Jump to content

Jojotje

Members
  • Posts

    5,302
  • Joined

  • Last visited

Status Updates posted by Jojotje

  1. Boeeeee terug! LOL!

  2. Hi Silver, thank you for your sweet message! love the cupcakes!

  3. Haha, no problem hun, I had saved all the adresses from last year, so still new yours! LOL!

  4. Hi Kath! I was to a gig of Wouter Hamel yesterday. And when I came home in the night I discovered your book had arrived! I was sooooo curious that I started to read. In no time I had read the first 10 pages! Love it allready ! Thank you!

  5. Hai Kaatje, ik word eind november 50 en ga het groots vieren. Op 19 november a.s. vier ik het eerste feest, speciaal voor Mika vrienden. Ik zou het heel leuk vinden als jij ook kunt komen. Wil je uitnodiging graag mailen, maar heb geen adres. Hoor ik van je?

  6. Ah, that's ashame! But did you get nice presents?

  7. Hi, was just wondering: did you get a camera as a birthday after all?

  8. Thank you for reminding me to change my signature, I just did!

  9. Thank you for reminding me to change my signature, just did it!

  10. Regen moet je ook niet bang voor zijn! Twee jaar geleden regende het ook tijdens Mika, dacht in Antwerpen. Hij ging toen shirtless! en liep ook in de regen, dus natte haren! Zucht! Geen bezwaar tegen hoor!

  11. Wat betreft elkaar vinden, dat gaat echt wel lukken, in Werchter is het ook gelukt! Toen hadden de Belgische fans t-shirts laten maken waar ik er ook 1 van had besteld, en ik heb ze gewoon gevonden en heb vrolijk het shirt gedragen! En we kunnen nog wel wat afspreken, zijn daar op de thread druk mee doende!

    Kortom, maak je maar niet druk, komt allemaal goed!

    Zo, en nu ga ik slapen! Spreek je!

  12. deel 2:

    wat betreft aantrekken:

    makkelijke kleding, geen al te lichte kleuren (als het mocht regenen, dan blijft wit echt niet wit) en makkelijke schoenen waar je goed op kunt lopen/staan.

    Evt. iets van een klein picnickkleedje of vuilniszak, waar je op kunt zitten. Wij hebben net bij de Action twee heel goedkope kampeerstoeltjes gekocht voor 5 euro per stuk. Die gaan we proberen mee naar binnen te nemen. Moeten we ze inleveren, dan is er ook niks aan de hand.

    Mocht je een flesje drinken mee willen nemen,dan voor je het terrein op gaat, dopje eraf en goed verstoppen en zogenaamd doploos naar binnen. Eenmaal binnen kan de dop er weer op.

    Op het terrein van festivals zijn altijd wel tentjes waar je eten en drinken kunt kopen. Ook toiletten zijn er, weliswaar niet al te schoon na verloop van tijd, maar ook dan zijn die doekjes handig!)

     

    zie deel 3

  13. Stress is niet nodig hoor! wat betreft meenemen: dit lijstje zou je kunnen hanteren:

    1. camera met evt. extra batterijen en SD kaart

    2. ID kaart

    3. regenponcho (geen paraplu, die moet je inleveren)

    4. evt. van die vochtige doekjes om je handen even lekker te verfrissen.

    5. geld

    6. zonnenbrandmiddel

     

    zie deel 2 voor meer tips!

  14. Okay, nou ja, zoveel interessants heb ik toch niet te melden! ;) Het schiet nu wel lekker op he?nog maar 12 nachtjes slapen!

  15. Ik had het natuurlijk heel niet in de gaten! dus dank voor je berichtje! :D Jij hebt er ook een volger bij! Maar nu moet ik wel oppassen met wat ik zeg zeker! LOL!

  16. Hoi Karin,

    Ik wilde je even een berichtje sturen. Zit net lekker door het Jaarboek te bladeren, en zit de boodschapjes een beetje door te lezen van alle meiden en kijk ook gelijk naar de foto's om te zien wie er nu achter al die namen zitten.

     

    En dan blijkt toch hoe leuk zo'n jaarboek kan zijn. Ik weet nu wie je bent! Duh! Ik ben nooit zo goed in het onthouden van mensen, zeker als ik er veel tegelijk te zien krijg. En Simone zei al dat ik jou ook kende, maar ik had geen idee wie ik daarbij voor me moest zien. Maar dank zij je foto in het jaarboek weet ik het.

    (of klink ik nu echt als een oud warrig mens :teehee:)

     

    Nou ja, dat wou ik maar even zeggen, ik weet nu weer wie Kaatje is! Ben ik blij om!

     

    Groetjes, en een fijn weekend!

     

    Jolanda

    (Jojotje)

  17. Hi Catherine, just read your blog! Loved reading it! It's also very recognizable! My life was also in a hard stage when Mika came into my life. His music teached me to have fun again!

    Looking forward to your next blog!

    Love, Jolanda

  18. Hi Catherine, just read your blog! Loved reading it! It's also very recognizable! My life was also in a hard stage when Mika came into my life. His music teached me to have fun again!

    Looking forward to your next blog!

    Love, Jolanda

  19. Gaan we elkaar dan toch eens in het eggie zien?

  20. deel 3:

    Pas als de lijnen allemaal naar je tevredenheid op hun plek staan, ga je de details uitwerken.

    Tenslotte moet je maar wel blijven denken dat tekenen vooral een techniek is, die je kunt leren beheersen door heel veel oefenen!

    En je begeeft je wel op het moeilijkste vlak van tekenen, portretten zijn gewoon heel moeilijk!

    Maar kijken kijken kijken, heel kritisch kijken! Daar gaat het vooral om!

    Veel succes, en mocht je nog hulp nodig hebben: je weet me te vinden!

     

    Succes!

     

    Groetjes,

    Jolanda

  21. deel 2:

    Dan is de het de beurt aan neus en mond. Ook daarbij goed meten en de verhoudingen uitrekenen. Je kunt ook een potlood leggen over de foto, met het potlood over de binnenhoek van het oog naar de mondhoeken. Daarmee kun je zien tot waar de neus hoort te staan.

    Pas als je het gelaat op papier hebt staan ga je de buitenlijnen van het gezicht op papier zetten. Kijk op de foto goed waar de schedel loopt onder het haar. Teken nog geen haar. Dat doe je pas als de vorm van de schedel goed is.

    Kijk goed naar de vorm van de kin, de vorm van de kaken en ook waar de oren zitten, tot hoever lopen ze door (hoe groot zijn ze).

  22. Hoi Ilse, ik voel me gevleid dat je mij om raad vraagt. Tekenen valt niet mee, he? Maar ik kan je wel een paar tips geven:

    Deel 1:

    Allereerst is tekenen van een gezicht constant meten en vergelijken en daarmee ook heel goed kijken. Want als iets een fractie van een milimeter op de verkeerde plek zit, klopt het beeld al niet met de foto/werkelijkheid.

    Ik vind het zelf het prettigst te beginnen met de ogen. Ik begin met 1 oog, probeer de vorm daarvan goed te pakken te krijgen. Dus goed kritisch kijken naar de foto. Is het oog in amandelvorm, of meer een ronde vorm. Gaat de buitenhoek omhoog, omlaag?

    Dan is het de bedoeling goed te meten (de verhoudingen) hoeveel ruimte er tussen de ogen zit. Dan kun je de tweede op papier zetten. Ook daarbij goed kijken naar de vorm.

    Om te meten kun je gerust een centimeter gebruiken.

×
×
  • Create New...

Important Information

Privacy Policy