Jump to content

dilek

Members
  • Posts

    6,000
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by dilek

  1. i love your avatar! loki :das:

  2. Happy birthday :)

  3. haha! yok yahu ne ablası dilek diyebilirsin:)

  4. Aramıza hoşgeldin mine :)

  5. bildiğim bişeyse söylerim tabi. ama araştırıp bakmam gerekiyorsa .. :dunno:

  6. Burdayım cnm ama birazdan çıkıcam

    hayırdır? :naughty:

  7. estağfurullah yahu,ne demek:naughty:

  8. onu eklemiştim zaten daha önceden;)

  9. ilk postayı ben gönderdiğim için yanlız ben edit yapabiliyorum maalesef:(. ismini söyle eklerim;)

  10. thanks for sharing the translation :lol3:

     

    i shall go heat İrem properly now:naughty:

  11. selam yavru kurt:mf_rosetinted:

    :naughty:

    bence katıl vaktin varsa. yearbook ayrı hediyeler göndermekten daha mantıklı. mika her gelen hediyeye bakamıyor bile. öyle fazla ki. ama MFC yearbook bir tane. ve mika hep okuyup çok beğendiğini söylüyor. hele geçen sene bayılmıştı. twitterdan teşekkür etti katılan herkese.:)

  12. duruma bağlı. Ekimde ders saatlerim belli olucak. araştırma komisyonunda olursam biraz zor:(

  13. delilah23 adım:) ama dediğim gibi mikayla pek ilgilenmiyorum artık. pek tweet atmıyorum ona. hatta 5-6 aydır hiç tweet atmadım. çoook yoğundum bu sene internete bile giremedim doğru dürüst :aah:

  14. baya kızdırırdım onu önceleri. ama gülerdi hep şakalarıma. Vikipedia da mikanın 2. albümüyle ilgili sahte sayfa yapmıştım daha 2. albüm çıkmadan. içinde çok komik şeyler yazdım. şarkıların ismlerini uydurdum falan. mika da görmüş çok güldüğünü ve bizim birer dahi olduğumuzu düşündüğünü söyledi. o threadi bulunca gönderirim linki okursun :)

     

    birkaç kere twitterdan cevap yazdı bana. birkaç kerede konser çıkışı selam gönderdi falan. ama son bir senedir çok meşgul olduğumdan artık ilgilenemiyorum eskisi gibi. çok aktif değilim şuan.

  15. Maalesef pınar :( niye sordun?

  16. o genel bir mesajdı irem, seninle ilgisi yok merak etme. Sen zaten oldukça kibar bir kızsın:naughty:

  17. no it's not the number. i just thought they won't last long:naughty: but it's worth trying and there'll be a thread already for new members.

     

    *off to add the link*

  18. selam mistik hoşgeldin :) Türkçe threade de cevap yazdım. ama özel bişey sorucak olursan yine buraya yazabilirsin ya da pm gönderirsin;)

  19. http://www.mikafanclub.com/forums/showthread.php?t=24443 i did it all by myself mama :mf_rosetinted:

     

    also pm'ed the link to all Turks i know/came up at search.

  20. Gel burada konuşalım pınar http://www.mikafanclub.com/forums/showthread.php?p=3150290#post3150290,

    yepyeni bir threadimiz oldu, nur topu gibi:naughty:

  21. tavsiyelerim işe yaradıysa sevindim:naughty:

     

    Ben bu yıl master'ımı bitirdim. artık okumuyorum,iş arıyorum. İstanbul da değilim şuan Ramazan için ailemin yanındayım.

     

    Bu arada yeni bir thread açtım, diğer türk üyelerle birlikte Türkçe thread de türkçe konuşalım, birbirimizi tanıyalım diye. Şuan 5-6 türk var sanırım en az.:)

    Gel merhaba de! linki bu: http://www.mikafanclub.com/forums/showthread.php?p=3150290#post3150290

  22. Kalıcı bir üye olursan çok güzel bir deneyim ve paylaşım yaşarsın yani.

     

    aklıma gelenler şimdilik bunlar. sen merak ettiğin ne olursa sor. üyeler hakkında,moderasyon hakkında, MFCnin geçmişi ve tabiki de mika hakkında.

    wikipedia da bile bulamayacağın bilgileri MFClub cılardan öğrenebilirsin:naughty:

  23. MFC nin geneline bakacak olursak, birkaç troll vardır(isim vermiyim,zaten kışkırtıcı konuşmalarından farkedersin)onların oyununa gelme. bide12-15 yaş arası ergen grup var onların çoğu hiç çekilmez(hepsi birgün mikayla evleneceklerini zannediyorlar:roftl:), görmezden gel. Moderatörlere birşey sorman gerekirse "christine" e sor. çok kafadır. benim favori mod um ve arkadaşım :)

    sohbet için "oldlings"threadi ya da "DD's" threadi, dedikodu için "mika news and press" alt forumunu tercih edebilirsin. eğlencelidir.

    foruma alışmak için bol bol post gönder,yazdıkça daha çok zevk alıyorsun zaten ve insanlar seni tanımaya başlıyor,sende onları tabi .ben 3 yıl içinde çok iyi arkadaşlar edindim. zaten buranın gizli sloganı "mika için gelir, MFC ciler için kalırsın":wink2:

     

    Burası bir aile gibi, internetteki birçok forumdan farklı. neredeyse hepimiz birbirimizi(işini,ailesini, hayatını vb.) bilir, gerçek hayattada birbirimizin ülkesine ziyarete falan gittiğimizde fırsat bulursak görüşürüz.

  24. süpermiş valla! Fırsatın varsa git bencede,maalesef ben yurtdışına çıkamıyorum şuan, uzun hikaye. Ama italyanlardan Greta ve Laura iyi kızlardır, çok severim. Roberta var çok anaçtır, o zaten Moderatör burada. Yalnız kalmazsın yani, MFC pankartını gördüğün yere git hemen :naughty: ama tabi önce burada konser threadine "evet" işaretle, bikaç post yaz, tanış falan. çok daha fazla eğlenirsin kızlarla tanışıpda gidersen.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy