eredetileg 400*210 körüli kép ilyen picuriban jött elő?
  17. Ha úgy adódik, hogy elénekli a By the time-ot, esetleg az Over my shouldert, akkor én is csupán tátott szájjal fogok hallgatni. Főleg az utóbbinál, bár nem hiszem, hogy elénekelné. Az meg, ha ő maga változtat a szövegeken itt-ott (bármilyen okból:roftl:) engem nem zavar: én azt éneklem, amit megtanultam, oszt jónapot. Úgysem lehet majd kihallani a tömegből az én gyengusz kis brekegésemet.
  18. Éppen a szövegmemorizálással vagyok elfoglalva. Énekelni akarok azon a koncerten, elsősorban, csak másodsorban akarok agyvérzést kapni a puszta ténytől és a boldogságtól, hogy ott lehetek. Ehhez pedig elég gyakran kell igénybe vennem azokat a threadeket, ahol a szövegeket boncolgattátok. Merthogy első blikkre bizonyos számoknál csak néztem, hogy mostmivan? pl. One foot boy, Good gone girl itt-ott. Néha egyes sorokat olyan gyorsan/sűrítva énekel, hogy még ha akarnám, se tudnám kibogozni.
  19. Gondoltam, hogy ez történt. Semmi gond, lesz miről beszélgetnünk az úton meg a sorban. XD Amúgy meg: GRATULÁLOK! Már ahhoz, hogy eljuttattad hozzá a CD-t ő pedig nemcsak hogy meghallgatta, de még a Twitteren is bejelentette.
  20. Mint utóbb kiderült, nem népdalokról volt szó, vagyis nagyobbrészt nem. Igaz, azt nem tudom, hogy Suzie posztja erről hova lett.
  21. Mellesleg szerintetek az mennyire normális, hogy éjfélkor a Dr. John-t éneklem olyan dudorászás-formán, hogy ne keltsem fel a tízemeletest? Rohamtempóban ragad rám a szöveg, aminek itt is az ideje, ha teli tüdőből kívánok énekelni/sikoltani a koncertjén. Mielőtt kitennétek a csapatból, csak jelzem, hogy nem, nem szoktam annyira sikoltozni. Bár lehet, hogy Mika egészen egyedi reakciókat vált majd ki belőlem. Ez több, mint valószínű, ha vesszük, hogy már eddig is úgy robbant be az életembe, mint egy üstökös, és a zenéje a szó szoros értelmében ráégett a zenei retinámra.
  22. Khm. Ezt az utolsó smiley-t itten hogyan kell érteni, kérem szépen? Mart ha úgy, ahogy gondolom...
  23. Köszönöm. A "made"-el kapcs igazad van, inkább készített. (Utána nyilván elküldte neki, de ez már más kérdés.) Látszik, hogy több helyen voltam egyszerre a válaszadáskor. El is gondolkodtam, hogy az illető csak összeszedett népdalokat akárki előadásában, és felrakta egy CD-re, vagy saját előadásában hangzanak el a dalok? Ha az utóbbi, akkor kudos az ismeretlennek, bár az előbbi esetben se semmi teljesítmény. Attól pedig dobog a pici szívem:wub2:, hogy Mikának tetszett a magyar népdal, akármilyen formában, bár azt tudtuk eddig is, hogy van ízlése!
  24. Szia! Együtt írhattunk, mert nem láttam a kommentedet. A lényeg: "Éppen Sheffieldbe utazom, és egy magyar népdalokból álló CD-t hallagtok, amit egy rajongó küldött. Imádom. A show pedig napról-napra változik és egyre jobb lesz!"
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy