Jump to content

Jdveld

Members
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Reputation

10 Good

About Jdveld

  • Birthday 08/24/1994

Retained

  • Bio
    Juud!

Profile Information

  • Occupation
    Student
  1. i leave at 7 and I hope I am going to e there at 10, but it depends on the traffic etc... I'm a little bit shy too... But I would also love to meet some of you!
  2. haah, xoiets doe ik ook:P maar ik ben sowieso niet zo'n msn-persoon en ik ben ook echt heeeel saai op msn:aah: gelukkig in real life neit:P (hoop ik...)
  3. "Do you want the truth or something beautiful?" by Paloma Faith
  4. ehm, nou, ik dnek een jurkje (lollipop-girl geïspireerd:P) en dan ga ik daar zelf iets op boruduren, een combi van alle tekeningetjes enz. van Mika.... Maar goed, dan moet ik dus eerst nog leren borduren:aah: en wat ga jij doen?
  5. haha, goed geregeld, dat je moeder het voor je doet:P ik heb dit jaar belsoten om het zelf te doen.... ehm, te proberen, dus waarschijnlijk gaat mijn moeder het alsnog doen:roftl:
  6. heej, I'm still looking for a ticket for mika's show in Amsterdam (now on may 7th) pm me if you have one please!
  7. omg, ik ben weer eens echt heel laat:roftl: discussie is alweer voorbij... Maar ik ben het helemaal met jullie eens, f***-ing slecht geregeld allemaal weer. haha, weet je wat aps lullig zou zijn, als iemand er echt niks over hoort en op 13 maart daar voor de deur staat te wachten voor het concert:aah: Een vreindin van mij, had haar kaartjes niet bij die ticketservice dinges gekocht, maar ze ergens anders vandaan gehaald, en ze moest er gewoon €80 per ticket voor betalen! en gister had ze de kaartjes dus gekregen, had er op gestaan dat ze maar €34 waren (ofzo...) dus nu gingen ze weer naar die verkoper bellen ofzo... echt heel vaag.
  8. haha, heb ik vanmorgen al gedaan, enmn benen voelen helemaal ehm... hangerig nu, dus ik ben maar op de bank gaan liggen:winksmiley02:
  9. *is echt super laat* waaah, ik wil ook 7 mei! die datum was meecht nog iet opgevallen... ik ben vandaag de hele dag vrij kvoel meniet zo lekker, dus heb me maar ziekgemeld....
  10. haha, ja, dat moet ik ook nogXD maar nu wil ik de boeken eigenlijk ook wel weer een x lezen... die zijn nog erger!
  11. I need an extra ticket for mika's show in Amsterdam on the 13th of march... please pm if you have one!
  12. haha, ik heb lotr ook gekeken in de vak, maar had me een beetje vergist in de duur... na de film had ik echt vierkante ogen!
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy