Jump to content

anthusa

Members
  • Posts

    128
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by anthusa

  1. Dilekcan! Nasilsin iyi misin?:wub2:

  2. Merhaba Mine! Gec oldu kusura bakma ama, hosgeldin:welcomeani: sana ozel mail adresimi de verebilirim ve herhangi bir sorunda sevgili Dilek sana yardimci olur ama ben de ilgilenmek isterim! :biggrin2:

     

    Sevgiler sevgiler:)

  3. Yahu anlamadim, su anda oda arkadasimin yatagima biraktigi nota bakiyorum, kiz, freshtival'e mika gelecek diyor dogru mu?!?!?! kizlar oleyim mi ne yapayim ben pazar gunu de calisiyorum isi birakacam galiba!
  4. Hello Silver, how are you?

     

    How are things going? Hope you are doing perfect! :huglove:

  5. I am sorry to miss Easter! And I missed pics with Brian too:( I have been away, too bad..

     

    Are you doing fine? How are your kids and husband doing? Hope all fine:)) :huglove:

  6. Tatlim selam nasilsin iyi misin?

     

    Nasi gidiyor bakiyim:huglove:

  7. Hello Cata how are you?

     

    Sorry, I am pretty busy with school, could not write. In my winter holiday, Yulia came here for a weekend to stay in my home in Marmaris and it was so AMAZING!

     

    What have you been up to? How's life?

     

    I hope I will be around more often :huglove:

  8. etkinlik icin aklinizdaki nedir guzeller? himmm bu 24'u olayi yuzunden ates basti..Rosie hakli, Imma'ya gel diyoruz!Yalniz esantiyonun urunden daha him...desirable, amazing, awesome, .... olmasi:) Bu sey gibi, deterjana ihtiyacin var markete giriyorsun, ama deterjan yerine deterjani esantiyon olarak veren bir temizlik urunu aliyorsun. hayir sarhos degilim:) ozledim sizi!!!!!!! Rosie parti nasil gidiyor?
  9. Thank you for my lovely message!:huglove:

     

    How is life, what have you been up to? All is ok I hope

  10. :huglove:

    I have felt that there was something missing, and then I remembered how long I have not talked to you:(

    I have been extremely busy with finals, then in the winter holiday, I am home and every day some issue comes up for me to deal with. Easy but time-occupying things. Nothing special except for Yuls coming down! She has had fun, tasted so many different things, and my family loved her:)

    And those concert photos...Wish I was there..Lovely!

    What have you been up to? How's life treating you and your amazing husband?

    :huglove:

  11. Happy birthday!!!!!!!!!!!!!!!!

    :huglove:

  12. canim eski seyleri anlatti, tura ilk basladigindaki anilarini. yani anilar bilinmedikti ama ozel bir olay yoktu. ayni kisileri sevmedigimizde ortak fikre kapildik, ailenin belli fertlerine karsi cok da vicik vicik sevgi dolu degiliz:naughty: neyse, size keske bilmediginiz bir sey anlatabilsem. o adele konserine gidecekti ne zamandi yahu unuttum neyse, belki mika'yi orda gorur, hatta umarim gorur, benim de size anlatacak hikayem olur:blush-anim-cl: ya sorma pinarcik ya..bi de seye cok uzuluyorum:herhangi birinin gercekten turkiye'de ait bir seyin en iyisini yerinde yasamayip da fikir uretmesi. turkiye'de vakit gecirmeden once "ben turk yemeklerini seviyordum lubnan yemeklerine benziyor" gibi (tam hatirlamadim ama) bir sozu vardi-valla benim arkadaslarim beyrut'ta turk yemegi yedi, ben londra'da ve baska ulkelerde..afedersiniz de londra'da yemek yerine direk hastaneye gitseymisim keske, cunku zaten orda yiyenin sonun nahos oluyor. nirde benim memleketimin tomatesinin, peynirinin, etinin, yogurdunun, tarhanasinin tadi..(arkada anadolu muzikleri calsin) boyleyken boyle.
  13. where are you woman-lost again lost again:)

  14. my oh my!

    Yulia has been with me here in my house, and since then I could not get on the internet often..How are you dear Marina? I have missed talking to you :huglove: Hope all is well

  15. canlar ya, benimki geldi ama dur bakalim postaneye bir telefon edebilirsin belki pinarcim.. valla yulia geldi ve beni dagitip gitti, o ne enerji ne cene ne tukenmezlik-ben miyim miskin yok lan ben hiperaktiftim-e o zaman o neydi....kafam bir dunya:) kiz yemek yerken sarki soyluyordu, ben hayvan gibi tikinmaktan nefes alamamisim oysa o.. geldi,dalaman'dan aldim kuzenimle onu. ertesi gun tum sahili turladik, marmaris kalesinde guneslendik, tikintik, carsiyi gezdik, garip renk ojeler ve ayakkabi baglari aldi 10'ar tane falan:) aksam babamin adanali olusunun serefine bir kebapciya gittik kendisi kirmizi et yemedi tavuk yedi ama begendi baya. zaten bizim ev gurme evi gibi, her dakika yeni yemekler, mutluluktan oldugunu soyledi 2 gun boyunca:) ertesi gun koye goturduk, hisaronu diye bir koy ver, neyse ordaki evde ve komsunun hayvan ciftliginde takildik sonra sahilde koylarda gezindik..aksam da disari cikmak istemedi! cok ilgincti..ben burada sikilacagindan adim gibi emindim, cunku onun hayat tarzi degil-kimin hayat tarzi ki-ama gariptir ki sikilmadi:)hele dunyanin en zor insani babamla cok iyi anlastilar yulia turkce anliyordu resmen, ve vucut dilini super okuyor.soyle bir konusma gecti dusunun (babam kopeklere yemek verdikten sonra) "bence baban hep buyuk tip bir kopegi olsun isterdi ve senin karakterine bakarak soyleyebilirim ki sen onun sahip olmak isteyip sahip olamadigi erkek cocuksun" ..evet, maalesef tam 12'den isabet. ceyda'cim partin efsane gozukuyor!!!!!takip edecegim ama takilamayacagim tatlim, marta kadar internetim sorunlu olacak cunku..ama ba-yil-dim:mf_lustslow: hah su gizli konser isine gelelim..takip edemedim pek ama bana da bir arkadasim ozel fotograflarini yolladi maalesef paylasamiyorum izin vermedi, ama gordugum kadariyla herkes mika'nin kicinin dibinde oturmus! allahim olmek istedim..ohom, toparlanalim. provasiz cikip herkesin kafasina gore takilmasini istedigi anlar da guzellestirmis tabi. cok fazla sohbet edip de yeni bir seyler ogrenen duymadim-siz duydunuz mu? bu arada tweet'leri gordum de...toparlanin ulen, stockholm'e tikinmaya gidiyoruz:mf_rosetinted:
  16. eger kendine iyi bakmayip olur kalirsan doverim seni, o kadar da dengesizim bak tatlis :huglove:

  17. merhaba canlar nasilsiniz? ortalikta yoktum cunku beni Tunus'a goturen Yulia adli arkadasim evimde misafirdi ve bu sabah 6da gitti.. ya sormayin, baya kalabalik bir grup fotografi var ve konser nasil 6 kisilik bilmiyorum. ve tanrim, orda olmak icin olurduk..yalniz kupe konusunda pek pozitif degilim. sevmiyorum:)
  18. A bebisim yaaa..Nasilsin simdi?

    Ben yeni dondum Marmaris'e devamli uyuyorum inanmazsin.

    Ama kartin efsaneydi! :huglove:

  19. Have an amazing 2011, dear!!!!! :huglove:

  20. Finals-as if midterms were not bad enough!

    Bebek cok ozledim seni ama gebermek uzereyim! 21inden sonra diger 21ine kadar tatil! Konusmak icin sabirsizlaniyorum!

    Ayrica kartin beni her sabah gulumsetiyor yataktan cikmama sebep :huglove:

  21. Your beautiful heart has been reflected to your face, that is why you see even me as a nive person:)

    Dear Eva, I hope you the best in this new year

    :huglove:Cant wait to see you again!

    Irem

  22. amazing message thank you very much!

    have a great year..

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy