Welcome to the MikaFanClub.com forums.
You
are currently viewing our boards as a guest which gives you limited access
to view most discussions and access our other features. By joining our
free community you will have access to post topics,
communicate privately with other members (PM), respond to polls, upload
content and access many other special features including the
MEMBERS ONLY area. Registration is fast, simple and
absolutely free so please, join our community
today!
If you have any problems with the
registration process or your account login, please contact us.
|
|
30-06-2009, 04:22 PM
|
|
|
Me myself and I
Downloads: 10
Uploads: 0
|
Calling All Hungarians
to be counted 
Szia,
Ha magyar vagy és szerencsésen rátaláltál az MFC-re, akkor ne menj tovább!
Különböző életkorú és érdeklődési körű emberek látogatják ezt a honlapot, és biztos akad olyan téma, amelyhez szívesen hozzászólnál.
Ez nem egy hagyományos értelemben vett rajongói klub, hanem egy vidám fórum, ahol minden publikus információt megtalálsz Mikáról, ahol egy remek közösség épül!
Ne aggódj, ha nem tökéletes az angolod, mert megpróbálok/ megpróbálunk segíteni, amiben csak lehet.
Most ismét aktuális a magyarok összetoborzása, mivel Mika fellép a Balaton Sound fesztiválon.
A thread jelenlegi célja az, hogy megszámláljuk magunkat, és tudjuk, hogy ide mindig lehet fordulni kérdésekkel vagy információkkal.
USERNAMES:
Alexandra94
Anna
Dorii
DuMika
Duzzi
Ebilafan
Ella
Eni
Flee
Icegirl
Kanni
Kriszti
Marlasinger
PommeNoir
Pucsesz
Suzie
TimyBlanco
Xtyna
Zsina
Mika magyar rajongói oldal - Mika Fanclub
Last edited by suzie; 10-05-2011 at 10:52 PM..
|
|
|
30-06-2009, 04:35 PM
|
|
|
Chew

Downloads: 2
|
Én csatlakozom!
|
|
|
30-06-2009, 09:37 PM
|
|
|
Me myself and I
|
Quote:
Originally Posted by alexandra94
Én csatlakozom! 
|
Köszi!
Minden magyarnak írtam a Mikasounds oldalon, többet nem ismerek. Aki ide regisztrélt, ott is jelen van, viszont ez fordítva nem igaz.
Az elején egyébként még 2007 januárjában regisztrált ide egy magyar srác is, de mire februárban én beléptem, már nem írt többet...  ..
Remélem, többen is leszünk. Zsina biztos befut..
Last edited by suzie; 01-07-2009 at 02:25 PM..
|
|
|
01-07-2009, 01:13 AM
|
|
|
what's the big idea?
Downloads: 0
|
Természetesen engem is felírhatsz!  Sőt én tervezgetem egy nagy magyar MIKA rajongói oldal indítását is hamarosan!  Majd ha már lesz valami az oldalból azt is megírom nektek.
Future: 5 November 2012 - Viennna, Gasometer (again )
|
|
|
01-07-2009, 06:28 AM
|
|
|
Me myself and I
|
Quote:
Originally Posted by Dorii
Természetesen engem is felírhatsz!  Sőt én tervezgetem egy nagy magyar MIKA rajongói oldal indítását is hamarosan!  Majd ha már lesz valami az oldalból azt is megírom nektek.
|
Ez jó hír.. Szerintem már létezik egy... legalábbis két éve létezett, és mintha utána is láttam volna friss híreket rajta... Remélem, a készítője hamarosan feliratkozik ide
|
|
01-07-2009, 02:25 PM
|
|
|
i do art and stuff
|
Sziasztok!
Zsina befutott.   
Nah az az oldal remélem az enyém, már amiről beszéltek...még a kezdetek kezdetén csináltam, azóta volt pár galibám új Mikás oldalakkal akik összelopkodták a dolgaimat, meg épületes baromságokat írtam Mikáról, azóta bezártak....
Én viszont most fogok új design-t csinálni, legalább egy évig nem volt frissítve az oldal, az érettségi miatt...de ezt leírtam ott is, viszont szeretettel várok mindenkit, vannak már regisztrált tagok ott is, az MFC-t is hirdetem, de a legtöbb embert az állítja meg hogy félnek angolul beszélni!!
nahszóval: www.mikafan.gportal.hu
|
|
|
01-07-2009, 08:19 PM
|
|
|
Me myself and I
|
Quote:
Originally Posted by Zsina
|
Igen, emlékeztem, mert véletlen egyszer rátaláltam a neten és utána láttam, hogy itt is említed...
Végülis teljesen frissnek tűnik az RIP Jacko miatt
...szerintem nem gond, ha több weboldal van, sőt, annál jobb. De az információk helyességére tényleg kellene figyelni / másokat figyelmeztetni.
Esetleg az oldaladon regisztráltaknak Te is szólhatsz, hogy jelentlezzenek be az MFC-re és íratkozzanak fel erre a thread-re. Jó lenne így összegyűjteni az elérhetőségeket, illetve a későbbiekben információs forrásként / kérdés-válasz threadként is működhetne.
Itt a nyelv nem akadály.
Majd írok még
|
|
02-07-2009, 02:05 PM
|
|
|
Me myself and I
|
Korábban Alexandrának ígértem, hogy elküldöm a linket ahhoz a bizonyos m1 híradós hírhez. Íme.
http://www.hirado.hu/Hirek/2009/06/0...ik_albuma.aspx
Nem értem, hogy miként közölhet az állami televízió hírpoltálja egy olyan fordítást, ami úgy készült, hogy simán kihagyják a mondatok azon részét, amit nem tudtak értelmezni. De ha ezt nem is ellenőrzi senki, akkor sem értem, hogy senkinek sem tűnik fel: ez az izraeli srác egyben libanoni is....
Vajon a Magyar Televízió 10 évesekkel íratja a híreit?
Még kommentet se lehet írni hozzá.....
Az ilyen cikkek mindig feldühítenek. Nálunk totál dilettánsok ülnek a tv és a rádió szerkesztőségekben.
|
|
06-07-2009, 01:05 AM
|
|
|
what's the big idea?
|
Quote:
Originally Posted by suzie
Korábban Alexandrának ígértem, hogy elküldöm a linket ahhoz a bizonyos m1 híradós hírhez. Íme.
http://www.hirado.hu/Hirek/2009/06/0...ik_albuma.aspx
Nem értem, hogy miként közölhet az állami televízió hírpoltálja egy olyan fordítást, ami úgy készült, hogy simán kihagyják a mondatok azon részét, amit nem tudtak értelmezni. De ha ezt nem is ellenőrzi senki, akkor sem értem, hogy senkinek sem tűnik fel: ez az izraeli srác egyben libanoni is....
Vajon a Magyar Televízió 10 évesekkel íratja a híreit?
Még kommentet se lehet írni hozzá.....
Az ilyen cikkek mindig feldühítenek. Nálunk totál dilettánsok ülnek a tv és a rádió szerkesztőségekben.
|
Najó ez tényleg nagggyon gáz!  Még a számai címét is rosszul írták, mi az, hogy Relax? A szám címe Relax (Take It Easy) könyörgöm! És nem Big Girls, hanem Big Girl (You Are Beautiful)  Csúúnya, csúúúnya m1!
Future: 5 November 2012 - Viennna, Gasometer (again )
Last edited by Dorii; 08-07-2009 at 06:46 PM..
|
|
|
08-07-2009, 07:17 PM
|
|
|
Me myself and I
|
Kriszti,
Erre a threadre írtalak fel, mert itt kezdtem el összeírni a neveket, és ezt az 1. post-ot tudom módosítani is.
|
|
14-07-2009, 12:10 PM
|
|
|
Silent Observer
|
Sziasztok!
Én is itt vagyok, tessék engem is felvenni a listára! 
Tudom, hogy még soha nem beszéltünk, ezért gondoltam, hogy írok magamról pár sort (titeket, Zsina és Suzie figyelemmel szoktalak kísérni, mindig örülök, ha találkozom a nevetekkel a fórumon - olyan, mint ha az egész országot képviselnétek!!).
Szóval mióta regisztráltam - azt hiszem lassan 2 éve - szinte napi szinten figyelemmel kísérem az eseményeket itt az MFCn, sőt, 2007 novemberében Münchenben koncerten is voltam - hadd ne mondjam, életem egyik legtökéletesebb estéje volt sorban állással, koncerttel, autogrammal, mindennel együtt... 
Sajnos túl gátlásos vagyok ami az angolomat illeti, ezét nem írok rendszeresen, bár érteni mindent megértek - ami azért nem utolsó  - és ha nagyon nekiülök, le is tudom írni a gondolataim olyan fél óra alatt... Erre viszont nem mindig van időm...
Szóval itt vagyok, aktív vagyok, csak halk...  És nagyon várom az új lemezt (nem tudom elmondani, mennyire)!!!  De gondolom, ezzel nem vagyok egyedül...
|
|
|
17-07-2009, 07:08 PM
|
|
|
i do art and stuff
|
Quote:
Originally Posted by Eni
Sziasztok!
Én is itt vagyok, tessék engem is felvenni a listára! 
Tudom, hogy még soha nem beszéltünk, ezért gondoltam, hogy írok magamról pár sort (titeket, Zsina és Suzie figyelemmel szoktalak kísérni, mindig örülök, ha találkozom a nevetekkel a fórumon - olyan, mint ha az egész országot képviselnétek!!).
Szóval mióta regisztráltam - azt hiszem lassan 2 éve - szinte napi szinten figyelemmel kísérem az eseményeket itt az MFCn, sőt, 2007 novemberében Münchenben koncerten is voltam - hadd ne mondjam, életem egyik legtökéletesebb estéje volt sorban állással, koncerttel, autogrammal, mindennel együtt... 
Sajnos túl gátlásos vagyok ami az angolomat illeti, ezét nem írok rendszeresen, bár érteni mindent megértek - ami azért nem utolsó  - és ha nagyon nekiülök, le is tudom írni a gondolataim olyan fél óra alatt... Erre viszont nem mindig van időm...
Szóval itt vagyok, aktív vagyok, csak halk...  És nagyon várom az új lemezt (nem tudom elmondani, mennyire)!!!  De gondolom, ezzel nem vagyok egyedül... 
|
Jujj, szia!!
Ez a "Silent Observer" a neved alatt nagyon tetszik! 
Szerintem igenis meg kéne próbálnod beszélgetni...vagy itt egy csomó olyan aki csak makog vmit.....van 1 olasz csaj aki fordítóval nyomja és speciel fogalmam sincs miről beszél, de attól még aranyos....
De már magától az olvasástól is rengeteget fejlődik a nyelvtudás! Nagyon örülök hogy itt vagy, és restellem hogy még észre sem vettelek pedig énis két éve vagyok már itt!
Egyébként, kiírtam az oldalra hogy regisztráljanak be MFC-re a rajongók, úgyhogy majd figyelgessük a frissen regisztráltakat, de azt is mondtam nekik hogy jelezzékaz oldalon ha sikerült a regisztráció, de nem boldogulnak, aztán majd ideiránítjuk őket!
|
|
|
| Thread Tools |
|
|
| Display Modes |
Linear Mode
|
Posting Rules
|