Jump to content

The Finnish thread


Sity

Recommended Posts

Joo, Mika on hyvä. : D <3

 

 

 

Onnee! :DD Mitähän keksis höpötellä täällä, on ollu vähän hiljaisehkoa.

 

Puhutaanko säästä? Täällä paistaa tällä hetkellä aurinko. No joo, ei puhuta säästä. :D

 

Meinaatteko niitä käsitöitä tehdä Mikalle? Minä en meinannu tehdä kun ei oo mahollisuutta nähdä sitä ja muutenki on niin kiireistä nyt.

Link to comment
Share on other sites

Mulla on langat ostettuna ja malli päässä eli ne LOVE TODAY lapaset on tulossa... heti kun ehdin.. eli ehkä lokakuussa :) Mutta sillonhan se lapasia tarviikin kun tulee talvi.

 

Oon kuunnellu mun japsiversiolevyä, siinä on se uusi biisi Your Sympathy. Ehkä vähä parempi mitä Erase, ne on peräkkäin ja ne on ihan eri tyylisiä kuin muu levy, vähän semmosia yleismaailmallisia hittejä, ei juuri erotu Radio Novan perusslovareista. Harmi sinänsä kun Mikalla on taito tehdä omaperäisiäkin hittejä. Muuten tykkään biisijärjestyksestä enempi kun Relax ja Ring ring on peräkkäin ja ne Raffan tarinat tulee myöhemmin.

 

Ja sain tarroja levyn mukana :D

Link to comment
Share on other sites

^ joku on jo ottanut kuvan niistä, kokeile etsiä LiCM Japanese Release -threadia :D semmosia pikkuruisia, joita japanilaiset liimailee kännyköihin jne. Mukana tuli muuten myös biisien sanat vihkosena, ihan hyvä sillä en oo kyllä saanu varsinkaan Love Todaysta mitään selvää aiemmin. :lol3:

Link to comment
Share on other sites

Mä meinaan kyllä tehdä ne sukat jossain vaiheessa. Tässä kuussa tosin ei ole toivoakaan aloittamisesta kun olen sitonut itteni niin moneen Mika-fan-art-projektiin. :blink::roftl:

 

Mä voisin varmaan toimittaa ne lapaset, sukat ja muut jutut Mikalle joulukuun alussa, kun oon menossa kolmelle keikalle peräkkäisinä päivinä. Katsotaan nyt. :naughty:

 

Tosin ne keikat vetää aika paljon väkeä, joten en tiedä pääsisinkö varmasti tapaamaan Mikaa... Viime tiistaina Lontoossa jäi nalle antamatta. :sneaky2: Mä oon päättänyt, että joulukuussa heivaan sen Mikalle keinolla millä hyvänsä! :biggrin2:

Link to comment
Share on other sites

Jee oon saanu kirjotettua 101 viestiä! iso saavutus minulle : DD

 

Onneks olkoon, mansikka! :wink2:

 

Mukana tuli muuten myös biisien sanat vihkosena, ihan hyvä sillä en oo kyllä saanu varsinkaan Love Todaysta mitään selvää aiemmin. :lol3:

 

Kato tarkkaan tarrojen perään... :sneaky2::angel_not:

 

Hei onks ne koneella kirjoitettu vai Mikan omapiirtämiä?

Mä en ihan luota muutamaan kohtaan niistä. :cool:

 

Marianne, miten meni Somerset?? :toot:

Link to comment
Share on other sites

Somerset oli ihana! Mä oon varmaan jotain siitä selostanutkin jo Somerset-ketjussa...

 

Siellä oli varsinainen sirkus jo ennen konsertin alkua. Jonglöörejä, orkesteri... TEENAINEN puujaloilla joka sanoi: "This is the concert!" :naughty: Kaikki näki Mikan joka paikassa koska siellä oli niin paljon Mikan näköisiä tyyppejä. Mäkin luulin ihan oikeasti hetken ajan kävelleeni sen ohi.

 

Jonotuksen aikana näin Martinin ja Mikan Yasmine-siskon. Olis pitäny antaa Mikan nalle jommallekummalle, kun Mika ei nyt jäänyt nimmareita jakelemaan. Muutama onnellinen oli oikeassa paikassa oikeaan aikaan ja pääsi Mikaa tapaamaan, mutta ei se kuulemma viipynyt kuin muutaman minuutin.

 

Ai niin, mä olin ensimmäinen Mika-fani Eros-patsaan juurella Piccadillyllä! :biggrin2: Odottelin siellä jotain pari tuntia punavalkoraitaisessa karkkipuvussani, ja sitten me lähdettiin noin yhdeksän hengen porukalla marssimaan Strandille. Kuului vihellyksiä ja auton tööttäyksiä ja turistit otti hirveästi kuvia. Melkein jouduttiin pidätetyiksi kun Bexxy vei meitä vähän väärään paikkaan. :roftl:

 

Mulla oli konsertissa aika hyvä paikka: tokalla rivillä keskellä sillä samalla korokkeella jolla eturiviläiset oli. Harmitti kyllä hiukkasen, koska olisin voinut ehtiä eturiviin jos turvamiehet ei olis avannu uutta jonoa muutama tunti sen jälkeen kun oltiin aloitettu jonottaminen. :sneaky2: Pari tuntia ennen konsertin alkua oli soundcheck, ja Mika kuului laulavan jotain uutta laulua... Sitten Patrick Wolf hyppäsi lavalle, ja oli lopussa paljain jaloin. Mä kyllä tykkäsin sen esityksestä, mutta en oo ihan varma mitä mieltä oon siitä nyt kun se on haukkunut Mikaa.

 

Mika tuli lavalle kultaisessa maskissa ja viskasi sen yleisön joukkoon. Samoin kuin rumpukapulat tietysti myöhemmin. Sateenvarjolle taisi käydä huonosti Love Todayn aikana, koska Mika vähän heilutteli sitä. Ja mitäs muuta tästä nyt vois sanoa... Mä särjin sydämeni jossain Ring Ringin aikana. :blush-anim-cl: Mulla oli sellainen flashy heart josta on tulossa Mika-fanien tavaramerkki. Siitä tipahti pois se patterit sisällä pitävä osa, ja patterit tietysti myös. Toisen patterin taisin löytää, mutta enhän mä nyt voinut ruveta sen kummemmin etsimään kun oli ahdasta enkä halunnut missata Mikaa. Mä hypin liikaa! :roftl:

 

En ottanut hirveästi kuvia, koska halusin keskittyä konserttiin. Ne muutamat kuvat on esillä Somerset House -ketjussa ja mun MySpace-sivulla. Mika Mad Hatterinä oli ihana! :wub2:

 

Kysykää ihmeessä jos haluatte tietää lisää.

Link to comment
Share on other sites

Mä olin siellä kolme päivää - 16:sta 18:nteen. Ekana päivänä kävin British Museumissa, toisena konsertissa ja kolmantena Madame Tussaudin vahakabinetissa ja useissa puistoissa. Tuli käveltyä ja matkustettua metrolla tosi paljon! :)

 

Joulukuussa olis tarkoitus palata sinne viideksi päiväksi kolmea Mika-keikkaa varten. :naughty:

Link to comment
Share on other sites

Tosi hieno reissu Mariannella! Mukava lukea keikkaraportteja, vaikka vihreä kateudesta olenkin :D

 

Satulle, tuo sanoitusvihko on aika ankea mustavalkoinen tekstiliuska, siinä on japanilaisilla kirjaimilla ja myös meikäläisittäin kirjoitettuna. Äkkiä katsottuna ne on ihan oikein - mutta muutama kohta on muistaakseni eri tavalla mitä netissä olevissa lyriikoissa, ne on varmaankin kirjoitettu korvakuulolta.

 

Joskushan sanoitukset vielä viime hetkellä muuttuu ja biisissä sanotaan eriä mitä painetussa paperissa. Tai artisti itse laulaa sitten livenä vielä ihan muuta mitä on biiseihinsä kirjoittanut :naughty:

 

Onko tullu mitään uutisia siitä heinäkuun alusta, että oliko Mika sairaana vai ei niiden Tanskan perumisten aikaan?:blink:

Link to comment
Share on other sites

JEEEE! Mä näin Grace Kelly -videon ekaa kertaa telkkarissa tänään! :biggrin2: Se oli toinen kerta kun näin Mikan töllössä. Aiemmin olin nähnyt albumin mainoksen. Katsoin Nelosta ilman ääntä koska silloin sattui tulemaan mainoksia. Kuuntelin samaan aikaan Love Todaytä mp3-soittimella kun yhtäkkiä Mika ilmestyi ruutuun! Pakkohan se ääni oli laittaa takaisin ja salamana! :naughty::wub2:

Link to comment
Share on other sites

Love Today on siirtynyt VH-1:n ohjemistoon, ja näytti paljon paremmalta kuin aikanaan youtubesta :wub2: Relax pyörii Voicella päivittäin mutta siinä ei silleen kyllä oo mitään "katsomista", kuuntelen mieluummin pelkän biisin :biggrin2:

 

Big Girl -singlet, kaikki kolme eri painosta ovat tulossa postissa. Erityisen mielenkiinnolla odotan sitä Gossipin kanssa tehtyä yhteisvetoa. Hauskan oloinen bändi tuo Gossip, ainakin kuulemani kahden biisin perusteella :thumb_yello:

Link to comment
Share on other sites

Tosi hieno reissu Mariannella! Mukava lukea keikkaraportteja, vaikka vihreä kateudesta olenkin :D

!! Yhdyn tähän, ihana lukea ja kuvitella mielessä miten kivaa siellä on varmaan ollut. Toivottavasti pääsen viellä itsekin yhtymään hauskanpitoon! ^^

Link to comment
Share on other sites

Mä olin siellä kolme päivää - 16:sta 18:nteen. Ekana päivänä kävin British Museumissa, toisena konsertissa ja kolmantena Madame Tussaudin vahakabinetissa ja useissa puistoissa. Tuli käveltyä ja matkustettua metrolla tosi paljon! :)

 

Joulukuussa olis tarkoitus palata sinne viideksi päiväksi kolmea Mika-keikkaa varten. :naughty:

 

Oli varmasti ihanaa. Oon aina halunnu käydä Lontoossa ja Madame Tussaudissa : )

 

Tuun sun mukaas kun lähet sinne uuestaan :'DD

Link to comment
Share on other sites

Whee, uusimmassa MIXissä on Mikasta juttu, ihan pieni, mutta silti ajattelin postata :D Ja sori kuvan huonosta laadusta, otin sen kameralla koska skanneria en omista XD Jos jollain on tästä alkuperäinen kuva niin mulle mulle! <3

 

Lahjoja Takataskussa

Eikö teitstäkin ole hieman epäreilua, että yksille ja samoille henkilöille annetaan kaikki luovuuden lahjat? Tässä lauluntekijänä ja vokaalivirtuoosina kunnostautunut Mika poseeraa lontoolaisessa galleriassa, joka esittelee herran taideteoksia.

-Osaat ehkä laulaa ja piirtää, mutta yritäpä osua mailalla palloon tai laittaa kielesi rullalle!

 

Kuvateksti: mokoma kikkarapää.

woooo.jpg

Link to comment
Share on other sites

Kuvateksti: mokoma kikkarapää.

 

Vähänkö repesin tolle. :lmfao:

 

Kiitokset Mariannelle Sommersetin raportista! :thumb_yello: Mukavaa, että sulla oli hauskaa. :naughty: Lontoo on ihana paikka, ja maltan tuskin odottaa, että pääsen sinne taas joulukuussa ja vieläpä Mikan keikalle. :wub2:

Link to comment
Share on other sites

Mikä päivä ajattelit lähteä sinne, Anzuzu?

 

Mä lähden kai ensimmäinen joulukuuta. Se on lauantai. Eikös majoitus ole siellä halvempaa viikonloppuisin? :biggrin2:

 

Ikävä kyllä mun laukkuun ei mahdu yhtään ihmistä. :roftl: Ja muutenkin matkatavaroiden kanssa voi tulla pieni ongelma, kun menen Lontooseen pidemmäksi aikaa kuin viimeksi ja laukkuun pitäisi mahtua enemmän... mukaan luettuna joku jännä puku keikkoja varten. :naughty: Voi olla että mä en selviä enää käsimatkatavaroilla! :shocked:

 

Ilmoitahan jos keksit jonkun hyvän ja halvan majoituspaikan. ;)

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy