Jump to content

Eni

Members
 • Posts

  29
 • Joined

 • Last visited

Reputation

11 Good

About Eni

 • Birthday 04/12/1987

Retained

 • Bio
  Silent Observer

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location -
  Budapest

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Yes, i saw them, but they are nearly in the backstage (which would be fine too ), but I hope there are two tickets with better seats somewhere in the air, which hopefully will find us.
 2. Hello! I'm really looking for two tickets to the show in Padova 01.02.2020!! If you would like to sell yours, please let me know! A huuuuuuge thanks!
 3. Happy birthday :)

 4. Sziasztok! Egészen friss magyar anyag Mikáról - végre egy értelmes, lényegretörő vélemény - és nem csak a szexuális beállítottságáról... http://www.rtlklub.hu/cikk/284566 Nekem kicsit fura volt a "magyar hangját" hallani, nem vagyok ehhez hozzászokva... Ja és a videót ki ne hagyjátok, a cikk végén van a link!!
 5. Netről rendelni, ha jól tudom (de Suzie javíts ki, ha tévedek), csak dombornyomott kártyával lehet pont ilyen biztonsági okok miatt, mint amiket említettél... Jólvan kérdezd, aztán majd szólj, mit tudtál meg!
 6. Nem a Mikasoundsról, hanem a hmv.com-ról rendeltem meg. Milyen számot nem tudtál? Utána tudok érdeklődni, ugyanis nekem nincs dombornyomott kártyám, én mindig a sógoromét használom - ő pedig minden ilyesmire tudja a választ Szóval őt meg tudom kérdezni ha szeretnéd... Én a helyedben mindenképp megrendelném, mivel fogalmam sincs, mikorra akarják az országba behozni a cdt és nekem eddig semmilyen rossz tapasztalatom nem volt a külföldi rendeléseimmel (mind2 DVD, SFS, koncertjegy), minden időben megérkezett (sőt, nekem már akkor volt SFS bookletem, mikor mások még itt kérdezgették, hogy mikorra várható, hogy postázzák nekik), és persze mindig sértetlenül kaptam meg a csomagot! Nekem valamiért alapból problémáim vannak a MS oldallal, így nem is próbálkozom vele, ha nem muszáj...
 7. Hello! Nem tudjátok véletlenül, hogy Magyarországon árulják/fogják árulni a WAG kislemezt? Ezt nem rendeltem elő (ne kérdezzétek miért, mert én sem tudom...) csak az albumot, viszont szeretném magaménak tudni persze... Szóval bármi info? Köszi!
 8. Köszi a linket! Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én megpróbálom visszafogni magam és megvárni, amíg a kezemben lesz az album! Naaaaaaaaaaaaaaaaagyon nehéz!!!!!
 9. Csak ajánlani tudom a koncertlátogatást szülinap alkalmából, nem fogsz csalódni, az biztos... Egyébként pedig én is valami ilyesmire gondoltam... Hogy igazi rajongókkal koncertre menni sokkal izgalmasabb, mint "civilekkel"... Garantáltan addig várnak Mikára, ameddig nem szégyellik... Csak az a gond az októberi időponttal, hogy akkor valószínüleg nem lesz koncert. De ne legyen igazam!!! Tök jó, én épp most adtam be a jelentkezésem közgázra, mert félek, a tanításból nem fogok tudni megélni (de ne legyen igazam)! Szóval még nem tudom, hogy fogom bírni, mert sosem volt hozzá igazán kedvem, de mivel most is matek-fizika szakon vagyok, talán nem lesz annyira furcsa az egész... De azért maradsz az egyetemen, vagy be sem szeretnéd fejezni?
 10. Egyébként nagyon örülök, hogy indítottátok ezt a thread-et, jó, hogy amikor nagyon izgatott vagyok és angolul semmi sem bukik ki a számon (ujjaimon), valahol leírhatom - és persze, akik olvassák, értik is, miről visitozok... Szóval csak azt szeretném ebből kihozni, hogy jó lenne titeket kicsit jobban megismerni, és - bár tudom, ez nem igazán látszik - igenis megpróbálok bekapcsolódni a többi beszélgetésbe is, de magyarul azért még mindig könnyebb... Csak ennyit szerettem volna és még akkor magamról azt, hogy 22 éves vagyok, Pécsett lakom, de Pestre járok egyetemre, az ELTE TTKn most leszek ötödéves (amit naaaaaaaaaagyon félelmetes leírni)... És csak egy középfokum van angolból, az is már jó régi... És Zsina... a rajzaid fantasztikusak! Megnéztem az oldalad és nem jutottam szóhoz...Öröm látni, hogy nálunk is élnek ilyen tehetséges emberek!!!!!
 11. Ha nem bánjátok, én is bekapcsolódnék a beszélgetésbe... Örülök ennek a cikknek, mert hazai viszonylatban szerintem egészen jó - bár olvastam annak idején az est.hu-n egy másikat a Parc des Princes dvdről, ami szintén kellemes hangvételű volt (http://est.hu/cikk/63881/mika_live_parc_des_princes_paris)... Valójában úgy emlékszem, én ott olvastam először ilyen kommentet (Mikáról), amitől a hátamon felállt a szőr és ez után fogadtam meg, hogy többet nem. Nem érdekel a magyarok véleménye róla (az átlag magyar véleménye), nem idegesítem magam velük fölöslegesen! Érdekes, amit mondtál, Zsina, én is pont így gondolom. Inkább ne is jöjjön ide, amíg az emberek közvéleménye (vagy az emberek) nem változnak, nem szeretném, hogy bármi attrocitás érje itt nálunk - ugyanis sajnos még ezt is el tudom képzelni...
 12. I'm wondering what we could do if we watch this in tv first... By the way I'm happy that I'm not the only one with this "problem"...
 13. Úgy érzem... MUSZÁJ elmondanom, hogy ez a video nálam kiverte a biztosítékot... Először nem bírtam végignézni, annyira sokkolt! Nem tudom, hogy miért, de be kellett zárnom az ablakot, majd egy sor idióta kacarászás után sikerült nagy levegőt vennem és akkor végignéztem! Iszonyúan tetszik! Bár a húgom azt mondta, hogy szerinte Mika ezzel nem fog túl sok új rajongót szerezni magának, a régiek viszont még inkább megvesznek majd érte... Nem tudom, miből gondolja ezt...
 14. OMG!!!! It's a MASTERPIECE!!!! I'm totally shocked! First I watched just 10 seconds and then I laughed like a 6 yold for 5 mins then I watched the whole. This video is really made my day!!!
×
×
 • Create New...

Important Information

Privacy Policy